מישהו ראה את הראיון של שלמה שרף עם טל בנין? האינטרס פשוט פורץ מכל מילה ששרף אומר ובמיוחד מהדרך שהוא אומר את זה.. פשוט בנאדם מחליא.... הדבר המצחיק הוא שבסוף מאיה רונן שואלת אותו "אבל אתה רוצה שהנבחרת תצליח" והוא אומר "הלוואי" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
אני דווקא התאכזבתי מאוד מבנין בראיון הזה. אפשר להגיד הרבה דברים על שרף, אבל הוא שאל את בנין שאלות מקצועיות, כמו איך נבחרים שחקנים מסויימים (הדוגמא הייתה רמי גרשון) לנבחרת - מי עוקב אחריהם. כל פעם ששרף שאל אותו שאלה, בנין התחמק ודיבר בקלישאות ("שיטות העבודה שלנו הן שונות" וכו'...).
מסכים ב-100%, הוא יכל פשוט לענות לו (אז כנראה שלא הייתה לו תשובה ראוייה) ולהשתיק אותו עם זה. אבל הדרך ששרף התפרץ ודיבר הייתה פשוט מגעילה לדעתי.. אבל אני לא ממש אובייקטיבי כשזה מגיע אליו, אני לא ממש מחבב את הבנאדם.
לא מבין בשביל מה הם פתחו ערוץ טלויזיה אם במילא רוב הליגות משודרות בצ'רלטון. כנראה ימרחו במשך היממה תכנית גליצ'ים עם אופירע אסייג בלופים, אבוי.
ועוד בירם כיאל נפצע ל-3 חודשים עכשיו... מעניין מה קורה עם הליגה הצרפתית, ערוץ הספורט כמעט ולא משדר משחקים שם.. היה יכול להיות נחמד לראות יותר משחקים מהליגה הזאת.
הם בטח יקנו ליגות לא יקרות כמו הסקוטית, הפורטוגלית או ההולנדית. יש משחקים שהם חייבים להעביר מצ'רלטון לערוץ פתוח אז אולי במקום להעביר לערוץ הספורט הם יעבירו לערוץ החדש.
לדעתי הליגה הסקוטית היא לא כזאת משעממת כמו שעושים ממנה. יש את הדרבי בין ריינג'רס וסלטיק וחוץ מזה המשחק שם מלא בתשוקה ומהירות וגם האיצטדיונים יפים ומלאים לעיתים.
רוב הקבוצות ברמה של ליגה לאומית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אולד פירם זה כולה 3 משחקים בעונה. 18 מתוך 20 השנים האחרונות, שתי המובילות הן אותו דבר ובדרך כלל בפער ענק מהמקום השלישי ומטה. את מי זה מעניין מחוץ לסקוטלנד?
ליגה מאוד גרועה לדעתי.. חוץ מהמשחקים של ריינג'רס וסלטיק(שגם הם לא כזה להיט), המשחקים קשים, קשוחים, פיזיים, ולא ממש יפים לעין לדעתי.
גם בכדורסל הישראלי הדבר דומה עם מכבי ת"א שרק לוקחת אליפויות, ובכל זאת מדובר בליגה שאפשר להנות ממנה. אלכס, לא יודע מאיפה הגעת למסקנה שרוב הקבוצות ברמה של הליגה הלאומית. הליגה שלה טובה בהרבה מליגת העל בכל מה שקשור לרמה,קהל ומתקנים. המשחקים קשוחים ופיזיים,נכון. יש כאלה שמוצאים בזה יופי. אתה רואה שחקנים שמתאבדים על כדורים וזה דבר שמאוד חסר בכדורגל העולמי.