דיון התקשורת הרשמי לעונת 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. matan gordo Member

היי , אולי תוכלו לעזור לי.
    אני עושה עבודה סמינריונית על כדורגל וטלוויזיה בישראל
    אני זקוק לנתונים של ממוצעי צופים בעונה החל מעונת 93/94 ועד לעונת 09/10
    וכמו כן לנתוני רייטינג של אותן עונות.
    פניתי כבר להתאחדות לכדורגל מספר פעמים ולא זכיתי לתשובה.
    אם יש בידכם נתונים כלשהם שיכולים לעזור לי או אם תוכלו להפנות אותי לגורם כלשהו שיוכל לעזור אשמח מאוד.
    תודה מראש.
    מתן

matan_gor@yahoo.com

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחזור מספר 6, ב-16 באוקטובר כמובן בעקבות פגרת הנבחרת.

המשחק המרכזי כמובן: ביום ראשון ה-17 באוקטובר (בגלל משחק הפועל בצ'מפיונס) הפועל ת"א נגד כמבי ת"א בשעה 20:45.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה הפתעה.

4. eran levy Member

על פי "וואלה" מנהלי הפועל פ"ת החליטו שהדרבי הפתח תקוואי יהיה ההזדמנות האחרונה של מחפוד בתפקיד. ככה מתנהלת קבוצה בליגת העל בישראל. קשה לי להאמין שיש מישהו שמוכן לעבוד תחת תנאים שכאלה. קונים שחקנים שמתאימים במקרה לצמרת התחתית ומתלוננים כשהמטרה העונתית לא מושגת אחרי חמישה מחזורים. מעניין את מי יביאו במקום מחפוד. בטח מישהו טוב יותר, אולי יתירו באיומים את החוזה של אנצ'לוטי.

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

יותר מתאים לדעתי לאשכול על הפתח תקוואיות.

עומר, אתה עובד בערוץ הספורט, לא? יש סיבה ש'שער השבת' הוא ב11?! למה לא לשדר אותו ב10 והתקציר של המשחק "המאוחר" יהיה אחרון? או לחלופין, ב10 וחצי. 11 זה מאוחר להרבה ילדים וגם לחלק מהנערים שרוצים לראות אבל צריכים לקום למחרת לבי"ס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה היא שרוב המשחקים הם בשעה 19:30, כך שהם נגמרים גם בערך בקירוב לאיזור 21:20/21:30 ויש גם משחקים שהם בקרית שמונה/ירושלים/נתניה והקבוצות האורחו באות מרחוק, אז המטרה היא שכולם יגיעו הביתהכדי לראות, אתה יודע יש דבר שנקרא רייטינג, וזה הדבר היחידי שמניע כל ערוץ שקיים, כי רייטינג = כסף.

יש גם ליגה משלנו למחרת ב-19:30...

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/10
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיכום המחזור בערוץ בתשלום...ביזיון שלא נראה כמותו ואחר כך שמים לנו יום אחרי את תכנית סיכום המחזור עם המנחים שלא עברו סלקציה לערוץ של הגדולים, בושה.

ועומר אם לא אכפת לך בזמן עבודתך תן לדני ענבר איזה קטנה ברגל בזמן שהוא יורד במדרגות, יעשה טוב לכולנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

שבוע שעבר הנחה את 'ליגה משלנו' יהונתן כהן, האם זה היה זמני או שמא הוא המנחה הקבוע?

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

תירוצים קלושים.

תכנית סיכום מחזור צריכה להיות אחרי המשחקים, בשעה שנוחה לאלה שצופים בבית. כל אותם אנשים שמגיעים ממשחקי חוץ יראו השבוע את 'ליגה משלנו' או תקצירים באינטרנט, ובשבוע הבא שיהיה להם משחק בית הם יראו כמו שצריך את התכנית.

מה אשמים אותם אנשים שרוצים לראות את הגולים ועכשיו לא יכולים בגלל שמחר יש לימודים/עבודה וצריך לכבות טלוויזיות. שלא לדבר על זה שהתכנית עצמה בזיונית פשוט. עדיף לתת תקצירים ברצף 10 דקות מאשר החלטורה הזאת שעשו שם.

10. דקו Member

איזה מצחיקים אנשים פה לפעמים
    שונאים את דני ענבר ולמרות זאת רואים את התוכנית...

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. תוכנית סיכום המחזור העכשווית - יש סיבה למה היא ככה ואני לא יכול כרגע לפרט לגביה. אני מקווה שבעוד חודשיים-שלוש היא גם תשתנה.
    ב. אני לא רואה ליגה משלנו אז אני לא יודע מה הולך שם אני חסמתי את התוכנית הזאת כבר בשנה שעברה מבחינתי
    ג. תתפלאו או לא דני ענבר זה הבן אדם היחידי! שלא יצא לי לראות בערוץ מאז התחלתי לעבוד פה לפני חודשיים.

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/10
  12. הרצליה Member

השתנה בהרבה ביחס לעונה שעברה.
    סגנון של חדשות הספורט רק עם תקצירים ופרשנות לקונית של הפרשן הכי גרוע בעולם, לא אחר מאשר איציק זוהר.

אגב פרשנים, לא לרובנו יוצא לראות את שידורי הליגה הלאומית אבל אני חייב לומר מילה טובה לאלון מזרחי, אני פשוט נהנה מהפרשנות שלו.

13. Beitar Member

באמת מפתיע לראות איך אלון מזרחי, שלא הצטייר כחכם מי יודע מה בזמן היותו שחקן פעיל, מפרשן מצויין. בהחלט צריך לתת לו יותר במה בערוץ הספורט.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נכון, דווקא לאלה שבבית זה לא אמור לעניין כי גם ככה הם בבית, אלה שלשם שינוי זים מהבית לחורבות ברחבי הארץ, מגיע להם לראות תוכנית...

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מה זה קשור שהם בבית? במקרה הטוב הם רואים רק 3 משחקים, במקרה הרע 2. בכל שבת יש 6 או 7 משחקים, הם לא רואים את הכל.

סבבה אתה יכול להתווכח על הנושא הזה של השעה - אבל להגיד "גם ככה הם בבית" זה לא נכון, כי הם ממילא לא רואים. אנחנו הרי ליגת העל, חס ושלום שיעשו ערוץ קיבוץ גביע המדינה סטייל.