לפי דעתי, קאנן שהגיע על תקן יועץ והפך למאמן, עשה ועושה עבודה טובה, ועובדה שבית"ר איבדה נקודות ראשונות איתו רק אחרי שפרננדס הוחתם וקאנן התחיל להלחץ.. סה"כ המועמדות שלו כרגע להפועל ומכבי ת"א מובנת ונכונה.. אם הבנאדם יגרום לשחקני מכבי ת"א למוטיבציה שהוא הכניס את שחקני בית"ר אז הם לא היו נראים כמו חבורת הזבל 2005. לענייננו, קאנן חוסל מקצועית בבית"ר בשבוע שעבר, כאשר העוזר מאמן הצרפתי (שכחתי את שמו) פגע בו ובכושר המנהיגות שלו, וזה עוד כאשר ברקע מצלמים לכתבה בעיתונות ההולנדית.. חוסר תרבות ובושה. חבל לי על קאנן, בגללו התחלתי עוד הפעם לחבב את בית"ר, ששחקה לכמה מחזורים את הכדורגל היפה בארץ.
באמת בית"ר התחילה לשחק כדורגל יפה בזמן האחרון ואפילו התחילה לאט לאט להזכיר את אותה הבית"ר המפחידה.. הקטע שאם רוצים לפטר אותו שיפטרו..למה הם צריכים לעשות את כל הבלאגן הזה ולשלוח מסרים ולהשפיל את קאנן??? זה לא שחסר לארקדי גאידמק כסף לשלם לקאנן אז מה הבעיה?
חבל לי מאוד על קאנן, הוא עזר מאוד לבית"ר, ועשה את המשחקים שלה הרבה יותר יפים מהרגיל, באמת כל הכבוד לו. מי יודע, אולי פרננדז יהיה יותר טוב ויאמן יותר טוב, אבל הוא יכול באות מידה גם להיכשל.
פשוט מגעיל כמה גאידמק ופרננדז מנסים להראות בסדר למרות מה שהם עושים. עליי זה לא עובד, זה מגעיל. פרננדז המאמן של בית"ר ירושלים באופן רשמי. מה התפקיד של קאנן? אין לו תפקיד, פרננדז סירב לענות שנשאל לשאלה כזו. בית"ר מחכים שקאנן יתפטר, הם כנראה לא רוצים לפטר אותו בגלל שהאוהדים אוהבים את קאנן ושהוא הביא תוצאות לבית"ר בתקופה שהוא היה כאן, או שפשוט פרננדז החליט- אני רוצה לאמן, וזה בהחלט לגיטימי כי זה הדבר שהוא יודע לעשות ועשה בכל הקריירה שלו. קאנן ביקש לעצמו כמה ימים לחשוב, ואני מאמין שהוא יציע את עצמו למכבי ת"א אולי עוד היום, ואם הם ירצו אותו, הוא יחליט להתפטר ולחתום במכבי.
קראתי כתבה לפני מס' דקות בוואלה שפרננדז החליט שקאנן נשאר וזה מראה שלפרננדז יש שכל כי הוא לא רוצה להסתכסך עם קאנן ואם יקרה מצב שקאנן יתפוטר ופרננדז יפסיד משחק אז האוהדים יזכרו לו את זה, עדיף באמת שקאנן ישאר כי אוהבים אותו.
ולרשום דברים בפנקס זה לא סמכות? תעשה לי טובה, בחייך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
חבל שנעצרה התקופה עם קאנן, אדם שהביא עמו המון ידע ותרבות, הוא הכניס הרבה אינטלגנציה ותרבותיות במשחקה של ביתר,איתו שחקנים ידעו מה מיקומם ולא כמו השכונה שהייתה עם אוחנה שהרס ת'צעירים. בכל מקרה אני מקווה שפרננדז ימשיך את המגמה שהחל קאנן, עוד משו שיתחילו לזרז החתמת בלם וחלוץ רציניים אי אפשר להמשיך עם חודידה, ובטח שלא עם טוטאנה הוא לא שחקן המקק הזה
לדעתי שווה לתת לקאנן לנהל את מחלקת הנוער,אם כבר גאידמק החל במהפכה בבית"ר אפשר לבצע אותה באופן יסודי יותר ולהשקיע גם בבסיס הקבוצה..
קאנן נשאר מאמן בית"ר אם לא הבנתם כל הקטע הוא שאם מקודם קאנן "הצהיר" שהוא מקבל ההחלטות המקצועיות , הרי שכעת פרננדז הבהיר לו את מעמדו. פררנדז יחליט את ההחלטות המקצועיות וקאנן יאלץ להיות המריונטה שלו , ופרננדז יחכה לו בפינה, זה בטוח.
ראית את הראין בערוץ הספורט?כי שם קנאן בעצמו אמר שהוא לא יהיה על הדשא באימונים burning soil - רעיון מצויין,קאנן מאוד יסודי ונראה לי שאם הוא יאמן את הנוער של בית"ר הם לא יצטרכו לגנוב מחיפה יותר מדי שחקנים בעתיד..