יהיה לי מה להגיד בכל מצב. בינתיים לבייב לא קנה את הפועל ושמועות משום מה לא בדיוק גורמות לי לצאת לרחוב. מי אמר לך שכל הדירקטוריון בהפועל יתן ללבייב להעיף אותו ככה?
מה??? כסף, מכיר את המילה והכח שלה? רפי עגיב, מושיק תאומים, סמי סגול וכל מחזיקי המניות של הפועל יתנו ללבייב בתמורה לכסף לקנות את המועדון. ולידיעתך, בהפועל כבר אין דבר כזה דירקטוריון.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx טוב אני רואה שאין לך מה להגיד, ול"שאלה" הזאת אני לא יגיב. חשבתי שתדע להיות אובייקטיבי ולהשלים כבר עם זה שאברמוביץ' הולך להכנס להפועל דרך לבייב, אבל אני רואה שטעיתי. טוב, אני יילך להתכונן לתפוס לי פינה בבית המכביסט שלי ולראות את הדרבי (פעם ראשונה שזה קורה לי בשנים האחרונות, בדר"כ אני הולך לראות את הדרבי אצל חבר שלי, אבל הוא הולך היום, אז אני מקווה שלא יהרגו אותי... :aaa021: ).
וראו כמה אוחנה אפס מאופס וכמה סבלנו איתו. שנתיים הוא האכיל אותנו חרא האפס ,שילך לפרשן זה התפקיד הכי טוב שלו . עאלק "לא היתה לי הזדמנות להיכשל" איזה אפס
כמו שנאמר(וברקאמפ אמר את זה בצורה הטובה ביותר), גם לי חבל על קאנן. מאוד סימפטי את בית"ר מאז שהוא הגיעה. הכדורגל שלה מלבד שהיא שיחקה טוב,היא פשוט שיחקה אטרקטיבי ומשחק שכיף לראות. ועוד קאנן עשה את זה עם בדיוק אותם שחקנים מהתקופה של אוחנה. פשוט חבל,אבל גם עוד פעם,נאמר פה,ברגע שפרננדז הגיע-הכתובת הייתה על הקיר. זה הייתה החלטה מטופשת להביא שני מאמנים אירופאים שההוא מנג'ר וזה מאמן ולשחק עם זה.....שלב הפיצוץ היה צריך להגיע,במוקדם או במאוחר. חבל לי על קאנן,ולמרות שהסיכויים קלושים,אני מקווה שישאר בארץ. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx בכל מקרה,מעניין יהיה לראות מה פרננדז מבשל לנו.
זה לקח יותר ממה שקיווה גאיידמק, אבל גם איבוד הנקודות של קאנן הגיע, ואיתו איבוד המשרה באמת לא ברור לי איך בית"ר הצליחה כל כך מאז הגעתו של גאיידמק, כי בעצם הם לא הביאו שום שחקן חדש, וממאמן כושר חדש (או כל איש אחר בצוות המקצועי) לא מתחילים לנצח ללא הפסקה תוך שבוע ברור שארקדי חיפש תירוץ כדי למנות את פרננדז, ואני מסכים עם מה שהוא אמר, באמת שטותי להחזיק אדם כמו פרננדז, עם משכורת כמו שמקבל פרננדז, ולא לנצל אותו בצורה מלאה. לרואה הוא הניצן הראשון. אנשים אומרים פה זקן, אבל 31 זה בכלל לא זקן לליגה הישראלית. אם הוא מספיק טוב להיות הקפטן של לאנס, הוא מספיק טוב גם כדי להיות בהרכב בית"ר, ולהשפיע על הקבוצה. הרבה יותר קל יהיה להביא זרים עכשיו, כשזאת כבר לא קבוצה לגמרי אלמונית, אלא קבוצה שמאמן לואיס פרננדז, ומשחק בה ז'רום לרואה, שחקן עם שם בקנה מידה אירופאי. חבל שאפשר להביא רק 5 זרים.