אההה אז יענו עדיף להישאר עם צמד חלוצים בשביל להילחם על מקומות 2-3 ולא לשדרג את העמדה ההתקפית בשביל להילחם על אליפות בעונה הבאה או השגים אירופאיים? יפה...
אחלה קבוצה ביתר....קאנן בן זונה של מאמן, לביתר יש סגל עבה יותר משל חיפה ואני לא אגזים אם אני אומר שבלם אחד טוב יהפוך אותנו לקבוצה הטובה בארץ...ברור לכולם שביתר לא תיקח אליפות אבל לא בגלל שהיא לא טובה אלא בגלל שביתר זאת ביתר והיא לא עקבית...אמנם עם קאנן ביתר יותר עקבית מאשר לפניו אבל עדיין ביתר לא מראה יכולת טובה לאורך תקופה או אפילו לאורך משחק שלם ואי אפשר לקחת ככה אליפות.
גם פנדלים צריך לדעת לבעוט..והעונה יש לו יותר גולים לא בפנדלים ד"א ומספיק כבר תפרגנו תתחילו להעריך אותו..מי מול אשדוד נלחם על הכדור ובזכות זה היה שער?מי אתמול ירד לגילץ' ונלחם וגם מזה יצא שער?ליאור השתנה והשתפר הוא עושה יותר עבודה על המגרש ונלחם יותר..ליאור שחקן מצויין ממשחק למשחק הוא משתפר..
הניקיון בבית"ר נימשך: היום על הבוקר פוטר סוף סוף התוכי של מאיר, הלא הוא ליאור מאי. עכשיו נישאר רק להעיף את אברם והבת היפיופה של מאיר, ואז תהיה לבית"ר הנהלה מושלמת.
אתה טועה.. כמו שהיא נמצאת בכושר מעולה עכשיו זה יכול לפעול גם הפוך תוך תקופת זמן מסויימת הקבוצה עכשיו הכושר טוב משחקת טוב, שזה יגמר אתה תראה גם הפסדים וזה קורה לכל קבוצה וזה בדר"כ בלתי נמנע האמת שבתור אחד שנהנה לרדת על אסולין, חח לא סתם האמת אני לא מחזיק ממנו חלוץ טוב רואים שבמשחקים האחרונים הוא משקיע ואני דוקא מעריך את זה
הרקורד הכי מפואר זה בטוח,אבל הכי גדול...חכה עדיין יש איזה חלוץ בבורו ששחכת.. ונראה לי שגם בקרוב הקטע של הרקורד יישבר ברכישה הבאה של בוס גאידמק...