איזההה משחקקקקקקק שברנו את הגדרות עברנו כולם בריצה מ-13 ליציע 1!! כמה רימוני עשן נחנקו איזה דגל פריסההה איזה משחקקקקקקקקקק אחד היפים שראיתי!!
מה כואב? כואב ש 10 שנים ( עשר ! ) לא לקחנו שום תואר, זה מה שכואב! אני כבר זקן, ראיתי הרבה הצלחות וכשלונות - אבל אתם ראיתם רק חרא. אני רוצה, מאוד, שגם אתם תטעמו את טעמה המתוק מדבש של אליפות, שגם אתם תרגישו את האורגזמה הכי חזקה - גביע! המוות בידי אלוהים - והחיים בידי ארקדי! ספאסיבה קומראד ארקדי! נאזדארובייה בית"ר !
חברה אני רשמתי כבר בסיכום סיבוב המחזור שלי שיצחקי יש לו מקום גבוהה. בתור אחד שלא רואה הרבה דקות הוא נותן תפוקה מעולה. כבר משחק שני ברציפות שהוא חי כובש פורח. נותן הרבה סיבות טובות להחתים אותו לעוד עונה. סוף סוף הוא מקבל במה וכבר שבוע שני עם ציון 8 בעיתונאים.
טון קאנן חייב להשאר בבית"ר על תקן המאמן הראשי, איך שבית"ר נראית כרגע זה פשוט מדהים. עם אותו סגל של אוחנה, ובערך אותו המערך, בית"ר משיגה הרבה יותר. השחקנים כבר לא רצים סתם ומחליפים מקומות ביניהם כמו בשכונה, יש סדר, כל אחד יודע את התפקיד שלו, ואפילו התחילו למסור אחד לשני. הכל עבודה של מאמן, וחבל מאוד אם ההולנדי יפוטר לטובת פרננדז.
אני חושב שטון קאנן במידה ולא ישאר בבית"ר בשנה הבאה מעבר לזה שזה יהיה פיספוס לבית"ר , את הארץ הוא לא יעזוב ולא משנה מה העלות שלו. מה שהוא עשה בבית"ר פשוט ניראה מדהים, והכי גדול זה כמו שצויין שזה בלי שינוים של ממש. הרבה במה ליצחקי ולמליקסון ויתר הצעירים עם הכוונה נכונה מביאים תוצאות. אני מאוד מקווה בשביל בית"ר שבשנה הבאה גם פרנדזז וגם קאנן ילמדו לעבור ויצליחו ביחד
במיליון וחצי דולר להביא שחקן בן 31 זה ביזבוז. במיוחד שזה תופס מקום של זר, שגם ככה בית"ר צריכה להביא מגן שמאלי ובלם, ולא להביא שחקנים בעמדות שיש.
אני חותם איתך שקאפיץ לא ישאר בקבוצה,תוריד אותו,כבר בינואר הוא ימצא את עצמו במטוס. סו וואט 31,אתה בכלל לא יודע על איזה שחקן מדובר ומה היכולות שלו.
ומה הקשר? למה להביא שחקן לחודש בהרבה כסף אם משחררים אותו, ואם משחררים אותו, אז למה להודיע על זה חודש לפני כדי שהוא ישחק בלי חשק...
תפסיק לדבר שטיות,רק לשם השוואה נימני הגיע אלינו באותו גיל ונתן שנתיים מעולות והיה הבורג המרכזי בקבוצה,ואם אני לא טועה הוא עלה לבית"ר בדיוק באותו טווח מחירים,לרואה לא רק שלא רואה את נימני הוא גם שחקן הגנה והוא יחליף את קאפיץ' גיל 31 יש עוד הרבה מה לתת ויש מלא דוגמאות לזה גם בישראל וגם בעולם רק פה מכניסים שחקן בגיל הזה לקבר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx
נימני דפק לנו את כל העונה שעברה, סיבוב שני שהוא לא תיפקד ובית"ר הפסידה בכל משחק שהוא שיחק וניצחה בכל משחק שהוא לא שיחק. אני לא מאמין בשחקנים בגיל הזה, מה לעשות שאין שום ביטחון שהוא יתאקלם בקבוצה מהר, ועד שנראה להתמודד על האליפות הוא כבר יהיה בן 32. ומה שעוד נימני עצר את ההתקדמות של ברוכיאן, אני מעדיף שיתנו לשחקן צעיר את המקום שלו. פרננדז רוצה להביא בלם וחלוץ, בית"ר צריכה חלוץ?? רק עיוור לא רואה שבית"ר צריכה מגן שמאלי. הוא שפרננדז פשוט לא מסתכל, אלא פשוט החליט שהוא מגיע לפני שראה את בית"ר משחקת. מסדר עבודה לכל החברים, מנסה להביא את הלסר הזה במקום קאנן בתור מאמן, להעיף מאמן מצליח ולהביא איזה אהבל אחד שלא אימן אף קבוצה בחיים.
בטח שבית"ר צריכה חלוץ רק אתמול התחלתי לקלוט כמה טוטאונה גרוע פשוט אפס הוא לא עושה כלום. אני אמרתי רק בשביל ההשוואה להראות לך משהו שאתה מכיר אז הלכתי לנימני זה שיש לו מלא בעיות ומעצבן זה לא בגלל הגיל. ובקשר לזה שפרננדס ממנה חברים תפסיק לדבר שטויות תפסיק התקשורת מאכילה אותך ואתה בולע כמו גדול,הכול שטויות לרגע אפילו לא דובר על לסאר כמאמן,וזה שהוא מביא את אריק בלונל כמאמן כושר ודריאו הפיזיולוג זה רק מוסיף הוא מביא אותם שייתנו לשחקנים משמעת אירופאית בנוגע להכול. ד"א גם קאנן הוא לא מאמן הכי מנוסה בעולם(הקבוצה הבוגרת הראשונה שאותה הוא מאמן היא בית"ר) בכל אופו אני כרגע מרוצה מכל מהלך ולכל דבר רע שהתקשורת אומרת אני לשנייה לא מאמין,אולי פעם כן אבל היום הם פשוט כבר עוברים כל גבול,מחפשים להרוס ולפי התגובות שלך גם מצליחים.
אתה תראה שברגע שקאנן יתחיל להפסיד (וזה יקרה, בית"ר היא לא ברצלונה) ישר פרננדז יעיף אותו, עכשיו הוא פשוט מוגן בזכות הניצחונות. יכול להיות שטוטואנה לא השחקן הכי טוב בליגה, אבל בכל זאת יש תכונות שאם ידעו לנצל אותן כמו שצריך הוא יכול להגיע רחוק בבית"ר. אין הרבה שחקנים עם המהירות שלו, גם מחוץ לליגה שלנו. השיתוף פעולה שלו עם אסולין לא משהו, והרוב בגלל אסולין. לא מוסר לו וצועק עליו אחרי זה. טוטואנה מסוכן בגלל הנתונים הפיזיים שלו, אתמול הוא הוריד לאסולין עם הראש כדור מול שטראובר שעם קצת כישרון של אסולין זה היה נגמר ברשת.
שתי החלוצים שלנו לא טובים זה לא סוד,בקשר לזה שבית"ר תתחיל להפסיד תהרוג אותי אבל קשה לי לראות את זה קורה ,אני לא מדבר על מעידות פה ושם אלא על שרשרת של הפסדים זה פשוט לא נראה לי,בית"ר נמצאת בכושר מעולה ,בקרוב בינואר יבואו זרים חדשים שיישדרגו את הקבוצה,בית"ר השנה נראית מעולה וסוף סוף יש קצת נחת ממנה פשוט תענוג לחיות משבת לשבת החזירה את האור לאלפי אנשים וגם לליגה הזאת.