יוסי מזרחי לא יבוא - הוא מעדיף להישאר מאמן בליגת העל מאשר להעלם לו באיזשהי מחלקת נוער, מבחינתו, ובצדק רב, זו ירידת 5 ליגות.
להערכתי זה יהיה בסוף שלמה. הוא היחיד מבין המועמדים שכבר לא מעוניין באימון קבוצת בוגרים , הוא כבר מתעסק בעניין הזה , ולפי איך שהתבטא בעבר הוא מאוד מעריך את הספורט בירושלים.
אני לא נוטה לעשות את זה, אבל המאמר הזה של דני עינבר אובייקטיבי לחלוטין ודיי קולע. http://www.sport5.co.il/commentary.aspx?Fo...ID=2851&lang=HE
קראתי, באמת טור לעניין של דני ענבר שבדר"כ אני לא תופס ממנו כתב ספורט טוב. אבל באמת יודע מה הוא אומר, ומדבר בדיוק על הדברים שצריך, טעות אחת, עזו מזמן כישרון מבוזבז.
בהחלט טור מצוין ונכון. הבעיה הגדולה של הכדורגלן הישראלי זה שהוא לא מתאמן כמו שעמיתיו האירופים מתאמנים. אם מליקסון , ברוכיאן , יצחקי ושות' יתאמנו אימונים ברמה גבוהה (ואני מניח שעם מאמן זר , כמו פרננדז , האימונים בבית"ר סוף כל סוף עלו ברמה) , הם גם ישתפרו וימצאו את מקומם בין שלל הכוכבים. הקטע עם הקרן משקף את זה הכי טוב. הסיבה שפבריס יודע מה לעשות כשהוא מגיע לאיזור קו הרוחב של השער היא שהוא למד מה עושים. הכדורגלנים הישראלים פשוט לא יודעים , כי הם לא מתאמנים על זה בכלל. ואז הם משתמשים במעט מקוריות שיש להם ועושים מה שנראה להם לנכון - יצא טוב , יופי , לא יצא טוב , לא נורא... ומתי כבר יתאימו את האתר של ערוץ הספורט לפיירפוקס? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
עזו שחקן גרוע בגלל שהוא עצמו חושב שהוא גרוע... שבני יהודה יקנו אותו.. יצתרף לכישרונות המבוזבזים של הכדורגל הישראלי שמבני יהודה השחקנים האלו משתפרים- אלי ביטון,עובד..
פאק זה ממש טירוף..עם כל זה שאני אוהד ביתר ואני מעריך מאוד את ברק בתור שחקן,אני ממש לא חושב שהמשכורת שהפועל הציעה לו שווה אותו? ברק כולה חייל משוחרר או שעומד להשתחרר לא יודע ללא רקורד בנבחרת הבוגרת ששחקנים בגיל שלו כבר נחשבים שחקני מפתח: רוני,רוביניו,מסי וכו' חייב שיהייה קצת פרופורציות בכל הקטע הזה של המשכורות,זה דבר לא בריא בכלל וזה גם יכול ליצור הרגשה של אפליה בקרב השחקנים בקבוצה כלפי אחד לשני שחקן כרגע כמו ברק שווה 80 אלף דולר גג 90 לא יותר מיזה,וזאת גם משכורת יפה
ולרצ'יק: גם עומר פרץ בדרך אלינו! תעדכן אצלך את הרישומים: זה כבר 3: 0 . אבל עזוב הכל: השנה הזו זה מחנה אימון ארוך , לקראת העונה הבאה. ובעונה הבאה שום תירוץ לא יתקבל , אפילו לא הרחקות ופציעות, בית"ר הולכת על הטריפל!
עומר פרץ יהיה יותר טוב מאבא שלו, ויקי ( יצחק ). עדיף אותו, עם מעט נסיון אבל ים כישרון ומוטיבציה על פני הקוקסיליאור.
למה צריך אבל עוד שחקני התקפה לעזעזל? יש לנו מספיק אפילו יותר מידי בית"ר חייבת לקנות לשנה הבאה כמה שחקני רכש חדשים לעמדת ההגנה באופ"א (בעזרת ה') זה לא יספיק לנו.. אין לנו מחליפים שישחקו בהגנה אמסלם וזיו לא נחשבים כבלמים.. דנין וחליבה חרא שחקנים צריך 3 שחקנים חדשים שיהיו לפחות המחליפים של שחקני ההרכב....