ארקדי איש ענק. אני בתור אוהד של בית"ר מקווה מאוד שהוא ישאר עוד הרבה זמן. כי איתו בית"ר תוכל להחזיר את האימפריה.
אני מאחל בכל ליבי סרטן מכל סוג שהוא לכל העיתונאים, ולכל מיני "רודפי צדק" שמחפשים בנרות את ארקדי. ארקדי לא טיפש, וגם אם החומר שתעביר המשטרע לפרקליטת יגיע בכלל לכדי כתב אישום, הרי שאני מאמין שהוא ייצא מזה בקלות. ימותו קנאים ועיתונאים קטנים ומזורגגים - שיישרף להם הכפר!
ואני חוזר ואומר: אני מאחל סרטן לכל העיתונאים שמנסים למרר לארקדי את החיים במדינה. איפה למשל איזכרו ב"מעריב" שגם גוסינסקי זומן לחקירה? נייט! כי גוסינסקי הוא בעל הבית של מעריב... ודפוק תקרא לאבא שלך שקנה קונדום קרוע בזול - יצור מיותר בעולם וחסר חיים!
עם כל הכבוד (הרב שאני רוכש!) לארקדי, על תרומותיו לספורט ולתחומים נוספים במדינה, את הכסף הזה הוא הרוויח, אחרי הכל, מסחר בנשק. ואת זה אתה שומע ממי שדווקא תומך בכניסה שלו לבית"ר. אין מה לעשות. בו רק נקווה שיניחו לו לבנות פה אימפריית כדורגל ולשפוך את מה שהוא הכניס ב"רע" כדי לעשות קצת "טוב"... סה"כ גאידמק משיג את מה שהוא רצה- הוא הכניס את הכסף שלו מעסקים בלתי-לגיטימיים, ומוציא חלק עצום ממנו בתרומות מבורכות כדי לשמור על מספיק כדי לקיים רמת חיים גבוהה ביותר ולהצטייר כדמות חיובית ביותר...גאונות.
ממתי סחר בנשק אינו חוקי? כנס לאתר משרד הביטחון, מחלקת המכירות / סיב"ט ותראה כמה נשק מדינת ישראל מוכרת, וזה החלק הגלוי. חלאס להיות צבוע: ייצור וסחר בנשק היה, קיים, ויהיה ענף ייצוא לא קטן במדינה. זה שאת הצרפתים זה מעצבן שארקדי עשה יופי של עיסקאות מתחת לאף המסריח שלהם באנגולה - שיילכו להזדיין עם קוקסינלים גמדים מעוותים במעבה יער בולון !!!
אפשר לחשוב ששאר הכספים שעשו פה מלא אוליגרכים שמתגוררים בארץ חוקי. לארקדי קל להטפל כי הוא מפורסם,מוכר,טייקון. קשה להם לראות מישהו שהוא עולה,רוסי אם תרצו לקרוא לו מצליח כל כך. יש אנשים שרוצים לקבל על חשבונו קידום.
פעם התנכלו לכל מזרחי שעשה כסף - עכשיו האופנה היא להיטפל לעולי חבר העמים. מעניין מתי ייטפלו גם לאתיופים. המשטרה מחפשת כותרות בומבסטיות - ובינתיים הפשע משתולל ברחובות !!!
אתם מפספסים פה את הנקודה, למשטרה בכלל לא אכפת מהדרך שבה ארקדי עשה את כספו... החקירות מתנהלות בקשר לטענה שארקדי הלבין כספים של חברה בבעלותו דרך בנק הפועלים, כשהפקיד סכום עצום של כסף לאחד העובדים בחברה, כסף שאח"כ ארקדי לקח. אני לא מבין מה הקשר של זה לבין הסחר בנשק או כל דרך אחרת שבה הוא השיג את כספו האישי.
חיים, כאחד שסבא שלו מת בסרטן, אני לא כמו חלק מאוהדי הפועל, שמרשים לעצמם ל"אחל" לאנשים למות, ולא כמו כל קהל אוהדים אחר שחלק מרפטואר השירים שלהם הוא "אבוקסיס חולה סרטן", ששרים אוהדי מכבי למשל. ככה שאני לא רואה בעין טובה את מה שרשמת כאן.