בית"ר י-ם: ארדילס הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Melixon 15, ‏18/8/05.

1. John Barnes Member

גם אני לא סובל את המושג הזה, משום שהוא לא נכון, עוד המצאה גאונית של המאמנים בארץ. רק בארץ קרנות ובעיטות חופשיות זה לא חלק מהמשחק, כמו גם התקפות מתפרצות. רק בארץ בקושי עובדים על הדבר הכ"כ בסיסי הזה, שנקרא כדורים חופשיים, בעוד שבעולם כבר הגיעו לדרגת אומנות, והשכנה הרחוקה שלנו לקחה עם זה גביע אירופאי.

אולי לאשדוד לא הגיע לנצח, אבל גם ניצחון לבית"ר לא היה משקף את מה שהיה בטדי. הגיע הזמן שישראלים יפסיקו להתבכיין על פנדלים שנשרקים נגדם, ולעשות לפחות את המינימום כדי לתקן את הנזק. זה לא נעשה, בית"ר נענשה,סוף הסיפור.

2. Luis Fernandez Member

בית"ר הייתה צריכה לנצח ,המזל שלנו היום שאף לאפס
    אם היה לנו חמש אחוז של מזל היה לנו שלוש אפס במחצית..

3. Mourinho Member

בכורה נהדרת לאגאנסו ופרננדז, בייתר תרוץ קדימה, משחק חסר מזל לחלוטין, יש עתיד.

4. אלי מתחן Member

כן, הרבה יותר טוב.
    לבית"ר חסר מחץ, אולי לאגנזו לוקח קצת זמן להשחיז את הרגל אבל משחק פשוט אדיר של בית"ר.
    שלושת שחקני הרכש הראו שהם שווים את זה, אגנזו ופרננדז התבררו כשחקנים מצויינים ואלברמן הראה את אותה יכולת שהביאה אותו לאירופה.
    השחקן המצטיין היום במשחק היה לירן וקסברגר, נגיד והשריקות הקריטיות היו נכונות, איך יכול להיות שאשדוד עם משחק ברוטאלי מסיימת אותו עם צהוב אחד בלבד!!! ובית"ר עם 4 עבירות בכל המשחק מסיימת עם 2 אדומים, פנדל לחובתה ועוד כמה צהובים. עבירות קשות של שחקני אשדוד עברו בלי תגובה של השופט, שום הרתעה. כרגיל לרואה מקבל בעיטות, נשיכות ומה לא, והשומרים שלו יוצאים נקיים.
    ואני מאשים בזה את התקשורת, יצחקי מקבל פנדל שיש בו ספק והתקשורת חוגגת ויוצאת בהצהרות "הקבוצות הגדולות נהנות מטעויות" וזה נותן לגיטימציה לשופטים לא לשרוק לעבירות על יצחקי ועל שחקנים אחרים בבית"ר.
    אם אני אתייחס לשחקנים של בית"ר היום, המצטיינים הם יצחקי ואנסומבו שלא איבדו שום כדור והניעו את המשחק של בית"ר ביחד עם שלושת החדשים. מליקסון חלש כהרגלו בתקופה האחרונה ויואב זיו כרגיל נלחם אבל התפקיד לא מתאים לו.

עוד דבר שמעצבן אותי היא העובדה שהתקשורת אוהבת לסלף את הקהל של בית"ר, בערוץ 5 כתבו שהקהל שרק בוז, למרות שבאמת השחקנים שיצאו מהמגרש קיבלו מחיאות כפיים.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

התקשורת לא מסלפת שום דבר,שמליקסון ויצחקי יצאו כל מה שאפשר היה לשמוע בשידור זה היה בוז
    וזה בטח לא היה מהקהל של אשדוד...

6. אלי מתחן Member

דיברתי על סוף המשחק, אבל אם כבר נכנסת. את יצחקי עודדו, הבוז היה לעובדה שמליקסון נשאר ויצחקי המעולה יוצא. מליקסון באמת קיבל שריקות בוז.

7. Melixon 15 Member

התוצאה הורגת אותי מעצבים, אפשר להתעודד ממשחק טוב של בית"ר
    אבל הטיפשות חוגגת- איזה אידיוט תומר בן-יוסף זה לא יאומן

אשדוד מנצחת מאוד בטעות, ואיך לא החלטות מוזרות של וקסברגר
    רק חזר מהרחקה, שלא ישבצו אותו לשפוט כדורגל בחמש השנים הקרובות הוא פשוט לא מבין כדורגל בשיט.

8. Luis Fernandez Member

אנשים תרימו את הראש
    בית"ר הייתה שוונה,כל אוהד של בית"R ירושלים ראה שינוי אין אחד שלא...
    מפה הולכים רק קדימה בעזרת ה'
    יהיה טוב

משחק הבא אני מקווה לניצחון

אבל עוד שבועיים בית"ר תצטרך להתפוצצץ מול בני יהודה,פשוט חובה יהיה הרכב מלא
    בעזרת ה' היום ייצאנו לדרך חדשה
    בסוף העונה אתם תזכרו במשחק הזה כמשחק שבו חל השינוי.

פרננדס מעולה ,מליקסון הביתה מצידי שייעזוב
    אגאנסו גם כן מעולה באחד על אחד הכדור לא יוצא לו מהרגליים עוד נראה ממנו הרבה רגעים טובים.

נערך לאחרונה ב: ‏6/2/06
  9. mr.shmactics Member

הזרים שביתר הביאו הראו כדורגל ברמה גבוהה מאוד
    אני רואה את ביתר עוד השנה רצה חזק בליגה ובגביע ...

אה ולמשתמש לואיס פרננדז אתה בטוח שאתה במשחק הנכון :
    "אגאנסו גם כן מעולה באחד על אחד הכדור לא יוצא לו מהיידים עוד נראה ממנו הרבה רגעים טובים"

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/2/06
  10. Luis Fernandez Member

טעות טועים טעינו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

11. בית"רי מלידה Member

תעברו על ההודעות בדיון על המחזור - צפיתי את ההפסד הזה, אם כי מסיבות אחרות.

http://www.asoccer.co.il/forum/index.php?s...pic=12644&st=60

שופטים מניאקים? לפעמים נהנינו מהשגיאות שלהם, אז אני לא מתכוון להיות צבוע.

לי לא היו אשליות - שחקנים חדשים לא יכולים להשתלב בצורה טובה כבר אחרי משחק אחד, ולכן איני מתרגש מההפסד.

הדבר היחידי שמרגיז אותי באמת - מיטרבסקי.הוא צריך רגיעון, מהר, ובכמויות.

נערך לאחרונה ב: ‏6/2/06
  12. Riki Member

אני יהרוג את עצמי על זה אחר כך, אבל....
    מהמשחק אתמול אפשר להיות מרוצים מכמה בחינות.
    לרואה, פרננדס, אגאנסו (לא לשפוט לפי החמצות)... רואים שנחתו פה שחקנים ברמה בעלי טאץ' מיוחד, ענין של זמן.
    מליקסון, שילך לניגריה לשחק ששבש.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לא היו שוברים כל המשחק את הרגל ללרואה סביר להניח שהוא כבר היה בטבלת מלכי הבישולים..
    איזה מסירות יש לו שזה מדהים,גם אגאנזו פתאום עשה דברים שבסאנטנדר הם עדיין מפנטזים שהוא
    יעשה דברים כאלה באימונים,בתור אחד שראה את אגאנזו לא מעט בספרד חוץ מהדבר המוזר שיש לו
    על הראש בטענת שווא לשיער הכל שונה..פתאום הוא עובר,מוסר מפרפר...נראה לי אפק ישב ביציע
    והתקשר לדודו לשאול אם זה אח של אגאנזו או משהו כזה..

14. בית"רי מלידה Member

ריקי:

קודם כל אני לא מרשה לך בשום פנים ואופן להרוג את עצמך... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

שנית:

מליקסון ילדותי בסגנון של ארבייטמן - ולניגריה הוא לא יילך, אלא אם כן תקני לו במתנה גנרטור קטן ונייד של HONDA ( דברי עם יענקל'ה - שיסדר לך מחיר טוב.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ) כדי שהוא יוכל להפעיל את הפלייסטיישן שלו....הוא יוכל לסגור שם חוזה על 300,000 בננות, או מנדאבושקס....

יצחקי - להתמוגג מנחת ! הבחור הזה תפס רצינות ובגרות שלא תיאמן בתקופה של חודש ומשהו - וגם מגלה ניצוצות של מנהיגות.גם החוזק הפיזי שלו תחת בלונדל ודאראו השתפר לא מעט.

עכשיו רק צריך לתפוס מקום ב"רשימת ההמתנה" לכרטיסים לשלושת המשחקים בין חיפה לבית"ר

15. נדב מיכאלי Member

משחק טוב מאד של בית"ר אתמול נגד אשדוד.
    חוסר מזל משווע ,הכדור לא רוצה להיכנס כי כולם יודעים שאם כדור אחד היה נכנס ברשת של אשדוד אתמול -בית"ר היתה מבקיעה עוד 3-4 שערים לרשת אשדוד.
    לא הלך.
    אגאנסו ופרננדז (השחקן) הותירו רושם לא רע בכלל.
    צריך לחזור למסלול הניצחונות ולנצח את הפועל פתח תקווה.
    תרימו את הראש -יהיה טוב.