אני מאמין שתוך כמה עונות שבית"ר ירושלים תהיה קבוצה מוכרת באירופה גם ירצו לבוא לפה יותר זרים בסכומים שמתאימים להם ולא בסכומים מוגזמים.
תדע לך רק שאם בית"ר לא לוקחת עונה הבאה אליפות ונותנת עונה טובה באירפה אז פרננדז יילך הבתיה ויהיה הרבה באלגן בבית"ר,אני לא יודע אם הקהל לא יאכל את ארקדי וחי אבל בכל מקרה כל שפיכת הכסף הזאת תעמוד בסימן שאלה. אין לפרננדז שום הנחות-אליפות או הביתה.
אתה מוכרח להזכיר לי את 84?? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx לא רוצה להיות הסגן של בר כוכבא!
איפה בית"רי עכשיו, אה? אתמול הוא צחק על ההפסד של מכבי ת"א. למה בית"ר נראית היום טוב יותר? אולי תוקפת יותר, אבל בשורה התחתונה מה? בפיגור 1-0 מול אשדוד.
בתכלס השחקנים הזרים הרשימו , לכולם נגמר האוויר מוקדם , התיאום לא משהו , הם עוד ישתפרו , אבל יש שינוי , ההפסד הזה לא מחויב המציאות (כמה שאני שונא תמושג הזה)
ראיתי 10 דקות מהמשחק. בדיוק את הפנדל שקיבלה אשדוד, מגוחך, וקסברגר או איך שלא קוראים לו הוא בזיון של שופט. 9 הדקות הבאות שראיתי היו מהדקה ה 85 ועד 95, הקהל של בית"ר כזה בכיין, לא רק שהגיע אדום לבן-יוסף, אם היה אפשר, הוא היה צריך לקבל שני אדומים.מה השחקנים של בית"ר רוצים מהשופט?החלטה מוצדקת לחלוטין, מה זה האמבוש הזה?אם הייתה להם טיפת מושג בכדורגל(לשחקנים), הם לא היו מתווכחים.בן יוסף לא נורמלי, מה זה התאקל הזה?בשביל מה זה טוב?סתם בזבזת דקה וחצי שהשופט לא יוסיף, גם עוד מינוס שחקן וגם משחק הבא לא תשחק(אולי 2 משחקים אפילו?)..קיצר, טמלבים כבר אמרנו?
כואב הלב נגדנו ביתר קבלה פנדל מתנה ואשדוד קבלו היום פנדל מנגיעה בציפורן ההבדל הזה בדיוק הסיבה שבגללה אנחנו ממוקמים אחרונים.כי מבחינת יכולת אנחנו לא נופלים משאר קבוצות התחתית אבל פנדל אחד אפילו לא קבלנו השנה