קשה להגדיראת קטן כחלוץ,אבל אפשר להגדיר אותו "כשחקן התקפה שמשחק מאחורי החלוץ" ככה שהוא וקולואטי באמת היו ביחד ההתקפה הכי טובה בליגה.
לדעתי גם מבחינה מקצועית הם יכולים להיות יותר טובים מההונגרים המהוללים. צריך לזכור שכשמדברים על אגאנזו ופבריס , אלו שניים ששיחקו בליגות הבכירות באירופה - ושיחקו ממש , לא שחקני ספסל. מיטרסקי היה מרחק פסע מלהצטרף גם הוא לאחת הליגות הבכירות. והם בסך הכל בגילאי 26-28 ולא בסוף הקריירה. צריך רק לקוות שהם יהיו בסדר בראש , כי לפי כמה כתבות שהתפרסמו בימים האחרונים יכולות להתגלות בעיות בעניין הזה...
ואני שואל לאן דוחפים את מליקסון בהרכב הזה? אני מבין שפרננדס קשר שמאלי ובאמצע יש לחץ במילא של שחקנים(לרואה,אפק,אנסומבו,מליחי,אלברמן ואפשר להמשיך)אז אני רואה אותו במלחמה עם יצחקי בצד ימין,בהנחה כמובן שהזרים מקבלים את ההרכב.
שיירקב בספסל לא מגיע לו לשחק כבר הרבה זמן הוא לא שווה כלום יותר מדי קרדיט נתנו לו,עכשיו שיילחם על זה ושייתאמץ.
שולחים אותו לכפר סבא... הבאתם של שחקנים אירופאים ברמה גבוהה לא משאירה הרבה לליצנים: או שישדרגו עצמם במהירות, כפי עשה ברק יצחקי, או שיילכו למלאות כותרות של 300 אלף אותיות סרק. ואם גם ברוכיאן ייפלט - אז עם כל הכאב, בית"ר כסמל,כמועדון, היא מעל כל שחקן ,עסקן , יושב ראש.
מליקסון כישרון ענק אבל הוא באמת עושה הרבה שכונה,יכול להיות שהבאת הזרים תיתן לו קצת הבנת משחק אירופאית וקצת יובש בספסל באמת יכול להועיל לו.
הדבר האחרון שיכול להועיל למליקסון זה ספסל. הילד חייב לראות הרכב בין אם זה בבית"ר או בקבוצה אחרת, כי אחרת, הוא ימשיך להוביל את הטבלה האלטרנטיבית של ערוץ הספורט ככישרון הכי מבוזבז...
בואנה...קראתי את שלושת העמודים האחרונים ואין פה אף אחד שמצטער על הקריירה שהלכה לדוד אגנזו ולפבריס פרננדס? איזה מסכנים הם ראיתי על הפנים של אגנסו שהוא בכלל לא רצה לבוא לביתר..
נו מה אתה רציני? אתה חושב שאם הוא לא היה רוצה הוא היה בא בכח? אגאנסו רצה לבוא,הוא יודע שהוא מאבד ליגה בספרד לטובת קבוצה אי שם מישראל,אבל הוא רצה להראות שהוא חלוץ טוב אז הוא הגיע,כנ"ל פרננדז,אל תדאג הם באו מרצון,להגיע עם בית"ר גבוה יתן להם הרבה פרסום.
אגאנזו זה עדיין לא זידאן או רונאלדיניו שנצטער אם הקריירה הלכה להם,חוץ מזה שגם אגאנזו וגם פרננדז כבר התחילו לשחק פחות בקבוצות שלהם וזאת ההזדמנות שלהם גם להרוויח כמה ג'ובות וגם לשקם את הקריירה שלהם,לא רק שאני לא מצטער עליהם אני מקנא בהם...
תאמין לי כשהו יקבל את הצ'ק בסוף החודש הוא יודה לאלוהים שהוא בא לישראל ! כי בספרד הוא לא היה מקבל כאלה סכומים, כנ"ל פרננדז (שלדעתי הוא שחקן ענק אני מקווה שהוא יראה מה הוא שווה כי יש לו כדורגל הוא רק צריך לשחק ולא להיתעסק בשטויות)
נו בטח לא היה לו נעים אז הוא דפק לגאידמק סכום אסטרונומי... נראה לי הוא הופתע שהסכימו לשלם לו כזה סכום
נסחפת עם עצמך אבל אתה צודק, אולי עכשיו שאין אוחנה וקנאן שילטפו אותו ויש שחקני רכש טובים סוף סוף מליקסון יתחיל לעבוד ולהשתפר ולא להסתמך על הכישרון שלו ולצעוד במקום, בסך הכל זה יתרום בעיקר לו.
שתבינו באיזה שחקנים מדובר אגנסו - משחק ראש מעולה , טכניקה מעולה , רגל שמאל פצצתית ומהירות אם אני לא טועה בינונית אני לא יודע בדיוק על המהירות שלו פרננדס - טכניקה מעולה , רגיל שמאל פצצתית , אוהב לעשות דריבלים , הרמות של מלךךךךךךךךךך ביום שישי הלכתי לאימון הוא אסולין ואנסזו התאמנו לבד כל הגבהה שלו הגיע לשחקן של ביתר!!! אנחנו הולכים לראות כאן מהפכה פרננדס בנה את ההגנה ובמועד ההעברות את ההתקפה עכשיו תראו את ביתר שהוא תכנן [זה לא אומר שיום ראשון נקרע את אשדוד אבל זה בהחלט אומר שבעוד כמה מחזורים לא נראה את חיפה ממטר והמשפט "מפגש הבאה חיפה תקבל מאיתנו שלישייה" יהווה כמשפט נכון אלה שחקנים בקנה מידה ענקית ברמה עולמית שהם יעשו פה את הפריצה שלהם לאירופה מי שבא לביתר זה המהלך הכי חכם שלו ולאו דווקא בגלל הכסף אלא בגלל שזה יכול לשקם לו את הקריירה תחשבו 3 שחקנים באירופה לא הצליחו הולכים לקבוצה קטנה ומוליכים אותה להישגים זאת ההזדמנות שלהם לפריצה שלהם רק שיתנו את כל כולם!!