בית"ר י-ם: ארדילס הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Melixon 15, ‏18/8/05.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יכול מאד להיות שביתר תהיה קבוצה מלהיבה, אבל לבוא להגיד שאתה מצפה עוד 3-4 שבועות לכדורגל מלהיב מבלי שראית איך הקבוצה מתפקדת עם כל החיזוק זה כמו לנבאות את העתיד, את זה לצערי לא אני ולא אתה יכולים( אם אתה יכול אז תן לי מ"ס ללוטו הגרמני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx )

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/2/06
  2. נדב מיכאלי Member

אמרתי שהציפיה היא שבית"ר תתחיל לשחק כדורגל מלהיב כששחקני הרכש יתחילו להתחבר ולהתאקלם בבית"ר.

3. Melixon 15 Member

גם אחרי הרכש המרשים של החלון וגם אחרי כנראה רכש יותר מאסיבי לפני תחילת העונה הבאה אני לא יודע, אני פשוט לא רואה את בית"ר לוקחת אליפות, זה נשמע פסימי אבל זה נראה כאילו הקבוצה לא בנויה לזה, אין סדר, אין יציבות, לא ברור מה קורה.

חוצ'מזה, שהגדלת הציפיות אף פעם לא עשה טוב לבית"ר.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/06
  4. M{15}M Member

בית"ר מחזקת את ההתקפה כאילו אסולין וטטואנה לא צמד החלוצים הכי טוב בליגה..חח מה לא עושים בשביל ג'רום.
    מה עם חיזוק להגנה? למה שלא יביאו שחקן ברמה של לרואה אבל בהגנה? להגנה מביאים לי בלוג-סלובני או מה שהוא לא יהיה, ממש אנונימי המיטרסקי הזה..אין פלא ששהגנה שלנו נראית כמו ראש של נרגילה.

5. אלי מתחן Member

מה הקשר בכלל?

6. TariboWest Member

מנהלים, אתם קיימים?

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלח להם הודעה פרטית.

מיטרסקי אנונימי?באמת?דווקא אני שמעתי עליו לא מעט עוד לפני שהוא הגיע
    דבר שני,לפי מה אתה מסתמך על זה שהוא לא טוב?לפי המשחק שראית אותו?שחקן זר צריך לקבל
    לפחות 3-4 משחקים בשביל שיראו אם הוא טוב או לא...

8. לא מצאתי כינוי Member

צודק לגמרי.
    לא מובן מה הזילזול במיטרסקי שנתן הופעות מצויינות בליגת האלופות במדי ספרטק מוסקבה, הוא היה מחוזר באופן רציני על ידי באיירן ולא חתם שמה רק בגלל שחשף לתקשורת את התעניינות מצד באיירן,וב2004 אחרי שסיכם כבר בפורסטומות' הוא לא עבר בסופו של דבר לקבוצה בגלל בעיית אישורים למינהם.

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/06
  9. בית"רי מלידה Member

אף פעם לא הייתי אומר - ומצד שני אי אפשר ( עדיין ) לשכוח את ההצגה חסרת הכיסוי של גד זאבי...

בית"ר, עד כמה שזה ייראה מוזר, זכתה להשגים והציגה את הכדורגל הכי יפה שלה ( עונת 96/97 ) כאשר בהרכב שלה יש רק שחקן בית אחד ( אלי אוחנה ).

צריך להיות מציאותי - על אף מסע הרכש המרשים, פיננסית ושמית, הליגה כבר מאחורינו: האלופה ידועה, גם היורדות, נשאר מאבקון בין הבועל לבית"ר על המקום השני.

מבחינת בית"ר - זהו "גרבייג טיים" , או אם תרצו "עונת בנייה".

גביע בהחלט ישאיר טעם טוב, ותיאבון בריא, אבל המבחן האמיתי הוא העונה הבאה.

10. road runner Member

אני מקווה שאת רוב הזרים האלה גם ישאירו לעונה הבאה , ולא יעשו מהפכה בסגל לקראת העונה הבאה.
    לדעתי אלה הזרים הכי איכותיים שאי פעם היו בבית"ר , אבל כמו בכל מקרה עם שחקנים זרים , צריך לתת להם לפחות חודשיים להכנס לעניינים ולא לשפוט אותם לפי המשחקים הקרובים.

בדרך כלל כשמביאים זרים עם רקורד מרשים לארץ , מדובר בזרים שעברו את גיל 30. כאן יש 3 זרים (אגאנזו , פבריס ומיטרסקי) שהגיל שלהם נע בין 26 ל 28 , ויש את אנסומבו שלדעתי עושה עבודה לא רעה.

אם לבית"ר תהיה סבלנות איתם אנו עשויים להרוויח בגדול בעונה הבאה.

11. בית"רי מלידה Member

שמות אולי כן ...אבל מצד שני מי שמע לפני שהם נחתו בבית"ר על פישונט, האמאר, וסטפן הדוגמן? אפילו לא מפעל נידח לפפריקה...רק סוחר מכוניות עם שפם מרמלה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/06
  12. Melixon 15 Member

הכי טוב בליגה.. חח הצחקת לי את הפיטמה.
    חוצ'מזה שהם כמעט אף פעם לא משחקים ביחד התרומה של טוטואנה ואסולין לקבוצה ביחד היא אפילו לא חצי ממה שאנסומבו או יצחקי נגיד עושים.
    ואל תתחילו לדבר שוב על השערים של אסולין.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הם הצמד הכי טוב בליגה זה רק מעיד על החולשה של הליגה..
    כי במי הם מתחרים...בקימוטו ואדרי?בהולצמן בתור חלוץ בודד?או שאולי ברוטציית האין חלוצים של הפועל
    תל אביב..

14. M_T_A Member

קולאוטי וקטן היו צמד החלוצים הכי טוב בליגה בלי שום תחרות עד שקטן הלך לווסטהאם.
    אם עכשיו זה קולאוטי וארבייטמן עדיין לחיפה יש את צמד החלוצים הכי טוב בליגה

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רציתי לרשום את זה שחס וחלילה לא יאכלו אותי חי כי אוהד של חיפה אז תודה שרשמת את זה..
    אבל בליגה שרוב הקבוצות משחקות עם חלוץ,חלוץ וחצי גם בנצי רוזנפלד והישאם זועבי בכושרם הנוכחי
    הם חלוצים מובילים,במיוחד שמסתכלים על מבחר הכשלונות כמו אדרי,Mבמבה וכו...