לליגה שלנו אגאנסו יהיה טוב, אבל לא צריך להתלהב ממנו יותר מדי. אולי פבריס פרננדז הוא זה שיביא את השינוי דווקא. ובית"ר עדיין צריכה עוד חלוץ מטרה גבוה, מגן וקשר אחורי (ואלברמן לא קשר אחורי).
אל קפיטן, אלה עדיין שחקנים ברמה גבוהה מאוד.אני מאמין שיביאו שינוי ויקדמו את בית"ר רמה אחת קדימה. וגל אלברמן הוא סוג של קשר אחורי,הוא אולי צריך מישהו לצידו אבל הוא יכול למלא גם את עמדת הקשר האחורי.
מי? מליחי? מליקסון? אפק שנראה שהוא משחק מתוך שינה? ברוכיאן שלא מצליח לצאת מהפציעה? מגן שמאלי? יש בבית"ר שניים: אמסלם וזיו.גם מחליף קבוע יש - אלירן דנין.
מותר להחזיק זה כן אבל יש 6 זרים זה א'' לרואה מיטרבסקי אגנזו פרננדז אנסומבו טוטואנה ב' כל טוטאנה נשאר.. והוא יוקפא עד סוף העונה
אלירן דנין עושה עבודה טובה בהגנה הוא קצת סתום, כי הוא שחקן צעיר ומלא מטוביציה הוא עולה להתקפה ואין לו מושג איך מרימים כדור לרחבה ואז עד שהוא חוזר חוטפים שערים אותו דבר ען חליבה רק שהוא גם לא טוב בהגנה
אלירן דנין הרס לנבחרת הצעירה ניצחון בשוייץ..הייתי במשחק אז ראיתי מקרוב צריך מגן שמאלי טוב וחכם ואם אין בנמצא...צריך לייבא(רוברטו קרלוס הוא אופציה)..חח
משהו קצת שונה, לצערנו עצוב: היום יום השנה ( יא'אר צייט ) להרצחו של אחד האוהדים היותר נאמנים ומפורסמים של בית"ר - מאיר חיים , השם יקום דמו. "סבא" , סבא מאיר, חזר כהרגלו מאחד האימונים השבועיים בבית וגן, ירד בתחנה המרכזית הישנה, ושם פעמיו לרחוב נווה שאנן לחפש אביזרי עידוד נוספים למשפחתו הענפה אותה לקח לכל משחק. בין חנויות הצעיפים והחולצות, מצאה את האיש הנהדר הזה נפשו החולנית של מחבל מתאבד, ובאותו פיגוע רב נירצחים ופצועים. נרצח סבא מאיר. את הידיעה על הרצחו קיבלתי בהיותי בחו"ל, בניו יורק - חזרתי מיד לארץ, אבל לא הספקתי ללוויה...מהשדה נלקחתי להשגחה של כשבוע בבית חולים בגלל "אירועון לב". יהיה זכרו של סבא מאיר חיים ברוך - ומוות למחבלים! אין ערבים - אין פיגועים !
חליבה לפחות יודע להגביה אלירן דנין פשוט לא מצליח להרים כדור יותר מגובה של הביצים של שחקני ההגנה עדיף את זיו שם.
אלירן דנין מגביה מצוין, יש לו הגבהות שבאות מאחורי קו ההגנה ומגיעות יש לרגל של החלוץ (כמו המסירה לארבייטמן ב-03/04 מול מכבי חיפה). הגובה שהכדור עולה זה לא המדד לרמת ההגבהה.
אלירן דנין הוא השחקנים הכי מבדרים שיש. הוא מזכיר לי את העסיין הזה שלכם שאין לו צוואר. זה שבכל פציעה רץ במין אמוק כזה לתוך הדשא. אחת הדמויות המשעשעות בכדורגל הישראלי. היה שווה להיות העונה בשלושה משחקים נגדכם (ויש עוד אחד בדרך) רק בשביל לראות אותו רץ. לדעתי הוא חוזר אחרי משחקים לירושלים לא באוטובוס של השחקנים אלא בריצה. עולה, יורד, עולה, יורד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx