ושום מילה על לופא....כמובן..אין לך מה לענות למרות התארים...בכל זאת אוהד בית"ר אין מה לעשות.. כנראה שאתה גם לא יודע לקרוא למרות התואר השני,כי כבר כמה וכמה פעמים רשמתי שאוהדי סכנין לא בסדר והיו צריכים לקבל אפילו עונש יותר גדול על ההתנהגות שלהם..אבל זה בסדר...אתה גם לא עונה תשובות וגם לא קורא את מה שאני רושם[אולי זה מסביר למה אתה לא עונה על שאלה אחת פשוטה] וככה סתם שתדע אני בבחירות הקודמות וגם באלה מתכוון להצביע לליברמן...חד"ש זה מרחק שנות אור ממני משהו כמו המרחק של אוהדי בית"ר[וסכנין] מתרבות ספורט. ועוד הפעם...למה תקפתם את לופא?[אולי הפעם יילך לי...] הייתי מציע לך משהו דומה ותחרות דומה עם יחיאל חזן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx
אויי נו...קודם כל הם נענשו אחרי זה ברדיוס..דבר שני זה בגלל המשטרה המטומטמת שנקווה שגם שם ימצו את הדין עם האשמים[מי שצריך למצות את הדין איתם]. חיפשתי טוב בהודעה שלך ועדיין לא מצאתי תשובה לשאלה שאני אשאל כל הודעה עד שתענה לי בלי התחמקויות מטופשות שגם איתם אתה מסתבך בתשובות ילדותיות.. למה האוהדים היו צריכים להרביץ ללופא?
הם היו צריכים להרביץ גם לאיינשטיין שלא רצה לעסוק במה שקרה אחרי המשחק לופא התגרה באנשים צדיקים ותמימים שזרקו עליהם אבנים וזו היתה תגובה טבעית
איכשהו אני מתקשה להאמין שלופא ייצא מחדר ההלבשה יראה 400 איש ויתחיל להתגרות בהם, אני לא מכיר אותו אבל אני מניח שיש לו איי קיו מעל 25 וזה אומר שהוא רואה כל כך הרבה אוהדים של בית"ר אז הוא לא יתגרה בהם, בקשר לאיינשטיין,אתה יודע...אחרי הכל הוא המנחה ולא זה שקובע הכל,יש עוד אנשים,דבר שני באולפן היו עוד אנשים כמו אוחנה ופרננדז... תקרא עוד פעם את התגובה שלך ואם אתה מרגיש שאתה צודק שיבושם לך,בשבילי זאת התנהגות של חיות בדיוק כמו החיות שזרקו עליכם אבנים ובדיוק כמו אותם החיות ששולחים את הילדים שלהם לזרוק אבנים על חיילים. מה שקרה זה שערבים זרקו אבנים על יהודים שבתגובה זרקו אבנים על יהודים אחרים,נשמע הגיוני?לי לא.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
תראה אם נימני סתם היה במגרש אז לא,דווקא נימני זאת דוגמא לא טובה כי יש המון אוהדים של חיפה שמכבדים מאוד את נימני[יש גם המון שלא אבל עדיין יש המון שכן],אם נימני היה מתגרה באוהדי חיפה אני מניח שהיו כמה טמבלים שהיו הולכים אליו,קודם כל הרבה פחות ממה שבבית"ר הלכו אל לופא ודבר שני נימני בחיים לא היה עושה דבר כזה זה הרי ברור נכון? מה שאתם לא מבינים זה שאני נגד אלימות וכל אוהד שמתחיל להרביץ אני שונא גם אם הוא ירוק צהוב אדום או כחול,אלימות תשמרו הבייתה אל הקיר,שאתם באים למגרש תעודדו תשירו תקפצו... עכשיו דוגרי...אתה רוצה להגיד שהקהל שלנו או של מכבי או של הפועל יותר אלים מהקהל שלכם או של סכנין?
דוגרי: הגעתי למסקנה שאתה טרול שכל מטרתו להפוך כל דיון כאן לנושא שלא קשור לעניין. תמצא לך חיים - לנו יש כדורגל.
חחח ממש גאון..אחלה תשובה..כרגיל אתה מבריק בתשובות שלך,אם אין לך מה להגיד וזה די ברור שאין לך מה להגיד חוץ מזה שאני טרול[ראית פתאום טוב טוב הגמד שזה עלה לך לראש מאיפה הפלצת את זה????? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ] בקיצור,אם אין לך מהלגיד חוץ משטויות,אל תגיד כלום דבר שני היחיד שמעביר כל נושא לכיוון שלו[הגנה אינוספית על החלק הבהמתי בקהל של בית"ר ותקיפת עיתונאים שלאף אחד לא אכפת מהם] זה אתה..
תן לי להזכר בסיפור... הוא אמר שהוא נשאר בבית"ר, איזה 50 אוהדים נתנו לו אהבה כמו מלך, ויום אחרי זה, ואני חייב להגיד שלא באשמתו, הוא עבר לפ"ת ואז אוהדי בית"ר קיללו אותו. משו כזה, לא? זאת תהיה רכישה גדולה לבית"ר, וגם ארבייטמן אני מאמין יעדיף את בית"ר על חיפה.
לא צריך אותו - יצור ילדותי , מכור לממתקים , מאחר סידרתי, גיבור גדול רק על נצרת עילית, והגורם מספר אחד לקיצור תוחלת חייו של יענקל'ה . שיישאר בחיפה , אולי רוני לוי עם הסבלנות שלו יצליח לעשות ממנו בנאדם. אוהדי בית"ר מעדיפים לראות את עמית בן-שושן , בית"רי מלידה , משחק , ולא את הליצן הזה ארבייטמן.
על מה אתה מדבר? ילד הוא כן, אבל מבחינה מקצועית הוא יכול לעשות רק טוב לבית"ר ואי אפשר לבנות את כל הקבוצה על זרים. ככה שבגלל שהוא לא חתום בחיפה לעונה הבאה, כפי שאמר סוכנו, הוא אופציה מצוינת לבית"ר. אל תשכח שפרננדז זה בטוח לא השכונה שהולך בארץ, וגם שלומי ארביטמן יודע את זה. וליצן בטוח לא אמרת עליו שהוא שיחק בבית"ר...
10 מיליון דולר, זה הסכום שנותן שגיידמק אמר לפרננדז להביא חלוץ, פשוט סכום מדהים, אבל השאלה מי הצרפתי יביא?