תגידו לי, אתם מקשיבים לעצמכם? במשטרה ישקיעו שעות על גבי שעות בחקירה של מישהו בגלל שהוא הבעלים של בית"ר? ויכול להיות שאף אחד לא ירדוף אחרי לבייב כי אין סיבה וכי הוא לא חשוד בשום דבר פלילי? כי הוא לא איזה אורח שהגיע משום מקום ומפזר דולרים כאילו שהם יוצאים מהאופנה?
מוזר שמשפטים כמו "אף אחד לא יכול לעשות כ"כ הרבה כסף בכ"כ קצת זמן בצורה חוקית", לא הופנוו כלפיי לבייב. אנשים כמו פלאטו שרון וזאב רוזנשטיין לא נרדפו בגלל הכסף שלהם כמו ארקדי, והם בניגוד אליו כבר הוכחו בתור אנשים לא כשרים במיוחד, אבל העיקר את גאידמק רודפים. מילא שבנאדם יפזר את הכסף שלו סתם, אבל גאידמק תורם לכל אירגון אפשרי, וכבר יצא לו שם של עבריין למרות שבשום מקום לא הוכח שהוא עשה משהו.
גאידאמק צריך להיחקר כי בכל זאת כל העבר שלו מעורפל , אבל יש דרך להודיע על חקירות , ובטח שלא סתם בבוקר ככה צריך להבהיל אותו לי"חבל , ככה הם מצליחים לפגוע בכבוד שלו . ברור לי שהם לא עושים את זה בגלל בית"ר, אין קשר לזה , אבל אולי הם רוצים לתפוס כותרות .
מזה קשור?! אתה מדבר בלי קשר בכלל למה שמדברים, אני יודע שכל עוד לא הוכח אחרת ארקדי גאידמק חף מפשע. היו לו כבר 56 חקירות ביחב"ל ולא הצליחו להוציא עליו כלום! כשהמשטרה פוגעת ככה בגאידמק ומתעקשת שהוא אשם זה לא רק פוגע בו אישית ולא רק פגיעה ענקית בכבוד שלו, אלא ישירות בכל החברה הישראלית.. ומה עכשיו קשור לבייב תגיד לי..
בהחלט, עד שהוכח אחרת, גאידמק חף מפשע. אמרת שהוא אשם? אמרתי שלא ישקיעו שעות על גבי שעות בחקירתו אם לא היה -חשד-, שזה אומר שאולי הוא אשם ואולי הוא לא. אבל מה לעשות, זכותה של המשטרה לחקור אותו ולא משנה מי הקבוצה שלו ולמי הוא תורם ואת לבייב הזכרתי כי מישהו אחר כאן טען שבטח אותו לא ירדפו. ברור שלא ירדפו אותו, כי העובדה שהוא קנה קנה קבוצת כדורגל לא מעניינת את המשטרה. בקשר לזאב רוזנשטיין שהוזכר כאן, אתם בטוחים שמישהו שנמצא על סף הסגרה לארה"ב הוא הדוגמה שאתם רוצים לתת?...
תלמדו לקרוא עברית: ארקדי מפסיק לתרום - ולכן בית"ר לא קשורים בכלל לעניין. בית"ר לא מקבלת מארקדי תרומות - בית"ר נמצאת 100 אחוז בבעלותו, כלומר עסק שלו, וארקדי לא אומר אפילו במרומז שהוא יפסיק להזרים כספים לעסק שלו, ובטח לא למכור את בית"ר. הגופים שבאמת ייפגעו הם אילו שמקבלים ממנו תרומות כמו תל השומר, יד השריון בלטרון, מעונות לנערות במצוקה, וכדומה...חבל!
אמיר צודק. מספיק עם התירוצים העלובים, הוא יכול לתרום 200 מליון דולר בשנה, אם הוא השיג את הכסף בעזרת פשעים כמו העלמת מס, עסקאות מפוקפקות או הלבנת כספים אז אין מה לעשות והוא צריך להיענש... "אני לא בטוח שאין לרדיפות האלה קשר לכך שהוא יו"ר בית"ר ירושלים" - רק בגלל שאין שום ספק לגבי כשרות ההון של לבייב אתה ישר טוען לאפליה? מצטער אלעד אבל מה שרשמת בתגובות האחרונות שלך זה גיבוב שטויות, אחד הדברים הכי מגוחכים ששמעתי בפורום הזה. כן, יחב"ל רודפים את בית"ר ירושלים...
אנשים צר לי לבשר לכם אבל לגאיידמק אין שום עבר מעורפל,העבר שלו ידוע למשטרת ישראל.הבעיה של משטרת ישראל היא שכשהיא פותחת את התיק הזה שנקרא 'ארקדי' היא לא מסוגלת לגעת אלא רק להניח פקדון נקודה. המשטרה שלנו די פאטתית ומסריחה מהראש:כלומר מהדרגים העליונים,הנפשות הפועלות בה מונחות על ידי דרגים שאינם כשרים.לא צריך להיות מדען טילים כדי להבין שאם אפילו פקיד עלוב באגף היחב"ל מנסה להעפיל על מיליארד שעשה את כספו בעסקאות נשק אז המצב הונחה ע"י שרץ\דרג עליון.אם במדינה שלנו הגיע לכנסת פלאטו שרון,גבריאלי,ביבי נתניהו ועוד עשרות עוזרים פרלמנטרים שעומדים כנגדם תיקים עבים וכבדים על מרמה,הונאה,קשירת קשר אפילו... אזי-גאיידמק עבורם הוא תחרות פוליטית.לא משנה אם המנדט שהוא לוקח הוא 2 או 1 או כלום.העובדה היא שהרוסים אותם הם הביאו ארצה נועדו למטרה אחת בדיוק כמו שאותנו המזרחיים הביא אדון בן גוריון למטרה אחרת:לחטא בדי.די.טי ולזרוק למעברות.ארקדי המסכן אולי בהכחשה,ואולי לא רוצה להבין מה שרובנו הבנו:שעל פערים חברתים לא ניתן לגשר בכסף.אם אבא שרון האתרוג,או ביבי הנפוח לא רוצה שהשומר בקניון או המוכר בבאסטה יקבלו מעל שכר מינימום,ויתאפצו לאט לאט באיזה חור אז כך יהיה.ואל תתעסקי בבלוגה... כשהם רואים אוליגרך זה לא אומר להם כלום אם האדון לא לובש כיפה ואינו מזיק \עובד יום שבת. ה'בלתי משוחדים' של שרון והאתרוג עומרי הם חבורה סחטנית ונוראית שעיצבו את פני החברה הישראלית להאמין שניתן לייאש אותנו ע"י מרמה ושחיתות-אלו דברים שמתהווים מתחת לאפנו ע"י הטובים בשירות החוק.אותו שירות חוק שמנסה בדרך לא יוצלחת למנוע מגאיידמק את התרומה לסוכנות. מדוע? מדוע לו ליטול הגמוניה חברתית וכלכלית? כי כוח זה מעמד,כי מעמד סמל סטטוס,כי סמל סטטוס זה עוד כסף,וכסף זה עוד מעמד.
המשטרה לא חוקרת סתם, כמה צפוי שאוהדי בית"ר שוב ינפנפו ברגשי הנחיתות שלהם. ארקדי יכול להמשיך לאיים עד מחר, הוא יודע טוב מאוד שהוא צריך אותנו הרבה יותר ממה שאנחנו צריכים אותו. מדינה אחרת הייתה שולחת אותו לצרפת כבר מזמן.
גם פלאטו שרון הגיע לארץ כפושע ותרם להרבה גורמים,אז הוא לא השיג את הכסף במרמה? לעמיר פרץ שייצג את ההסתדרות והמדיניות הסוציאליסטית גם כן לא חסר,וכך גם לגבי שאר הפוליטיקאים ואנשי הצמרת בישראל. ובתכלס כל הפוליטיקאים מושחטים והם יוצאים מזה,גם הם נחקרו,אז אין סיבה שאת גאידמק לא יחקרו. שלא יובן לא נכון,אני שמח שאנשים כמוהו מגיעים לארץ ותורמים לפיתוחה,הלוואי שירבו כאלה,אבל לא אם ההון הושג בדרכים לא כשרות. אילו הייתי מחזיק בהון עצום,כאזרח מן השורה מס הכנסה היה עולה עלי מיד.
אתה טועה טעות מרה כיוון שמה שמחזיק את מדינת ישראל בכל התחומים זה רק תרומות, תרומות ועוד תרומות. השאלה היא לא אם אתה צריך אותו או לא אלא איפה היינו אם הוא לא היה שם את כל הכסף שהוא שם מאז שהתחיל לשים ועד עכשיו. איפה היו כל אותם הרעבים שבלעדיו ייתכן והיו פושטים על הבית שלך ולוקחים לך את האוכל מהפה כיוון שהם לא אכלו כבר שבוע או אם הוא לא היה תורם לכל הישיבות הם היו סוחטים את הכסף הזה מהכיס שלך שגם ככה סוחטים אותו וכהינה וכהינה