אני לא סותם את הגולל, אבל הולנד חייבת לאבד היום נקודות ולא לנצח!!! אם היא מנצחת, יש סיכוי גדול יותר שרומניה תעלה.
הכל תלוי במשחק היום... ניצחון איטלקי על צרפת לא מספיק במידה והולנד מנצחת את צרפת ומפסידה לרומניה, או עושה תיקו עם צרפת ומפסידה לרומניה, או מפסידה לצרפת ועושה תיקו עם רומניה(בית משולש שבו איטליה תפסיד בגלל התבוסה להולנד)....
צודקף לא חשבתי על זה. ואם לחשוב על זה... הולנד מנצחת היום את צרפת ועולה עם הספסל שלה נגד רומניה. תסריט אפשרי בהחלט.
איזה משחק מעצבן, אני לא מאמין איך איטליה לא הצליחה לנצח, זה לא מתקבל על הדעת שלא ניצחנו משחק כזה, כאילו שזה כתוב לי שאסבול מאיטליה ומאינטר. השיפוט במשחק הזה הזכיר לי את שמינית הגמר של מונדיאל 2002, הרבה עבירות ברורות בוצעו על האיטלקים אבל אין שריקות, שער חוקי 10000000% נפסל, תוספת זמן של שלוש דקות ששחקני רומניה מבזבזים ממנה דקתיים, והשופט לא מוסיף אפילו שנייה אחת, מוות לנורבגי!!! גרוסו :aaa8: , בופון :aaa8: , קייליני :aaa8: וקסאנו מלך המלכים. דונאדוני כזה טיפש שלא פתח עם קסאנו מהדקה הראשונה, קסאנו הוא השחקן הכי מוכשר בנבחרת ואפשר לראות בקלות איך הוא משנה משחק ההתקפה של איטליה ברגע שהוא נוגע בכדור. נחזור לדונאדוני, מה בדיוק חשב לעצמו כאשר פתח עם פרוטה? והכניס את אמברוסיני בדקות האחרונות?
איטליה אכן לא תלויה בעצמה, אבל היא לא רוצה שהולנד תנצח הערב את צרפת. במקרה כזה הולנד תבטיח את המקום הראשון בבית, תשחק בהרכב משני ותשמור כוחות לרבע גמר. בסיטואציה כזו הסיכוי של רומניה לנצח הרבה יותר גדול משל הולנד. מה גם שהולנד תשמח להשאיר מאחור את איטליה וצרפת שבשלבי הנוק אאוט הרבה יותר מסוכנים לה. תיקו תהיה התוצאה האידיאלית לאיטליה. כי הולנד ישחקו בשביל להבטיח את ראשות הבית ואפילו את ההעפלה לשלב הבא.בסיטואציה של ניצחון צרפתי ורומני ביום האחרון הם יעופו, והמשחק של הולנד-רומניה בא לפני צרפת-איטליה. נצחון על צרפת ונעבור אותם. נצחון של רומניה והיא בשלב הבא מראש הבית. והולנד כנראה במקום השני, אבל לא סביר שזה יקרה. בכל תוצאה אחרת איטליה עוברת גם את רומניה. כמובן שבשביל זה צריך לנצח את צרפת, וקל זה לא יהיה. בשלושת המשחקים האחרונים לא ניצחנו אותם. במוקדמות תיקו והפבד, ובגמר המונדיאל היינו צריכים פנדלים. לגבי המשחק מול רומניה. איטליה לא שיחקה טוב, אבל כן הגיע לה לנצח. אני לא חושב שהשופט ניסה להכריע את המשחק לטובת רומניה, אבל בכל מקרה הוא הצליח. יש4 שריקות שופט שמשפיעות דרמטית על המשחק. כרטיס אדום לא מוצדק, אישור שער מנבדל, פסילת שער חוקי ושריקה לפנדל שלא היה. איטליה סבלה משתי האחרונות. זה הספיק לרומנים לתיקו.
שמתם לב שלארסנל שכבר קראו לה נבחרת צרפת בשל התקופה שבה היו לה הרבה צרפתים בהרכב יש לה רק נציג אחד בנבחרת הטריקולור-ווליאם גאלאס
אם הולנד מנצחת היום ואח"כ את רומניה ועולה עם 9 נק', ואיטליה וצרפת עושות תיקו, יוצא ששלוש נבחרות יסיימו עם 2 נק' וכולן עשו תיקו ביניהן. מה עושים אז? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
כי לא כל הצרפתים שלה מספיק טובים לנבחרת וכי דומאנק אידיוט, אבל זה לא משנה את העובדה שחצי ארסנל צרפתים והשאר אפריקאים.
לא ראיתי את גרוסו מספיק באינטר, אבל בליון הוא שחקן הרכב קבוע ואחד משחקני המפתח. אמנם הוא פתח עם חודשיים קצת קשים, אבל אחרי שהתאקלם הפך בקלות למגן הטוב בליגה הצרפתית ולאיש חשוב במערך של האלופה. דווקא בגלל שגרוסו היה בכושר כזה טוב בחצי השני של העונה, לא הבנתי למה דונאדוני התעקש לפתוח עם זמברוטה כמגן שמאלי במשחק הראשון. היום ראו שגרוסו מגן נהדר, ועל זמברוטה כבר טענתי אחרי ההפסד מול רומניה שיש שם מישהו שמתחזה לו. כמו שאמרו פה, אברה בהרכב של צרפת. אף אחד כבר לא ינסה לנחש מה עובר בראש של דומנק.
תקרא את ההודעה שלי בעמוד הקודם... תיקו עם שערים מעלה את איטליה, תיקו אפס בין איטליה וצרפת יעלה את רומניה (אלא אם כן היא תפסיד בהפרש של 3 שערים ומעלה ואז איטליה עולה)...
אז זה לא משנה תיקו עם שערים או לא, זה תלוי בהפסדים של צרפת ורומניה להולנד, כי המאזן של איטליה הוא כבר שלילי (מינוס 3). תיקנת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx.
מלודה :aaarofl: לא רק אני חושב שהוא אוברייטד. אני אישית חושב שאברה צריך לשחק בכנף ואבידאל כמגן שמאלי.
במקרה כזה זה תלוי בספר דברים. הכי חשוב הוא התוצאה במשחק של צרפת ואיטליה. אם יהיה תיקו אפס, אז צרפת מסיימת אחרונה בבית הפנימי, ואז בין איטליה לרומניה תכריע התוצאה מול הולנד, שכרגע לא ממש משחקת לטובת האיטלקים. בכל תוצאת תיקו אחרת בין צרפת לאיטליה, איטליה תעלה בזכות יתרון בשערי זכות בבית הפנימי.