בית המוות: הולנד משפילה גם את צרפת

הנושא בפורום 'פורום יורו 2008' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏13/6/08.

1. Sergio Ramos Member

צרפת פשוט נאיבית. גם שריברי וגובו הכניסו קצת צבע למשחק, זה עדיין לא מספיק, הרבה החמצות שעולות הל ביוקר רב. אסור לטעות שמולך עומדת התקפה כל-כך קטלנית כמו הולנד. כמה פוטנציאל בהתקפה אחת. ללא ספק, פשוט תענוג לעיניים לראות את השלישייה המדרידאית בתוספת לואן פרסי וואן דר וארט מככבת כאחד.

מחצית ראשונה ביורו הזה לואן פרסי ורובן, וכבר ניתן לראות כמה יצירתיות השניים הללו מביאים להתקפה ההולנדית.

מרכז ההגנה של הולנד עדיין משדר חולשה ודקות רבות ישבת עליה צרפת, שלמזלם של האורנג' כפי שאמרתי, הרבו להיות נאיבים בצורה באופן מחריד. אבל ההתקפה, אוי, ההתקפה . כמה אינטלגציה במשחק, כמה יצירתיות. לא מיהרתי להכתיר את הולנד כפייבורטית לאחר הניצחון על איטליה, אולם אחרי המפגש היום, ובמיוחד נוכח חזרתם של רובין ורובן, אפשר לומר שהיא אכן פייבוריטית לפי דעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/08
  2. Becks Member

אין מילים.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מגיע לנו.. אוהדי האורנג' קצת נחת, אבל הנחת לא מגיע עכשיו, הופעה רעה ברבע/חצי/גמר זה לא שווה כלום. לא צריך לדבר יותר מדי, הולנד לא פייבוריטית יותר מאשר הייתה ביום הפתיחה.

4. REAL MADRID Member

וואו. לא להאמין איזה שינוי עשה רובן בהולנד בכניסה שלו במחצית השנייה. לאחר מחצית אפורה שבה קאוט כבש גול אך ורק בגלל טעות של תוראם ומאלודה, רובן נכנס והעביר את השליטה להולנד. בכלל, כזה תיאום בין רובן, סניידר ורוד - השלישייה שסיפקה בינתיים הכי הרבה שערים ביורו. כ"כ כיף לראות את השחקנים של ריאל מצליחים בטורניר הזה.

הגול של סניידר ללא ספק הגול היפה ביותר שנכבש בטורניר עד כה.

5. משוגע בירוק Member

לא נכון... אם רומניה מפסידה ואיטליה וצרפת מסיימות בתיקו שהוא לא תיקו 0-0 איטליה עולה...במקרה של תיקו 0-0 והפסד של רומניה בפחות מ-3 גולים או ב-3 גולים שהוא לא 3-0 אז היא עולה... כל הפסד אחר של רומניה בצירוף כל תיקו של איטליה ואיטליה עולה...

6. JR-Riquelme Member

הולנד ממש רוצחים את מי שבא מולם.
    משחקים ממש רדום ובהתקפות מתפרצות אדירות גומרים משחקים...
    מחצית שנייה טובה יותר של הולנד, אבל התוצאה מטעה מאוד, לא שהגיע לצרפת לנצח, התוצאה מראה על כדורגל סוחף של הולנד מה שממש לא היה. במחצית הראשונה זה היה משחק ממש עלוב של הולנד ששיחקה משחק יותר עלוב מיוון... במחצית השנייה היא כבר עברה לשלב של לעקוץ במתפרצות.
    ועדיין למרות הגועל - הולנד נבחרת ממש חזקה ולא ציפיתי ממנה להיות כל כך יעילה.

תגידו לי מי זה הגומיס הזה שלא שווה יותר מהמטבע החדש של ה-2 שקל ואיפה נמצא עכשיו טרזגול?

7. אבו Member

ומה עם השופט, אין לו שום חלק בניצחון של הולנד?

8. SeRgInHo Member

כן, ו-ואן באסטן ממש שם שם תז*ן שלו על הלחץ הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx גם ככה לואן דר ואארט, רובן ו-ואן פרסי יש רגלי זכוכית, אז תהיה בטוח שהם לא ישחקו במשחק הבא, או שישחקו מחצית במקרה הטוב. ואני כמעט בטוח שהאנטלאאר ישחק במקום רוד.

9. ACBenb Member

קיצר איטליה וצרפת חייבות לנצח כדי לעלות.
    במידה ויסיימו בתיקו יהיה להם הפרש שערים ומספר נק' זהים, לכן הם יצטרכו לשמוע מה קרה במשחק של הולנד נגד רומניה.
    אם הרומנים יפסידו בפחות משלושה שערים הם יעלו עם הולנד. אם הולנד תנצח בדיוק 3-0 יקרה מצב שלרומנים, לצרפתים ולאיטלקים 2 נק' כ"א והפרש שערים זהה, שער זכות וארבעה שערי חובה (ואז מעניין מה יעשו ואני מקווה שזה מה שיקרה, שנדע איך ייצאו מזה).
    אם הולנד תנצח ביותר משלושה שערים איטליה וצרפת יצטרכו לעבור לפנדלים כדי לקבוע מי תעלה שניה.
    אם הולנד תנצח בהפרש שלושה שערים אבל 4-1 או 5-2 (ומעלה), הרומנים יעלו.

יכול להיות שטעיתי, קל להתבלבל במצב הנוכחי.

עריכה:
    אם הולנד תנצח 4-1 או 5-2 (3 הפרש אבל רומניה יבקיעו גם) זה תלוי גם בתיקו של איטליה וצרפת, כי תיקו 3-3 שלהם למשל וניצחון הולנדי 4-1 ישלח את צרפת ואיטילה לדו קרב פנדלים גם כן.

10. Raulito Madridista

המשחק הכי טוב עד עכשיו ביורו הזה, כמה חבל שזה נגמר, לא הייתי מתנגד לעוד 180 דקות כאלו. חמישה שערים, הרבה מצבים לגולים, קצב מצויין, לא צריך יותר. עוד שני שערים של שחקני ריאל מדריד ביורו הנוכחי ויש לנו כבר חמישה בסה"כ. נהדר.
    הולנד וצרפת הן שתי נבחרות שונות לחלוטין. האחת בנויה על שחקנים צעירים שמקבלים את הקרדיט, והשנייה בנויה על שחקנים עם שם גדול שעבר זמנם. אחת נמרצת שלא מפסיקה לרוץ והשנייה נראית שבעה ואיטית. אחת יוצאת למתפרצת תוך כמה שניות ומנצלת מצבים, והשנייה עושה הכל קשה ולא מצליחה להבקיע מהמון הזדמנויות. אחת משחקת רגוע ומסודר והשנייה משחקת בפאניקה ובברדאק. ובנוסף, יש עוד הבדל אחד - מרקו ואן באסטן יודע לנהל משחק בניגוד למר דומאנק.
    הכנסתם של רובן וואן פרסי התבררה כגאונית. ואן באסטן חזה את העובדה שהצרפתים יפקירו את העורף מאחר ולא הצליחו להבקיע את שער השיוויון במחצית הראשונה, וידע שאפשר יהיה לעקוץ אותם בעזרת השחקנים המהירים. דומאנק לעומת זאת לא הוציא את מאלודה בזמן ושכבר הכניס חלוצים, אלו היו גומיז(היה חלש מאוד גם במשחק נגד רומניה) ואנלקה, כאשר אני באמת שלא מבין למה לא קארים בנזמנה.
    ריימונד דומאנק שילם היום מחיר כבד על ההגנה האיטית שלקח איתו לטורניר. סניול, טורהאם וגאלאס ירדו מהדשא עם כאבי ראש, אחרי ההשפלות שספגו מאריאן רובן וואן פרסי. מה שמצחיק זה שהתקשורת ההולנדית חזקתה שרובן לא ישותף בכלל. רובן היה מדהים, פשוט ככה. שער אדיר שלו(אם כי לדומאנק יש חלק בשער) וגם בישול מצויין. ואן פרסי שעשה תנועה אדירה בשער שלו, פשוט נולד מחדש ביורו הזה. אבל לא רק להם מגיעה מילה טובה. גם ואן ניסטלרוי היה אדיר. שמר על הכדור כמו שצריך וחיכה להצטרפות, איים על השער(כמה חוכמה בנגיחה למשל שכמעט נכנסה) וגם תרם רבות למשחק ההגנה.
    למרות שצרפת הגיעה למצבי כיבוש, בהחלט אפשר לומר שההגנה ההולנדית נראתה טוב בולארוז נתן עוד משחק אדיר והעלים את הנרי, שהיה חלש מאוד פרט לשער שלו. פעם את המצב מול ואן דר סהאר הוא היה גומר עם הקפצה לרשת, היום זה מעל השער. הוא היה היום כל-כך חסר ביטחון. אם כבר הזכרתי את ואן דר סהאר, גם הוא היה במקום, כרגיל. לכו תדעו, אולי הוא יהיה במונדיאל הבא גם.
    הולנד מבטיחה את המקום ברבע הגמר ועושה זאת בקלאסה. נצחונות על שתי הנבחרות שהיו בגמר המונדיאל כולל שבעה שערים. יש בהרכב ההולנדי מספר שחקנים אלמוניים שלא בכל נבחרת הם יכלו להשתלב, אבל כנבחרת, כגוש, הם השתלבו באופן פנטסטי ומגיע לואן באסטן את כל הקרדיט שבעולם.
    נבחרת צרפת עדיין יכולה להעפיל לשלב הבא. אני ראיתי גם נקודות חיוביות מהמשחק היום. אם זה היה ההרכב שהיה עולה נגד רומניה, הצרפתים היו מנצחים. גובו הוסיף המון, גם אברה. רבירי לקח על עצמו אחריות במחצית השנייה וגם סניול נראה יותר טוב. אני חושב שלמרות התבוסה, דומאנק יכול להיות מרוצה מהעובדה שחניכיו ניסו לשחק ממש עד הדקה האחרונה, ובראש ובראשונה פראנק ריברי כמובן.
    ביום שלישי צרפת ואיטליה נפגשו כאשר לשתיהן נקודה אחת. בתנאי שרומניה תפסיד להולנד, המנצחת בין השתיים תיהיה הסגנית של בית ג'. הולך להיות משחק מטורף.

11. Football God Member

ואי,איזה מחזור אחרון מצפה לכולנו בבית הזה.
    צרפת כל כך אנמית,מנגד הולנד עם שחקני ההתקפה הכי טובים באירופה.אם היה לה הגנה חזקה היא הייתה נבחרת שיכולה להתמודד מול הגדולות באמת בעולם.
    מה שאני אוהב בואן באסטן ובהולנד בפרט,גם שהם ביתרון הם מכניסים עוד שחקני התקפה,ולא כמו כל המאמני בונקר שהיו משחקים אחרי היתרון עם 5 שחקני הגנה.

12. y56kh Member

לפי איך שהולנד שיחקה בדקות האחרונות שהם הובילו 3-1
    נראה לי הם ישחקו כמו שצקיך גם מול רומניה וזאת מסיבה נוספת
    מומנטום
    הם רוצים להיות במומנטום טוב נגד מי שיבוא נגדם בבית ד' (לפי מה שנראה לי זאת שבדיה)

13. משוגע בירוק Member

טעית... ברגע שרומניה מפסידה ויש תיקו במשחק השני יש בית משולש שבו מתייחסים בתחילה רק לתוצאות של המשחקים בין שלושת הקבוצות... במקרה הזה כל התוצאות הן תיקו... עוברים למספר השערים שכל קבוצה הבקיעה במשחקים האלו... במידה ויש תיקו שהוא לא תיקו 0-0 בין איטליה וצרפת, איטליה תעלה בגלל שהבקיעה הכי הרבה שערים במפגשים בין הקבוצות... במידה ויש תיקו 0-0 יש שוויון גם בשערים בין רומניה לאיטליה ואז זה ייקבע לפי הפרש שערים כללי...

14. juventiner Member

איזה משחק...דריסה מוחלטת של הולנד! פשוט משחק ענקק!!!
    סניידר כהרגלו עם משחק פשוט מדהים, כל נגיעה תאווה לעיניים.
    אמנם מחצית ראשונה הייתה סבירה מינוס, מדכאת ומרדימה לבסוף, אבל 2 חילופי ענק - ההכנסה של ואן פרסי ואריאן רובן. פשוט צל"ש לV. באסטן. כל הכבוד!!
    רציתי לראות את KJH, אבל בטח אראה אותו במחזור הבא, כאשר נבחרת האוראנג' תנוח קצת ותשחק יותר ברוגע.

Hup Holland!!!!

15. spurs229 Member

Totaalvoetbal!

עוד משחק מדהים של ההולנדים.
    אמנם הצרפתים שלטו ברוב המשחק אבל ניהול משחק מבריק של פאן-באסטן המושמץ הביא את הניצחון.
    פאן דר סאר גדול, פאן ניסטלרוי מצויין, רובן ענק, סניידר אפילו יותר.
    לנבחרת עם שחקנים כמו רובן, פאן פרסי, הונטלאר ופנחור אוף הסלינק על הספסל פשוט מגיע לנצח. אני עדיין מחכה שהצייד יקבל את ההזדמנות שלו.

והכי חשוב, המקום הראשון הובטח ובמוצ"ש אני באמסטרדם.
    אבא שלי כבר שם והוא אומר שכל המדינה בטירוף, לראייה במשחק מול איטליה היו יותר מ-80% רייטינג. כל הרחובות בכתום.
    http://huizeberkenbosch.web-log.nl/photos/uncategorized/hup_holland_hup.Xxx