אתלטיקו מדריד 07/08:אחרי 11 שנים,שוב בליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏5/7/07.

1. כחול לנצח! Member

סרחיו אגוארו, זה הדבר הבא בכדורגל העולמי

2. hai Member

כי המאמן לא יכול להשים אותו במקום אגוארו שהוא כישרוני מאוד .... או במקום סימאו שהביאו אותו ב25 מיליון
    גארסיה אבל כל משחק עולה מהספסל והרבה פעמים אתם רואים גולים נכבשים במחצית השניה זה כי גארסיה מעורר את המשחק.. שחקן פשוט ענק

3. xavi6 Member

גרסיה זה שחקן מהתוצרת שלנו, שחקן מהיר, טכני, כיאה לשחקן שגדל בלה מאסיה. ההיתלהבות שהוא מוסיף, הביטחון, המרץ והחדות היא משהו שלא ראיתי אצל הרבה שחקני התקפה בעולם. הוא מהיר מאוד, יש לו בעיטה מעולה, יש לו הכל. לדעתי, הוא לא נופל מסימאו שאמור לשחק לדעתי בחוד בתור חלוץ שני.

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

פאשלה חדשה בהפועל מדריד. במקום חואן ולרה לרשימת UEFA הוכנס מיגל דה לס קואבס. מיגל אחרי שיחלים יושאל לקבוצה אחרת ואטלטיקו בחודש הקרוב נשארה רק עם סייטה בעמדת המגן הימני. מחר אגירה ינסה את אנטוניו לופס מימין.

5. riquelme1 Member

אתלטיקו לא עוצרת, ומובילה 4-0 בטורקיה מצמד של אגוארו, חוארדו ומקסי רודריגז. 8-0 בסיכום כרגע, ונשאר עוד 20 דקות.

6. JR-Riquelme Member

מסי תיזהר, קון אגוארו מתקרב.
    אני מחכה כבר בחליון עיניים לראות את הכשרונות הכי גדולים שיש בכדורגל ועוד במשחק כל כך אטרקטיבי בין אתלטיקו לברסה, איזה משחק גדול זה הולך להיות.

נערך לאחרונה ב: ‏5/10/07
  7. Pipe Member

אני לא הייתי נסחף עם ההשוואות בין השנים. האחד עוד לא הוכיח שהוא מסוגל לשמור על יציבות לאורך זמן ולתפקד תחת לחץ ומול הבלמים הטובים בעולם, בעוד השני הוא סופרסטאר ברמה עולמית שהענן היחיד שמרחף מעל ראשו הוא היכולת שלו לשמור על עצמו פיזית לאורך עונה. לקון יש עוד כברת דרך ארוכה בכדי להגיע לסטאטוס של מסי. את ההבדלים ביניהם ואת חוסר הבשלות (הרגעית. אין לי ספק שתוך שנתיים הוא וורלד קלאס) של קון אני מאמין שנראה בצורה ברורה מאוד במשחק הקרוב.

8. beitar4ever Member

בדיוק, אתה עוד לא ראית מקון שום דבר, הוא שחקן מעולה אך הוא עוד לא התמודד במבחנים האמיתיים , ואכן המשחק נגד ברסה יהיה קרב מעניין בינו לבין מסי.

9. Fabio Junior Member

אגוארו ומסי התחילו בעצם מאותה נקודת פתיחה (תקנו אותי אם אני טועה)
    אך מסי הצליח להוכיח איזה שחקן הוא בין כל השמות בברצלונה, ואגוארו לא שמר על יציבות באתלטיקו, הציג יכולת טובה לסירוגין. כרגע לפחות, אי אפשר כ"כ להשוות.

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני מתמצת את 3 ההודעות האחרונות: לא יכול להיות ששחקן אטלטיקו ישתווה ביכולתו ולכשירונו לשחקן ברסלונה.
    מבחינת הכישרון 2 ה-bajitos נחשבים לשווים. מבחינת האישיות קון עולה על מסי. קון לא אוהב ליפול.

11. xavi6 Member

:aaaprot:
    אני לא ידבר עכשיו על מסיv אגוארו כי זה בדיחה להשוות בכלל, רק תן לי להבין...
    אתה בא ליטעון שמסי שחקן של הצגות?!

12. Bensh Member

סבבה
    אגווארו שיחק עד לפני שנתיים באינדפנדיינטה, מסי באחת ממחלקות הנוער הטובות בעולם מאז גיל מצוות

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/10/07
  13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הילד כבר למד להוציא את המקסימום מכל תאקל שעושים עליו. כמו שנאמר, הוא גדל באחת ממחלקות הנוער הטובות בעולם

14. Bensh Member

אי אפשר להכחיש שכשעושים על מסי פאול, לרוב הוא נופל
    באמת הזוי

15. Pipe Member

אני לא מבין על מה הויכוח בכלל. אגוארו הוא זה שחובת ההוכחה עליו, בניגוד למסי שכבר הוכיח הכל לכולם. עד שאגוארו לא יוכיח שהיעוד שלו כפנומן החדש בספרד ובעולם מוצדק, הוא ומעריציו (לא מכוון אליך דני, אלא לילדים הקטנים שמציפים את הטוקבקים ואומרים שקון הוא המלךךךך) צריכים לדבר פחות ולתת לו לדבר על המגרש.

וענין ההתחזויות לא אמור להטריד יותר מדי אנשים. גם קון ילמד לצלול, הוא פשוט נאיבי מדי בכדי לעשות את זה עדין.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/10/07