אתלטיקו מדריד 07/08:אחרי 11 שנים,שוב בליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏5/7/07.

1. xavi6 Member

נו מה נסגר? חודש? עונה? זה הבדל עצום כבר סיימתי 4 גלילים של נייר לניגוב הדמעות על הטיאגו שלי.
    לגבי יכולתו-המשחק ההוא מול ריאל, כאשר הוא שיתק את זידאן פשוט הראה שיש לבחור פוטנציאל ע-נ-ק. מה הבעיה? הוא לא היה עיקבי, והפציעות והתחרות בהרכב לצד שחקנים מנוסים וטובים יותר עשו את שלהם.

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מוטה נותח. הוא אמור לחזור תוך חודש, אבל אני לא מעודד מתחילת דרכו באטלטיקו.
    בינתיים קלבר חוזר לשחק, הופתח מול הטורקים.

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

חוראדו יצא אתמול באמצע המחצית הראשונה עם מתיחה וייעדר שבועיים. המשחק עצמו היה קל, אחרי 2 שערים בדקות הפתיחה אטלטיקו הורידה הילוך. בושה שמכבי ת"א לא עברה את החובבנים הטורקים.
    חפשו את השער השני של LG!

4. hai Member

אתלטיקו משחקת מצויין והיא כבר עם 3 ניצחונות רצופים אם אינני טועה ...
    גארסיה מתחיל להתחבר ואחרי הצמד מול ארצ'ייספור הוא גם בישל את השער הרביעי בליגה לפני שבועיים ושבוע שעבר היה מעורב בגול של דייגו פורלאן
    ככל שגארסיה מתחבר יותר לקבוצה זה עושה לקבוצה רק טוב כי הוא שחקן שמשנה משחק ..
    שבוע הבא נגד בארסה אני מקווה רלאות אותו פותח בהרכב ומראה לכולם מה הוא יודע כי מגיע לו הרבה יותר משחקן ספסל בכל מקרה גם אם הוא שחקן ספסל כל פעם שהוא נכנס קורים רק דברים טובים הוא כמו השפן של המאמן..

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

היכרות של 5 שנים.
    RG הגיע לרמה של הנבחרת ולויס אמור לקבל דיווח לגבי זה מעוזרו אופארטה.
    לפי התקשורת האיטלקית מילאן זקוקה לאביאטי.

6. riquelme1 Member

לא סתם אמרתי שראול גארסיה הוא הרכישה הכי טובה של אתלטיקו העונה, והשחקן הכי משמעותי מכל הסימאו והפורלאנים למינהם. שחקן אדיר, וצעיר עם עתיד גדול לפניו. קשר 50-50, חזק, גבוהה ואגרסיבי שיודע לתקל לעשות הגנה וגם התקפה, עם בעיטה אדירות מרחוק(תראו את הגול נגד אוסאסונה ותבינו), שליטה טובה בכדור ויכולת מסירה נפלאה. שחקן מושלם, מספר 1 באתלטי העונה ביחד עם אגוארו.

מסכים שלויס צריך לזמן אותו, אבל שיש לך את בתפקיד את פברגאס, צ'אבי, אלונסו זה קצת קשר. יגיע זמנו, עוד קצת ליטוש הוא יהיה גם שחקן מוביל בסלקסיון.

גם מאניש שופתו לקישור של ראול שם לב, ונותן מחמאות לקשר המחונן.

נערך לאחרונה ב: ‏1/10/07
  7. beitar4ever Member

אכן כך, ראול גרסיה הוא שחקן טוב מאוד, עם טכניקה טובה, בעיטות בעוצמה יוצאת מן הכלל, הוא בהחלט הרכש אולי הטוב שעשתה אתלטיקו.

8. hai Member

התכוונתי ל לואיס גארסיה !!!!

9. כחול לנצח! Member

סלחו לי אם פיספסתי דיון על זה, כי אני לא נכנס לפה בדר"כ אבל שאלה חשובה. למה תמיד בתקצירים של אתלטיקו יש בקושי מצלמה אחת שמצלמת מכר הדשא והתקצירים עלובים מאוד בזוויות לא נוחות, למה זה?

10. xavi6 Member

כי קוראים להם את' מדריד ולא ברסה\ריאל.

11. Pipe Member

אני חושב שזה משהו שקשור לבעיות השידורים בספרד, זה ההסבר ההגיוני היחיד שעולה לי בראש, אלא אם כן אתה אוהד ריאל ואז המשפט "הכדורגל שלהם כל כך פתטי שזה מסוכן להחשף אליו מיותר מזוית אחת" הוא התשובה לשאלה שלך.

12. REAL MADRID Member

הכדורגל שלהם כל כך פתטי שזה מסוכן להחשף אליו מיותר מזוית אחת

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

סתם, זה כנראה בגלל בעיית השידורים של ספרד. כל קבוצה התחילה לקבוע לעצמה, האתחדות ורשויות השידור איבדו כל שליטה בנושא.

עצוב.

13. Raulito Madridista

תכנית 'סיכום המחזור' הפכה לעלובה מאוד, אם לזה התכוונת. אם בשנה שעברה ובשנים עברו ניתן היה לראות בכל משחק תקציר רציני עם הזדמנויות ובאיכות טובה, השנה, כלום, בקושי את הגולים מראים שם. היום ראיתי את תכנית סיכום המחזור והמשחק בין רקראטיבו לוולנסיה לקחו אולי 20 שניות מהתכנית. הראו את שער הניצחון של דויד ויאה וזהו.

בנושא אחר, אתלטיקו מדריד מתחילה להתחבר, השאלה מתי זה ייעצר והאם השנה היא תוכל לאיים חזק גם על ליגת האלופות. מעניין אם ההפסדים האחרונים ובנוסף העומס של ליגת האלופות ייצור לחץ ומשבר ארוך בסביליה, ואז אתלטיקו תוכל להתגנב למקום הרביעי על חשבונה אולי, למרות שהליגה עוד מאוד ארוכה וגם נראה כרגע שויאריאל לא אמרה את המילה האחרונה וגם אם סביליה תיהיה במשבר עצום זה עדיין לא אומר יותר מדיי לגבי סיכום הליגה.
    מה שכן, אני גם חושב שבקרוב מאוד ארגוניס ייתן קרדיט לראול גארסיה בנבחרת. הוא ופבראגס צריכים לפתוח בהרכב ובמידה ומשחקים שלושה קשרים אז גם אלבלדה או צ'אבי, אבל נראה לכם שאינייסטה יסופסל בקלות, או צ'אבי אלונסו?
    אגב המשחק של אתלטיקו נגד התורכים באופ"א הוא ממש טיול אחרי היתרון של 4-0, אפשר להעלות את המחליפים, ביניהם מיסטה וראול גארסיה.

14. riquelme1 Member

לואיס גארסיה כבודו במקומו מונח, שחקן טוב מאוד, אבל כרגע הוא רק שחקן ספסל באתלטיקו. גארסיה הוא שחקן חכם מאוד, שכובש לא מעט שערים חשובים, אפשר לסמוך עליו שיכבוש את השער שיעלה את הקבוצה שלך לליגת האלופות.

15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ומה היה קורה לנו אם אטלטיקו הייתה מצליחה להחתים גם את חבי גרסיה?
    אגירה חייב לתת הדמנות לפלקון, השוער השלישי.