כן כי לפוצץ מכות את הבת זוג שלך זה כמו לתת בעיטת קראטה לאוהד ביציע. הדמגוגיה חוגגת. גיל, הדיון פה מוסרי לא פלילי. אם זאת הייתה הבת שלך מה היית חושב? יד על הלב. היית אומר לה בטח תמשיכי לצאת איתו הוא לא הורשע בעבירה פלילית? זה לא אומר שהבנאדם צריך להיות מוקע מהחברה לחלוטין ולהיות הומלס, אבל אין שום סיבה שמועדון ענק שיש לו גם אחריות מוסרית ייגע בדבר הזה. במקרה של פארטיי כמובן האשמות בסדר גודל אחר לגמרי, אם הוא יורשע אפילו בחצי מהן הוא הולך לכלא להמון זמן.
הלבנבנים שם לא מסוגלים לסבול את העובדה שפארטיי עם הדרכון האפריקאי הרוויח עשרות מיליוני פאונד בשנים האחרונות. אם פארטיי זה מחמוד ממצרים או אדנאן מפקיסטן או דושיין היל מג'מייקה אז לא מגישים כתב אישום עליו. זה 200% זה אפילו לא נתון לויכוח. מדינה מלוכלכת ומטונפת.
ברשתות אפשר לפרסם כל תמונה שרוצים. בשביל הליך פלילי ומשפט צריך יותר מזה. אני שופט רק לפי המשפט. אם יכול לשחק בספרד וצרפת, יכול גם באנגליה. ונראה שהחשדות נגד פרטיי חמורים יותר והוא בכלל שיחק כל הזמן הזה. הצביעות חוגגת. שוב מועדון בריא היה שם זין על כולם.
אתה צודק לגבי הצביעות עם פארטיי אבל המסקנה הפוכה. הוא לא היה צריך לראות מגרש ברגע שחומרת ההאשמות הובנה. מה זה ברשתות אפשר לפרסם מה שרוצים? אף אחד לא הכחיש את הפרסום כן? אין פה דיון אם האירוע קרה או לא. מה הבית משפט משנה במקרה כזה? שוב שואל הפעם אותך, אם זאת הבת שלך מה אתה עושה? מחכה שיהיה משפט ועד אז מתנהג איתו כרגיל? ואם היא מוותרת ולא מגישה תלונה אז הכל טוב לא קרה כלום?
אני המלצתי לאשתו להמשיך לצאת איתו? מה זה קשור להמלצות שלי? אם העולם יתנהל לפי אמות המוסר שלי, 80% מכדור הארץ ייכנס לכלא.
Noni Madueke agrees personal terms with Arsenal as they consider approaching Chelsea for England int’l. #AFC have 23yo green light + strong relations with #CFC but no club-to-club talks yet. Firm option to bolster on both wings. W/ @SebSB @TheAthleticFC אלעד בתגובה: אין תלונות, קיץ מדהים.
אם אני לא טועה בנג'מין מנדי זוכה מכל ההאשמות וגם ניצח את סיטי בתביעה נגד המועדון. עשתה בשכל ארסנל וגם זכתה ליהנות מהשחקן בעונה האחרונה שהייתה מצוינת. ארסנל רק מועדון כדורגל ולא משטרת המוסר ובית המשפט. מי שלא מבין את זה שיתבגר מהערצה לשחקני כדורגל ומועדוני ספורט. חזקת החפות מפשע. אנשים נוטים לשכוח את זה והופכים לשופטים בלי שיש להם מושג. לא מפתיע בדור הטיקטוק.
שיירקב בכלא ויבוטלו כל החוזים עמו ברגע שהוא יוצא אשם בבית המשפט או כמו עכשיו שאפשר להימנע בגלל הסיטואציה. שהפרשה פרצה היה לו חוזה בארסנל, אני מצפה מהמעסיק לעמוד בו כל עוד הוא לא הורשע או לפחות לקחת את האופציה שהם ישלמו על זה אם הוא יצא זכאי.