השאלה אם זה לא הגיוני לתת כוח לשופטים, שהם בסופו של דבר בעלי הידע הנרחב ביותר לגבי התאמתם של אנשים לתפקיד - כי הם מכירים אותו טוב מכולם. אני גם סומך עליהם בעניינים שמצריכים אותם לעבוד יותר מאשר, נגיד, שני נציגי הכנסת בוועדה. בסופו של דבר, מספיק אחד מהם כדי שיהיה רוב. ולמרות מה שרוצים לחשוב עליהם, זה לא שכל השופטים הם מקשה אחת, קול אחד ויד אחד בהצבעות.
אז הנה לשירותכם ועל מנת שנבין על מה המהומה: הבה נקרא לילד בשמו 1. שקד מנסה לשבור את הנפוטיזם האידאולוגי והמשפחתי בין השופטים. נציגי העליון בוועדה מתנגדים למינויו של נשיא ביהמ"ש המחוזי בחיפה יוסף אלרון כיוון שהוא נחשב לשמרן. במקומו הם רוצים להכניס לעליון את שופט בית משפט המחוזי בחיפה רון סוקול, שנשוי לבתו של המשנה לנשיא העליון לשעבר תיאודור אור ונחשב לבעל "הדעה הנכונה" ( טפי!!!! ) פרופ' גידי ספיר מאוניברסיטת בר־אילן הוא מועמד נוסף של איילת שקד ונחשב למתנגד מובהק של האקטיביזם השיפוטי. גם לו החונטה מתנגדת. 2. שקד מנסה למתן את ההשפעה של הקרן החדשה לישראל: ( טפי!!!! כמה רוק יש לי היום) שקד מתנגדת למינוי של שופטת ביהמ"ש המחוזי בתל אביב רות רונן, מועמדת של העליון שבעלה מועסק בקרן החדשה לישראל. ועליה סיפרתי בפוסט הקודם
האם זה הגיוני לתת כוח לביבי, שהוא בסופו של דבר בעד הידע הנרחב ביותר לגבי התאמתם של אנשים להיות ראש ממשלה - כי הוא מכיר אותו טוב מכולם.
האמת שספציפית במקרה הזה, צריך להיות עיוור לחלוטין כדי לא לזהות את הפגם שבמצב הקיים, ולהצדיק את טענות השופטים המכהנים בלי טיפת ביקורת על קידום אג'נדה פרטית ויצירת "חונטה".
כשאני שירתתי בצבא היכרתי צבא אחר.מפקדים אחרים!! לאן הדרדרנו? תראו מה המסר היחיד הרשמי של צבא הגנה לישראל !! הקרן לישראל החדשה וג'ורג' סורוס הצליחו מעל ומעבר לציפיותיהם. זה המסר שצה"ל חורט על מעטפות גיוס המילואים. לא נצחון, לא כיבוש רק הישרדות. שקית הקאה https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xat1/t31.0-8/14902935_337292856639064_8894773634729085078_o.Xxx
אתה מביא לפה קשקושים מלפני שבע שנים ומתפלא שאפילו האנשים שנמצאים באותו "צד" פוליטי כמוך לא לוקחים אותך ברצינות. http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/893/751.html
Mellow29 אכן טעיתי לחשוב שהאיגרת אקטואלית. יכול לקרות לכל אחד מאיתנו. עדיין לא משנה את תמונת המצב כהוא זה הקרן החדשה לישראל אכן פלשה לכל פינה. באשר ללגיטימציה מצד חברי לצד הימני של המפה , היא קיימת בגין דברים אחרים בטח ובודאי שאיני זקוק לה ממך. וגם אם תחזור על עצמך כמו קקדו זה לא יהפוך זאת לאמת אני טועה לעיתים כי לטעות זה אנושי. וגדולתו של אדם שמודה בטעותו. לעומתי אתה ושכמותך טועים בכל תפיסת עולמכם וזה כבר לא אנושי זה טפשי ואדיוטי. אבל אין לכם את השכל והאומץ להודות וואלה טעינו
זה לא משנה אם אתה טועה או צודק. מה שמשנה זה שאתה תועמלן. ואנשים (אני לפחות) לא אוהבים תועמלנים. לא משמאל ולא מימין.
יענקלך שחרר תועמלן זה לוביסט בוא ספר לי מי משלם לי בבקשה? ובעבור מי אני עובד. זכותך לא לאהוב לוביסטים גם אני איני אוהב אותם
אין לי מושג מי משלם לך וזה לא מעניין אותי גם. הצורה האובססיבית שאתה כותב בה והמקורות שאתה מביא כאן מביאות אותי למסקנה הזו. אתה בדיוק כמו סטיבןג'רארד רק מהצד השני של המפה.
יתכן שאני אובססיבי בשנאתי העזה לשמאל וכל מה שהוא מייצג. איני מתכוון להתנצל על כך , זה אני. תרצה תאכל לא תרצה תקיא. אינך מכירני באופן אישי מעבר ליוזר שאני משתמש בו לצורך הצגת עמדותי,גם אתה מבחינתי אנונימי לחלוטין וכך זה ישאר. לכן לא ממש מעניין אותי אם אתה אוהב את הסגנון והצורה שבה אני כותב. המשך יום טוב לך יענקלה שחר המזויף
וכמובן שזה היה נראה לך עדיף גם אם ה"חונטה" הזאת היתה של שופטים שהם על פניו מהצד הימני של המפה ושר המשפטים היה איש שמאל.
למה אי אפשר לנהל דיון בלי כל הזמן להאשים את הצד השני בזה שהוא שמאלני מוטה? אני מבין אנשים כמו ישראל כץ ומירי רגב שזה הלחם והחמאה שלהם, פה בפורום אפשר גם להשקיע טיפה יותר.