מי יקבע מי יהיו 2 המפלגות? כרגע הסקרים מראים שיש עתיד הולכת להיות גדולה יותר ממפלגת העבודה. אם הכוונה שזה מעבר לבחירות איזוריות כמו בארה"ב, אז אני חושב שבחירות איזוריות יהיו מאוד בעייתיות, גם מהבחינה של יהודה ושומרון וגם כי זה יגרום לכל מני עיוותים בבחירות איזורי מגורים. פתאום נראה מעבר של חרדים לדוגמא לכל מני איזורים כדי ליצור רוב ואי-מתן או מתן-יתר של אישורי בנייה לכל מני אוכלוסיות כדי לעודד יתרונות מקומיים של מפלגות.
אני לא חושב שביבי מנסה לעבור לשיטה של שתי מפלגות ברמה החוקתית, כמו שיש דיבורים על ניסיונו להקים מפלגה/גוש ימני גדול של הליכוד-ישראל ביתנו-הבית היהודי-כולנו, מה שמן הסתם ייאלץ את הצד השני לעשות אותו הדבר.
זה מה שמצאתי בעניין - חדשות 2 - שינוי שיטת הממשל - ההבטחה שנעלמה " "אנחנו הולכים על מהלך דרמטי שישנה את פני המדינה", הבטיח נתניהו ב-2015 כשבישר על החקיקה הצפויה לשינוי שיטת הממשל. "בבחירות שיבואו לאחר מכן, ראש המפלגה הגדולה הוא זה שאוטומטית ירכיב את הממשלה, הממשלה תכהן במשך קדנציה מלאה בת ארבע שנים ואי אפשר יהיה להפיל אותה אלא במקרי קיצון וברוב גדול של חברי כנסת". "זה יעודד את כולנו להתכנס לשתי מפלגות גדולות", נימק נתניהו את החלטתו. "הציבור יבחר איזו מהן תוביל את המדינה. שינוי השיטה איננו תחליף למנהיגות ולדרך. אבל בהינתן שיש דרך ובהינתן שיש מנהיגות, עדיין צריך יציבות ומשילות. זה הלקח העיקרי שלי, ואני בטוח שגם של רבים מכם, מהשנתיים האחרונות"." זה כנראה הלך לאיבוד בין כל ההבטחות.
ביבי בקושי מצליח להתמודד עם כל הנספחים של הבית היהודי בליכוד, לא חושב שהוא יכניס את עצמו למיטה ממש ביחד איתם.
אני חושב שזה השיא https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14907023_10154132612324065_6491003850772949079_n.Xxx?oh=5ae2d08429cf5c7840bc06f4150b141e&oe=58995A6A אין בושה. מוציא מיליונים מהכיס של כולנו על כמה סטטוסים בפייסבוק.
בזכות יגאל עמיר לפוליטיקאים לא רלוונטיים יש הזדמנות להזכיר על קיומם פעם בשנה. הקרקס הזה מצחיק מדי שנה יותר ויותר ולדעתי לא עוד שנה שנתיים יתפוגג לו.
אמרתי לא פעם בהקשר של מירי רגב שמתוקף התפקיד שלה היא למדה שאנשי הספורט הם הרבה יותר מתורבתית מאנשי התרבות. הנה עוד הוכחה, בזמן שהמאוננים מהבימה מחרימים כל דבר שזז אנשי הכדורסל יודעים לתת כבוד לכל אחד,ולא משנה מה המיקום הגיאוגרפי שלו או איזה פתק הם שמו בקלפי. ואהבת לרעך כמוך ynet ותיקי מכבי ת"א שיחקו בשומרון: "זכות גדולה להיות פה" - ספורט
כבר השנה לא גייסו את המימון ומפלגת העבודה פה עשתה בחיפזון את ההתכנסות הפוליטית הזו. זה ילך ויצטמק עוד בדיוק כמו התמיכה בהם. אין שום סיבה לקיים משהו מלבד טקס אזכרה ממלכתי ואני לא רואה עצרות שנתיות בארה"ב על כל נשיא שנרצח שם.
אבל בדיוק כמו שאמרת, זה יום שבו לפוליטיקאים לא רלוונטים יש הזדמנות להזכיר לנו שהם קיימים, אתה חושב שהם יוותרו על ההזדמנות הזו? אז במקום עצרת ממלכתית תהיה עצרת של העבודה. בכל אופן נהדר שביטלו את עצרת הפרופגנדה הזאת. שיעשו אותה מהכסף שלהם.
עצרת התעמולה. 1.עפ"י התקשורת מפגן עוצמה מדהים במספרים דמיונים שנעים כיד היוצר בטוב ליבו ביין. בין 50 אלף לחצי מליון כשבתאכלס במקסימום 12K 2.בוז'י ישמור על נתניהו מאוחדת בושה וכלימה וכל מילה מיותרת 3.אני אהבתי את רבין המנוח וכאבתי מאוד את הירצחו. בושה וחרפה מה שעושים כאן למתים ( כן כן ואני מתכוון לגנדי ושלא תחשבו שאין מה לספר על רבין או פרס ). 4.אמר הבלוגר פול ווטסון, שעבור השמאל הפרוגרסיבי, עצם העובדה שאתה מחזיק בדעה מנוגדת היא סוג של אלימות נגדם. לכן אין להם בעיה לסתום פיות ולהטיח בך כל גידוף אפשרי והם דו פרצופיים, הם ייזעקו על הסתה אבל עם ההסתה הפלסטינית אין להם בעיה או עם ההסתה שלהם דוגמת מה שעשה בוז'י אתמול, תתבייש אדיוט. אתה על הבמה הזו לכבד את זכרו של יצחק רבין שהיה ראש ממשלת ישראל כולה . זה קטן, זה בזוי לנצל זאת לצרכי הפריימריז שבדרך בעוד 6 חודשים.
אל תגעו לי בשופטים. הנה את השופטת הזו רוצה הנשיאה בעליון. אתם הבנתם את זה? אתרוגים אתרוגים עליך פלישתון ... טפי!!! http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/254/126.html