אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. italiano Member

הטענות של הבחורה נבדקו ע"י רשויות החוק. נסגר מיד אחרי שהבינו מה עומד מאחורי זה.
    טענה יחידה של בחורה עם מחלת נפש קשה.

החם צוואר לא נבדק ולא נחקר. עדיין.
    עשרות עדויות והרבה מהן עוד תחת צו איסור פרסום באחת הפרשות החמורות בתולדות ארה"ב.

בנוסף,
    אף אחד לא רקד על הדם של אהוד ברק ברגע של אסון אישי שלו כשהילד עוד לא נקבר אפילו כמו במקרה סטרוק.

הבנת את ההבדל יא טיפש?
    אל תתרבה שנסיים עם הגנים הכושלים והרקובים שלך.

Roma אוהב/ת את זה.
  2. VAR Member

שמח לראות שכמו בכל נושא, כל אחד מסתדר לפי הפוזיציה גם בנושאים בהם אין לו שום מידע אמין.

למה זה כל כך קשה פשוט לסתום?

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
  3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

גם האמון ברשויות החוק משתנה. אז ככה, הגיבוי של עמית סגל ושרקי שווה לתחת. לא היה להם אומץ מול הונאת הקורונה, יהיה להם אומץ לצאת מול בכירי המגזר? המשטרה שהפלילה את זדורוב פתאום בדקה את הכול כמו שצריך? והאם המשטרה בדקה את כל המקרים? אתמול היתה הפגנה שבה השתתפו עוד נשים שטענו שנפגעו. קושמרו לא סיפר לכם? אולי יינון מגל?

4. Lebron Member

אינני ממעריצי אורית סטרוק, רחוק מזה אפילו, אבל הגרסה של שושנה סטרוק נבדקה לעומק גם על ידי המשטרה וגם המטפלת שליוותה אותה הגיעו למסקנה שהיא לא משכנעת ולא מסתדרת עם לוחות הזמנים שהציגה. מדובר בבחורה שהייתה במצב נפשי קשה ובפרנויות שכולם רוצים לרצוח אותה. גם רץ איזה פייק כאילו היא טענה שאם יספרו לכם שהיא התאבדה, אל תאמינו, כשלמעשה היא שיתפה פוסט של בחורה אחרת.
    אנחנו עדיין חיים במדינת חוק, ובלי ראיות זה לא ראוי ואף דוחה להאשים באופן נחרץ כל אחד במשהו כל כך נורא ולא משנה איך קוראים לו או לא, בטח כשהגופה עוד לא התקררה והמשפחה נכנסת לתקופת אבל.

בנושא אחר, אם כבר פוזיציה, המעצר האגריסיבי של העלק שוטר מנשה מנצור את הבחור שחצץ בין פעיל ה"ימין" הטרי והעבריין המורשע שלא אזכיר את שמו (שעוד אחרי ה7 באוקטובר קרא למדינת ישראל מדינה נאצית ואז גילה שיש קהל לפרובוקציות ימנואידיות זולות), לבין איזה שמאלנית חסרת משמעות זה ביזיון ואת העלק שוטר הזה צריך להעיף לאלתר. אבל מה אפשר לצפות ממשטרה שמונהגת על ידי פרחח חובב צומי שעשה קריירה מלעבור על החוק וכמובן מגבה את השוטר הסורר.
    אם כבר דיברת על פוזיציה @VAR, כל אזרח הגון שנחשף לסרטון צריך להודות שהשוטר הזה עבר על החוק עם מעצר השווא הזה. ומסתבר שזאת לא פעם ראשונה שלו. ביצע מעצר שווא של מפגין גם בתקופת הקורונה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/3/26
  5. VAR Member

לא נחשפתי לסרטון, יש לינק?

6. Lebron Member

7. Lebron Member

8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לא ידעתי שזה פייק. לא שאם הפוסט היה אמיתי, הייתי משתכנע במאה אחוז. אבל נראה לי שהתופעה קיימת ולא מטופלת.
    לגבי המעצר, כתבת שזה רוח המפקד ואחרי זה כתבת שהשוטר הזה כיכב בקורונה. בן גביר קודם כול אפס שלא מסוגל לנהל אפילו משרד לשיוויון מגדרי.

9. Roma מנהלים

YYY,

לא ידעת כי אתה חובב קונספירציות שקונה כל דבר שרץ ברשת שהוא נגד הממסד. בקורונה זה פגע בך וקשור אלייך, מבין אותך. במקרה הזה אין לך שום ידע מלבד קריאה ברשתות.

אני עובד בבריאות הנפש, מאחל רק רע לכל מי שמפיץ דברים שאין לו שמץ בהם. הנזק שהם עושים פשוט אדיר לאחרים.
    אנשים שקוראים אבחנה בגוגל וחושבים שהם הפכו לפסיכיאטר שמאבחן.

לא מפתיע אותי שנשים מארגוני פמיניסטיות נאציות שמאלניות רדיקליות מובילות בכך.

יש לי הרבה מה לומר על החברה החרדית ועל הטיפול בפגיעות מיניות, בספק אם זה המקרה.

אורית סטרוק לא כזאת וחבל, אני במקומה תובע את כל הנאצים והנאציות שחגגו על הפרשה הזאת.

italiano אוהב/ת את זה.
  10. cheddar Member

איך אתה יכול לגמרי לדעת מה היא או לא

11. Lebron Member

אף אחד לא הכריח אותו לתת גיבוי מלא למנצור החלאה הזה.
    מה זה גם ההסחבקות של השוטרים עם הכלומניק הזה עם השוטרים אם לא רוח המפקד?

12. Roma מנהלים

מצנעת הפרט וסודיות - אני עובד עם אנשי שסובלים מאותה אבחנה וכמובן אבחנות אחרות.
    האירוע של נפגעי נפש שמאשימים את ההורים\ממסד ב-X ו-Y ללא בהכרח קשר למציאות לא חדש לי.

כבר ציינתי בהודעה קודמת שאין לי מידע נוסף או מה האמת, אבל אני לא רץ לחרוץ גורלות של אמא שאיבדה את בתה ופרשה שנחקרה מכל כיוון ואפילו עיתונאים שלא חובבי סטרוק טענו שזה נבדוק מכל כיוון.

אם הבת של לפיד או פוליטיקאי אחר שלא לטעמי תתאבד חס וחלילה אשתוק ולא אחגוג פוליטית על הפרשה, קודם כל להיות בן אדם ואז לדחוף את הפוזיציה הפוליטית. מצופה מאנשים ללא רקע בתחום.

ולשאלה שלך - היא מאובחנת מגיל צעיר, זה לא חדש ולצערי זה חשוף לכולם. פסיכיאטר מאבחן כמובן, איש מקצוע ולא ליצנים ברשתות.

italiano אוהב/ת את זה.
  13. VAR Member

Lebron אוהב/ת את זה.
  14. italiano Member

Facebook

האיש המסוכן הזה גם מודה שמערכת המשפט שלנו סופר פוליטית וסופר מושחתת,
    וגם מהלך אימים וסוחט באיומים את ראש הממשלה המכהן.

15. Roma מנהלים

רשימת הביקורים של מרדכי דוד מתארכת. מוציא שם רע לג'ינג'ים.