ברור שזה היה ידוע. מי אתה חושב הדליף את ההקלטה הזאת? נתניהו עצמו. מספיק לשמוע את המעברים הקצרים שלו לעברית והעובדה שרק הוא נשמע בהקלטה כדי להבין שאבדה הבושה לגמרי ונתניהו עמוק בקמפיין. איזה איש מאוס הוא בחיי.
כסף ונשק לפלגים סלפיים בעזה, לראות ולא להאמין. אין שום דבר שהבנאדם הזה לא יעשה כדי לא להכניס לרצועה גופים שיהרגו את חלום הגירוש וההתנחלויות ויפילו את הממשלה. והם עוד ידברו אחר כך על קונספציה. נתראה עוד 5 שנים כדי לדון האם זה רבין או איזה אלוף שקר כלשהוא בצבא שאשמים שדאעש מסתערים על הגדר.
מה אתה כן מציע? אני למשל מציע להדביר את כל עזה ולחסל כל יצור חי שם ומי שצליח להימלט לסיני - זכה. אם אתה לא רוצה את זה, מה מעבר להכניס אנרכיה ולייצר ברצועה כאוס ומלחמת אחים עוד אתה יכול לשאוף אליו או להציע? אלוף העולם בלהביט על חצי הכוס הריקה, מה אתה כן מציע?
ליברמן לא עצור כי מערכת המשפט והחוקי הישראלית רקובה ומושחתת מהיסוד. והם נשארים רקובים כי הם יודעים שיש להם גיבויי מהקפלניסטים ההימלריסטים, ששומרים להם על הגב. ומוכנים לשרוף את המדינה כולה למענם. לקפלניסטים בכנות אין בעיה לשרוף את כל המדינה גברים נשים וטף.
סלח לי, אבל השיח הזה ש"דורש" מאנשים אקראיים להציע פיתרונות למצבים מורכבים, כאילו הם חשופים למגוון השיקולים והיכולות של ישראל הוא לא רציני. זה כמו אנשים שאומרים שאסור לבקר מאמנים ושחקנים כי זה לא שהמבקר יעשה עבודה טובה יותר. מותר לבקר גם בלי להציע אלטרנטיבה אם ההצעה לא טובה. ממה שההתרשמתי, ההצעה שלך היא להשמיד את העזתים עם נשק על קסום שלא מותיר חתימה ישראלית. בוא נגיד שכבר עדיף בלי הצעה.
אבל אמרתם שהוא סוכן של קטאר, שהאינטרס שלו זה ששלטון החמאס ישאר, אז איך זה שהוא מחזק יריבים של החמאס? מה קרה עוד קונספירציה שקרסה?
@Scouser אני על ההצעה שלי אמרתי כבר אלף פעמים, אם אתה לא מתכוון להשתמש במכון - אז למה אתה מחזיק אותו? כנ׳׳ל המפעל בדימונה. בשביל מה הקמת אותו ובשביל מה לא חתמת על האמנה האוסרת בשימוש שלו, ובשביל מה אתה מחזיק ומתקצב אותו? בשביל מה יש לך אותו? תרצה או לא, אתה חייב לשאול את עצמך את השאלה הזאת. לישראל יש נשק ביולוגי. בשביל מה? לא באמת, בשביל מה? לישראל יש מכון שעוסק בפיתוח ואכסון של נגיפים. בשביל מה? אבל עזוב את ההצעה שלי, איך אתה יכול להגיד שאני הוא זה שלא רציני, כשאני דורש אלטרנטיבה מטענה שמעלה ביקורות. -הרי בדיוק הפוך. חוסר הרצינות הוא של המבקר שלא מציע אלטרנטיבה. איזו מן ביקורת זו אם אין לך משהו אחר יותר טוב? -זו בדיוק ההגדרה של חוסר רצינות. ההגדרה המילונית. ——————————————————— אגב אם אתה לא חשוף למגוון השיקולים והיכולות, -אז עקרונית גם לתת ביקורת אתה לא יכול. איך יכול להיות שלתת ביקורת אתה כן צריך ויכול, ולתת פתרונות אחרים לא? הטיעון שלך הוא חרב פיפיות ולאחד שמתיימר להתעטף ב׳׳רצינות׳׳ אפילו הייתי אומר שזה גול עצמי.
מה זאת אומרת? אתה חולק על זה שאנחנו לא חשופים לכל היכולות והמודיעין של ישראל? מניח שלא. אז לפי התזה שלך, אף אחד לא יכול לבקר את הממשלה או את הצבא כי אנחנו לא מסוגלים להציע אלטרנטיבה אמיתית, בהינתן זה שאנחנו לא מודעים למגוון השיקולים. עזוב ממשלה, לפי התזה שלך אתה בעצמך לא יכול לבקר שום מאמן או מנהל ספורטיבי ברומא, כי אתה לא חשוף למגוון השיקולים (כלכליים, מקצועיים וכו') שצוות מקצועי מקבל במועדון כדורגל.
נו, זה הקמפיין הבא. 7 באוקטובר לא באחריותי, האשמים הם כולם מסביב, ובעניינים האחרים לא נותנים לי לעבוד.
מה זה אלטרנטיבה אמיתית? אתה צריך להציע אלטרנטיבה כלשהיא. שהיא קיימת/ההיתכנות שלה קיימת כרגע בפועל. וכן זה בדיוק מה שאני אומר: אין לך שום זכות, בטח אם אתה עוד מתעטף ברצינות, לבקר משהו אם אין לך משהו אחר להציע. לא רק שאתה לא רציני. אתה צבוע. זו ההגדרה של צביעות. וזה בדיוק מה שכל העולם עושה לנו היום הרי, -העולם אומר לנו תפסיקו את ההתקפה ותיסוגו מעזה תיסוגו מהצירים תיסוגו מהכל. נו ומה אתה מציע כדי שתרחיש השביעי לאוקטובר לא יחזור עליו שוב בעוד כמה שנים? נאדה. אין להם תשובה. כל הזמן מייללים שישראל הורגת מחבלים ביחד עם אזרחים שחיים איתם ביחד. נו ומה אתם מציעים כדי להרוג את המחבלים ללא האזרחים שגרים איתם ביחד, איזו הצעה אופרטיבית חלופית כן יש לכם? נאדה, שוב אין להם תשובה. הפתרון שכרגע מיושם (זה שאתה מבקר) הרי הוא כתגובה למצוקה. שהיתה שם קודם. אם אין לך פיתרון אחר להציע ואתה פשוט נגד המהלך המיושם הקיים, אז האמת המרה היא שאתה נגד פיתרון בכלל. אתה פשוט בעד שהמצוקה תישאר. עכשיו גויים מטומטמים ועייפים שרוצים שקט תעשייתי ושחיים בצד השני של העולם - ומעניין להם את הלאו לאו אם בעוד 4-5 שנים יהיה פה שוב שביעי לאוקטובר או לא, אני מבין אותם. מה אכפת להם? הרי הסיכון לא עליהם גם ככה. אבל אנשים פה שחיים בינינו, כמוך, אני פשוט לא מבין. למתוח ביקורת בסדר יכול להיות שאתה צודק. האמת ברור שאתה צודק כי אין מושלם ולכל מהלך יש חיסרונות. אבל אם אתה מבקר מתבקש שבמקביל תציע גם משהו אחר. אחרת, הדבר האחרון (האחרון!) שאפשר להגיד על העמדה שלך - זה שהיא רצינית.