איצטדיונים בישראל: האצטדיון החדש בב"ש בדרך

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏14/7/08.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עידן444 Member

כנראה שזה לא קל.
    גם בנתניה דיברו על זה וזה לא קרה, וגם בחיפה.
    יכול להיות שזה לא קרה כי בנתניה בכלל לא פתחו את העונה באצטדיון ולך תשיג בנובמבר קבוצה גדולה למשחק חניכה.
    גם בחיפה סיימו את האצטדיון בדקה ה 90...

2. zahipan Member

לא חודש מאי אלא יוני, ואני מוכן לשים כסף שהאצטדיון יהיה מוכן כי לא נשארה הרבה עבודה.
    אבל הבעיה זה הדשא! אם לא יתחילו עכשיו לזרוע את הדשא או לכל היותר בחודש הבא האצטדיון לא יהיה מוכן לעולם למוקדמות הליגה האירופית. ובגלל זה הערכתי היא שהאצטדיון יהיה מוכן רק בחודש ספטמבר עם הדשא ועם הכל.

3. עידן444 Member

אצטדיון מוכן כולל דשא. לא הולכים לשחק שם פטנג(למי שלא מכיר משחק של צרפתים על חול עם כדורי ברזל- מוזמנים לנתניה לראות:)).
    בלי דשא לא יוכלו לפתוח את העונה הבאה אז להגיד שיהיה מוכן ביוני אבל בלי דשא זו בדיחה ואתה בהחלט צודק- ספטמבר אוקטובר יפתח האצטדיון. חבל.

4. danielone Member

דווקא עושה רושם שבב"ש עושים את העבודה כמו שצריך, היו עיקובים עד שהפרויקט יצא לפועל, אך מהרגע שהתחילו לעבוד עובדים כמו שצריך, אגב גם בחיפה, יחד עם כל הבעיות של הדשא, ושדחו כמה פעמים את המועד, יחסית למדינת ישראל בנו את זה מהר.

בנוגע להגדלה של בלומפילד כנראה שהשדרוג רציני וסופי, מה שחשוב זה שאם הם רוצים להתחיל, שיתחילו בסיום העונה הזו, או בסיום העונה הבאה, ולא באמצע העונה הבאה כמו שהם רוצים.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

השבוע האיצטדיון בנתניה צפוי להיות מלא ב-13,600 מקומות. זה הולך להיות סיוט להיכנס, לצאת, תוסיפו לזה את פקקי הערב בכביש החוף. אני שונא את האיצטדיון הזה במתכונתו הנוכחית. רק תחשבו אם היו משלימים את החצי גורן חניה ליד האיצטדיון, מוסיפים עוד חיבור דרך הגשר החדש לכביש החוף + תחנת רכבת, זה היה יכול להיות מופת.

6. henry1 Member

הייתי במשחקים שהאצטדיון היה מלא ותוך עשר דקות כבר הייתי מחוץ לפקקים. אם אתה רוצה להחנות את הרכב בחניה של האצטדיון אז כבר יש עוד יציאה מהחניה כך שזה קצת מקל. אבל במקום להיכנס עם הרכב עד לאצטדיון, פשוט תחנה את הרכב לפני ההום דיזיין, יש שם שטח חול גדול, מרחק 5-10 דקות הליכה מהאצטדיון ולא תחכה יותר מעשר דקות מהרגע שתיכנס לאוטו. לא חייבים להחנות בתוך האצטדיון.

בנוגע לפקקי הערב בכביש החוף, זה כבר סיפור אחר. אם אתה בא מכיוון ת"א תנסה אולי להיכנס במחלף פולג ולא במחלף ספיר (של האצטדיון) ואז לנסוע עד לאצטדיון דרך איזור התעשיה.

7. abcd Member

לדעתי לנסוע דרך האזור תעשייה ייקח לו יותר זמן אבל צריך לראות מה מצב הפקקים בכביש החוף. בכל מקרה לא לחנות בחניון של האצטדיון אפילו בצחוק וגם לא להמשיך ישר אחרי המחלף לכיוון האצטדיון אלא לקחת ימינה ואז שמאלה.
    למי שבכל מקרה מחליט להיכנס עם האוטו עד ה-16(מקווה שרוני לוי הוא אחד) אז נפתח הגשר לקריית השרון ובמשחקים מסוימים(ואני מאמין שמחר הוא אחד כזה) המשטרה פותחת נתיב מהחניון ישר לכביש החוף כדי להקל קצת. לא תענוג גדול לצאת מהאצטדיון הזה, בטח כשיש כל כך הרבה קהל אבל מאיזה אצטדיון כן? לא חושב שהוא שונה ממקומות אחרים בנושא הזה.

באצטדיון יש אמנם כמעט 14 אלף מקומות אבל קראתי פעם שהמשטרה מאשרת רק 12,500 צופים. אולי ענייני הפרדה ואולי משהו אחר אני לא בטוח(ואז ההפרדה מורידה עוד יותר)

8. henry1 Member

יש מצב שהפקקים למחלף ספיר יתחילו ממחלף פולג ואז נסיעה דרך איזור התעשיה תהיה יותר קצרה. אמנם יש כמה רמזורים אבל בשעות האלה המקום פחות עמוס מכביש החוף.

9. עידן444 Member

אכן. משחק הפתיחה היה המשחק היחיד עד כה שהיה מלא. מאז המשטרה לא מאשרת מעל 12,500.

10. danielone Member

לכן במשחקי הרדיוס שלנו העונה, לא יצאו כרטיסים למכירה.

לעומת זאת בגמר גביע הטוטו האצטדיון היה נראה מלא לגמרי.

11. Hapoel_Tel_Aviv Member

משחק הפתיחה היה חתיכת סיוט להגיע, ועוד יותר סיוט לצאת, בערך בחמישה לשתיים עשרה היינו על הכביש לת"א..

12. עידן444 Member

גם אני נתקעתי. זה היה משחק ראשון. זה היה צפוי. מאז גם השתנו הרבה דברים ושופרו וגם אני הסקתי את המסקנות איפה כדאי לחנות ואיפה לא ומאז לא ניתקעתי אפילו פעם אחת כולל במשחקים של קהל רב.

13. ~Omri~ Member

14. עידן444 Member

צעד שכולו בושה אחת גדולה!
    האצטדיון הזה מתאים לצרכים של מכבי נתניה ובנקודת הזמן הזו אף גדול עליה וכולנו יודעים זאת עם כל הכאב והצער.

אם לא יבוא לכאן גולדהאר משלנו או מישהו שיבנה כאן משהו רציני, קבוצה שמתמודדת על תארים(ומידי פעם גם זוכה), קבוצה שלא חיה מהיד לפה ורק רוצה לשרוד, ואפילו עם בעלים שלא מכוון ליותר מבינוניות(כמו רוב בעלי הקבוצות בארץ) זה גם לא הולך להשתנות- מכבי נתניה תמשיך להביא ביום טוב 6,000, ביום טוב מאוד 7,000, במשחקים נדירים 10-12 אלף(כמו משחק ירידה לא עלנו), ובממוצע 4,000.

4,000 צופים על אצטדיון של 13,400 מקומות עם שני יציעים זה עוד איכשהו נסבל. שימו 4,000 צופים על אצטדיון של 17,000 עם שלושה צדדים זה כבר ללכת לאיבוד. שלא נדבר על זה שזה נשמע כמו איזה טלאי כי בתכנון המקורי היציעים מאחורי השערים אמורים להכיל 5,000 מקומות ולהגדיל אותו ל 24,000 אלף. מה זה יציע של 2,500? חצי יציע? מה זה הגועל הזה?

כתושב נתניה ואחד ה"פטריוטים" הגדולים של העיר הזו, אני מתבייש היום בעיריה שלי!

מחפשים לאצטדיון הזה שם?
    אצטדיון הזונה זה השם שמתאים לו!!!

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  15. oFiRzZz Member

נמאס כבר מהעיריה המפגרת הזאת שהורסת לנו את הביתיות .
    להגדיל את האצטדיון בשביל מכבי ת"א !?!?
    מילא היינו ממלאים את האצטדיון עכשיו ... ניחא . אבל זה קורה פעם בעונה - אולי .

ילדים שיש להם אפשרות לראות את מכבי נתניה או מכבי תל אביב ... למי ילכו ?
    עיריה מטומטמת שהורסת את דור האוהדים הבא .

מצב נושא:
הנושא נעול.