איצטדיונים בישראל: האצטדיון החדש בב"ש בדרך

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏14/7/08.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין יהיה לראות בדיוק מה יהיה משך ההליכה מהתחנת רכבת ספיר למגרש, אף על פי שיכלו לעשות את התחנה על המגרש כמו במושבה, אני לא חושב שהליכה של 10-15 דקות תגרום לאנשים להמשיך לבוא עם רכבים, אחרי הכל, מי שבא לחיפה הולך לסמי עופר במשך 10-15 דקות. אין ספק שצריך עוד מקומות חניה, גם בפתח תקווה, גם בנתניה, טדי ומגרשים נוספים, העניין הוא שפרט למקומות חניה נוספים, צריך מספר דרכי גישה ויציאות, ואת זה לא יבנו.

עכשיו הולכים לשפץ את בלומפילד נכון? יגדילו אותו מ-14,400 למשהו בין 22 עד 28 אלף, בסופו של דבר נדע, אם עכשיו יש בעיית חנייה לא קטנה בכלל בבלומפילד, מה יהיה בעוד 3-4 שנים? הרי רכבת קלה לא תיקח אנשים לשם ומערכת האוטובוסים עדיין מחורבנת ותמשיך להיות מחורבנת, ולא יתווספו מקומות חניה, אלא יותר סביר שהמוסכים הולכים להתמעט בעשור הקרוב ויבנו במקומם בנייני מגורים מה שיוריד עוד את מקומות החניה באיזור.

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  2. עידן444 Member

אם התחנה הולכת לקום איפה שהבנתי שהיא הולכת לקום זו הליכה לא קצרה. בינתיים יש שלט ממש ליד האצטדיון ״כאן תקום תחנת ספיר״. בקיצור, אני די מבולבל...

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תסלחו לי אבל הדבר הזה שנקרא איצטדיון בקריית שמונה זה פשוט לא איצטדיון. למגרש הזה יש בעיות ניקוז וזה ידוע, יציע עם קירות באמצע + מגיע רק עד החצי, אחד המגרשים המצחיקים באירופה. בכלל זה עצוב שבכל הצפון, פרט לסמי עופר, אין מגרש אחד שיכול לארח משחקים באירופה, שלא לדבר על מתקנים ראויים לליגת העל. רק המגרש בעכו ראוי, וגם כי דרכי הגישה אליו מאוד נוחות למי שבא מחוץ לעיר. הייתי שם בקריית שמונה מלא פעמים בהפסדים שלנו אבל פרט ליציע החדש שנבנה שגם הוא די בינוני מבחינת בנייה למה שיש היום אין שם באמת שום דבר, ולהבדיל מנתניה, ב"ש או פ"ת דווקא שם הכי צריך גג באיצטדיון.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בהתחשב בעובדה שהם מביאים ב"שיא" שלהם 2500 צופים, אני מתקשה להאמין (והאמת שדי בצדק) שייבנו להם איצטדיון מחודש עם כמות גבוהה ותנאים טובים יותר.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם רוצים לבנות מיני סמי עופר בטבריה עם 6,000 מקומות אני לא רואה סיבה למה לא לבנות בקריית שמונה מגרש רציני? להיפך...זה מובן מאליו אפילו.

ומה נגיד על מכבי פ"ת? קבוצה שבשיא השיאים שלה לא תביא יותר מ-1,000 איש למושבה...

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

האיצטדיון כרגע מכיל תכולה דומה לזאת. בישביל מה לבנות איצטדיון חדש עם אותה הכמות? אז שייקחו את הקיים וישפצו.
    ושוב, לא יעשו את זה כשמגיעה כמות כל כך נמוכה של צופים

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

שיארחו בטבריה כשיהיה שם אצטדיון אם זה ימשיך ככה.

Love Is Red אוהב/ת את זה.
  8. danielone Member

שיעשו גג כמו בבלומפילד אבל בשני הצדדים. ושיסדרו את הניקוז בדשא, בזה נגמר הסיפור.

Love Is Red אוהב/ת את זה.
  9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אני ישאל אותך שאלה כזו, למה בנו איצטדיון של 13,500 בנתניה? מאיזה סיבה? הרי מכבי נתניה לא מביאה יותר מ-5,000 ב-גג למשחק, ולמעט משחק הירידה שלהם נגד באר שבע לא קיבלנו הצדקה לקיומו, פרט להיותו איצטדיון הרדיוסים. הרי לא בונים איצטדיון למשחק אחד.
    לגבי איצטדיון בקריית שמונה, לטעמי צריך לבנות איצטדיון עם מינימום תנאים לאירוח כלל השלבים של אופ"א, ז"א איצטדיון של ע8 10 אלף מקומות עם כל הפסיליטיס שמותאמים לאופ"א, מה שלדוגמא לא קיים בעכו שמכיל 5 אלף.

10. עידן444 Member

לא מביאה יותר מ 5,000 בגג בתקופת שפל כזו. ק"ש נמצאת בשיא שלה להזכירך. נראה לי שיש כמה דברים יותר חשובים להשקיע בהם בעיר כמו ק"ש מאשר באצטדיון כדורגל למרות שבניית אצטדיון שם יכולה להיות זולה. לא צריך קופות, לא צריך שערים, רק טריבונה כי גם ככה אנשים מגיעים שם למשחקים רק כשיש כניסה חינם...

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שיש המון דברים להשקיע בקריית שמונה, לפני שהייתי בונה איצטדיון הייתי דואג שיהיה מתחם אימונים, כזה עם מבנה שהוא בית לקבוצה הבוגרת + נוער וילדים עם כמה מגרשי אימון, גם סינטתיים וגם דשא רגיל, קודם כל שיהיה לילדים לאן ללכת מבחינת כדורגל.
    עזוב תקופת שפל, לא בא לזלזל או משהו בנתניה, פשוט אומר שזה שבנו איצטדיונים זה לא ערובה לכלום כי לא בפ"ת ולא בנתניה וגם לא בחיפה (הפועל חיפה לדוגמא) אין שום הצדקה לאיצטדיונים שבנו בגדלים האלה, הגודל לא קובע שם = )

12. עידן444 Member

ויש אנשים שאומרים שאם כבר לבנות אצטדיונים אז לבנות אצטדיונים אירופאים של ממש עם מעל 20,000, עם 4 צדדים של טריבונות ולא בעוד 5 10 שנים לנסות לראות איך משפצים... ואז טלאי על טלאי... וככה זה גם נראה... אז יש דעות לשני הכיוונים. אני די בטוח שאם היה את הכסף היו בונים את האצטדיון בנתניה בגרסה מלאה עם 24,000 מקומות.
    עוד 10 שנים מהיום יהיה בנתניה רבע מיליון תושבים. עוד 20 שנה 300,000, ועוד 30 שנה מדברים על 350,000.
    כשהיתה נתניה הגדולה שלקחה תארים אני מעריך שהעיר מנתה סביבות 100,000, ובאצטדיון של 10,000 מקומות בתחילת שבוע כבר לא היה אפשר להשיג כרטיס. בלי מנויים ובלי כלום...
    יש תקופות ויש תקופות. אצטדיון כדורגל, בטח בעיר כמו נתניה או פ"ת או ב"ש שנבנה אחרי עשרות שנים של אותם מתקנים מיתולוגיים אמורים לענות לא רק על צורך רגעי.
    בק"ש אני לא צופה שום אופק שמצריך השקעה באצטדיון כדורגל. כמו שאמרת, שיתחילו במגרש אימונים נורמלי...

13. yros1 Member

יופי ממשיכים בשיטת "כל עיר עושה מה שבראש שלה ובונה מתקן עלוב וקטן"
    במקום אצטדיונים אזוריים גדולים שיכולים לארח כל משחק ולתת אוירה.
    יאללה מי הבאות בתור לבזבז על "אצטדיון" של 5-6 אלף? כן טבריה? באמת למה לא
    כי נגמרו כל הבעיות בטבריה. אין בתי ספר לשפץ. אין מרכז עיר לשפץ. אין בתים בסכנת
    רעידות אדמה לחזק. כבר בנו את כל המוזיאונים שאפשר. צודקים דחוף עכשיו אצטדיון

14. danielone Member

יש מצב שהשם משתמש הקודם שלך היה tapuzo????

~Omri~ ו-Abu George אוהבים את זה.
  15. ~Omri~ Member

זה הוא. הוא כבר הודה בזה. עדיף פשוט לא להגיב על מנת למנוע מיחזור דיונים על אותן מנטרות שהוא מעלה שוב ושוב.

מצב נושא:
הנושא נעול.