איצטדיונים בישראל: האצטדיון החדש בב"ש בדרך

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏14/7/08.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עידן444 Member

במרחבי הנגב לא אמורה להיות בעיה של חניה ודרכי יציאה:)

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בדיוק. כרגע מצב התח״צ בבאר שבע בסדר גמור ואף יותר מזה אז מוזר שהוא מזכיר רה-ארגון, בגלל זה ביקשתי פרטים, אני לא שמעתי על זה עד עכשיו.

3. Love Is Red Member

אין לי מושג מה זה רה אירגון אבל אם מדובר באירגון מחדש ייתכן ותחנות מסוימות יכפילו את כמות השעות וישנו קווים וכו' כלומר למשל קו 32+17 שמגיעים לאזור החר"פ-קריית יהודית בבאר שבע יהיה כמות זמנים יותר רחבה ממה שיש היום כי ב2015 יפתחו את הסינמה סיטי ואת היס פלאנט והנסיעה לשם תהיה הרבה יותר פופלרית מהרגיל.
    ייתכן וישימו גם תחנה ליד האצטדיון החדש.

4. zahipan Member

נווה, לא מצאתי מידע באינטרנט על הרה-ארגון הצפוי בבאר שבע, אבל מצאתי את הכתבה הבאה מלפני שנה:
    mynet באר שבע - למה עומדים להצמיד לתושבים מכשיר מעקב?
    הזיכיון של מטרודן מסתיים חודש הבא והרה ארגון יתבצע במהלך 2015. אני יודע את זה כי אני גולש לפעמים בפורום ״תחבורה ציבורית״ בתפוז וכבר יותר משנתיים מדברים על זה שם.

ומצחיק שאתה אומר שהתחבורה הציבורית כאן היא בסדר גמור. התחבורה הציבורית בבאר שבע היא הכי גרועה בארץ. תדירויות האוטובוסים זוועה, מסלולי הקווים זוועה, והאוטובוסים מפוצצים כמו בשואה.
    כדי להבין כמה המצב גרוע פה תנסה לבדוק אם אתה יכול להגיע מרמות לנחל עשן באוטובוס (רמז: אתה יכול, אבל כבר עדיף ללכת ברגל).
    ומצחיק אותי שלפני כמה שנים היו בבאר שבע אוטובוסים ארוכים (מפרקיות) שהקלו על העומס אבל לקחו אותם לבת ים. כמובן שיקחו לנו את האוטובוסים הארוכים כי תושבי גוש דן הרבה יותר חשובים מתושבי הדרום, הרי מי זאת באר שבע? סתם עיר קטנה ולא חשובה באמצע המדבר, תושבי באר שבע ידחסו כמו סרדינים וישתקו כמו תמיד.

5. zahipan Member

מצב יותר גרוע ממה שיש עכשיו לא יכול להיות, אם יהיה יותר גרוע אני קונה גמל.

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני יכול להעיד שמלבד כמה מקומות ספציפיים אף פעם לא שמעתי על תלונות כאלה על התח"צ בעיר. אני אומנם בקושי מבקר ברמות, ויודע מבחינת שאר השכונות כן יש בעיות נקודתיות, אב לא משהו מטורף ... בכל מקרה זה לא הדיון אז נעזוב את זה עכשיו.

נשאר אם זה שצפוי רה-ארגון כמו שאתה אומר, ואם יהיה אחד כזה ויהיו שינויים בקשר לאצטדיון, זה כבר יגיע לפה :)

7. צ. שיף Member

נראה שהפועל חיפה עושה אחורה פנה ולאחר שעברה כבר להתאמן במגרשי אבי רן בחיפה (לשעבר מגרש קצף) החליט הבעלים יואב כץ שיש לקיים פעמיים בשבוע אימונים במגרש האימונים הישן שלה בקריית חיים בתקווה שאולי יקבלו יותר מוטיבציה.

8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

וזה אחרי שהוא התראיין ביציע העיתונות ואמר שהפועל חיפה מתאמנת בתנאים הכי טובים שיש

9. צ. שיף Member

אחרי שלפני כמה שבועות היו שזרועי חורף בטדי (ביתר אירחה אז במושבה כמדומני) ובסמי עופר (הפועל חיפה אירחה אז בעכו) עכשיו נסגרים לשזרוע חורף האצטדיונים של עכו, קריית שמונה והמושבה. הפועל פ"ת "תארח" בי"א באשדוד.

גם סכנין שלא יכולה לארח בדוחא קיבלה אישור חד פעמי לארח בעילוט (למרות שגם הוא לא מותאם לתנאי ליגת העל) כי עכו סגור. מה שעלוב זה שסכנין משווה את עצמה לתל אביב וירושלים ("אף אחד לא היה סוגר את טדי או בלומפילד") אבל לא שמה לב שגם קבוצות קטנות אחרות ממגרשים מוזנחים נאלצו לתת דין וחשבון ובמקרים מסויימים כמו רעננה למשל אפילו לא אירחו באצטדיון הביתי. מצד שני זה מחזיר אותה אחורה לימים לפני שהוקם אצטדיון דוחא שכל מטרתו היתה להפסיק את נדודי הביתיות שלה באצטדיונים מחוץ לעיר אבל התחזוקה שלו לקויה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/14
  10. צ. שיף Member

ומסתבר שהדרבי בת"א זירז תוכניות להחזרת השיטור לאצטדיונים לאחר שה"סדרנים" מחברות האבטחה הפרטיות לא סיפקו את הסחורה. מדברים על הקמת גוף שיטור ייעודי לספורט במימון חלקי של הטוטו ומפעל הפיס שמלבד כוח שמירה במשחקים יהיו לו גם גוף מודיעיני לפיקוח על אוהדים ואלימות (כולל הרחקת אוהדים מהמגרשים) ובנוסף יהיו מצלמות במעגל סגור בכל האצטדיונים הגדולים לפחות להגברת הפיקוח במשחקים ולתיעוד העבריינים.

11. yros1 Member

איזה גוף שיטור, הכדורגל פה מנוהל על ידי הערסים ששיחקו בו לפני 30 שנה. אין להם תרבות ניהול,
    אין להם מחויבות לבטחון האוהדים במגרשים, אין להם רצון לקדם את הכדורגל או הספורט מה שיש להם
    זה רצון לסדר ג'ובים, להלבין דרכו כספים ולקבל כותרות בעיתונים ומיקרופונים. דור של פטפטנים עלובים
    עם יכולת ניסוח וחשיבה של ילדים ביסודי. תראה איזה צווחנים עלובים יושבים לך בפאנלים בתוכניות
    ספורט, מתבהמים אחד על השני ומקרינים את האלימות והבריונות שלהם הלאה.. איך לא יהיו אוהדים
    פסיכוטיים מופרעים כשמשמיעים להם את הקללות של קורצקי ואת הנביחות של קופמן או האיומים של
    לוזון.. זה דור "טוטאל לוס".. תראה מה עשו לספורט שאול אייזנברגים ואלי טביבים ואבי לוזונים.. חורבן.
    צריך להתפלא שבכלל עוד צמחו פה כמה ספורטאי צמרת כמו שחר פאר, יעל ארד או אריק זאבי, כשמסתכלים
    על דור העסקנים וראשי האגודות והתאחדויות ושרי ספורט וכו' שמדרדרים את הספורט בארץ מתהום לתהום..
    תראה איזה נזק הם עשו באיגוד הכדורסל לענף שלם, תראה איזה נזק הם עושים כדיינים כושלים בכדורגל.
    ככל שהדור הנבוב ייצא לפנסיה ויירד מהמרקע שלנו, כך נטפל הכי טוב באלימות במגרשים שהם יוצרים פה.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל בואו נזכור, בסופו של דבר הערים האלה צריכות להתפתח לאנשהו, אז הן כן יתפתחו דרומה וצפונה, כך שאני לא רואה סיבה למה לא להקים את התחנות כבר כאן ועכשיו, ולעזור לפיתוח הזה, אם זה למיושב או למרכזי עסקים. הרי גם ככה הסיכוי שהמקומות איפה שיש איצטדיונים גם בחיפה וגם בנתניה לא יתפתחו, שואף ל-0.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא בגלל שהאיצטדיון די בכניסה לעיר, אני לא רואה סיבה למה לא יבנו תחנת פאתי באר שבע בכניסה לעיר ומשם יעשו אוטובוסים/שטאל למגרש, זה נראה לי פיתרון עדיף.

14. עידן444 Member

כתבה על האיצטדיון בב"ש באתר 1.
    בניה במחיר שפוי, איצטדיון שבנושא עלות-תועלת נמצא במצב מצויין.
    עומד בלוחות הזמנים.
    די בסיסי מבחינת המראה שלו(אני יודע שיש על כך לא מעט ביקורת כאן), וגם לא הכי מודרני(אם אני לא טועה אין יציעים בפינות- מה שהופך אותו דומה לאיצטדיון הייבורי המיתולוגי).
    יקבל את הערך המוסף שלו כאיצטדיון הראשון מאז האיצטדיון בהרצליה שנבנה מלכתחילה עם יציעים מכל הכיוונים- מה שאמור לספק אווירה יוצאת דופן. אם עשו עבודת אקוסטיקה טובה כמו בנתניה, אמור להיות שם כיף גדול!

15. ~Omri~ Member

על אצטדיון סמי עופר שמעת?

מצב נושא:
הנושא נעול.