איצטדיונים בישראל: האצטדיון החדש בב"ש בדרך

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏14/7/08.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

ברצינות אתה שואל מי זה אבי רן?

לא אכפת לי מה שמו הרשמי של האיצטדיון. אם כל אוהד הקבוצה יקרא לו אבי רן, ככה הוא יכנס לתודעה ולאט לאט גם בתקשורת.

נערך לאחרונה ב: ‏12/9/13
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור כמו שראש הזהב נכנס לא? יש הבדל בין כינוי שהודבק לאיצטדיון לבין שם. הקופה ניתנה ככינוי בגלל המבנה שלו. אבי רן לעולם לא יכנס, גם אם כל אוהדי הקבוצות יגידו אבי רן מהסיבה הפשוטה יש כיתוב על האיצטדיון סמי עופר וכל עוד זה כך לאיצטדיון לעולם לא יקראו אבי רן.

ויודע מה? נוכח העובדה שהאיצטדיון לא של מכבי חיפה, אין שום סיבה הגיונית לעין שיקראו לאיצטדיון על שם אבי רן. למה לו כן ולרובי שפירא לא?

3. alexshw Member

אוהדי הפועל קריית חיים יכולים לקרוא לאיצטדיון איך שנוח להם.

4. danielone Member

אני לא בטוח שזה יצליח, אוהדי מכבי, והפועל פ"ת. מנסים לקרוא למושבה, בשמות שונים ולא ממש נראה לי שזה מצליח להם, גם האוהדים של אייאקס, מנסים כבר שנים לקרוא לאצטדיון, רינוס מייכלס, אבל עדיין כולם קוראים לאצטדיון אמסטרדם ארנה.

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מה זה משנה איך האוהדים של קבוצה מסוימת יקראו לאצטדיון? מחר יכולים לבוא אוהדי בני יהודה ולהחליט שמבחינתם אצטדיון בלומפילד הוא אצטדיון אהוד בן טובים, או אוהדי מכבי ויחליטו שבלומפילד הוא בעצם אצטדיון אבי כהן. זה לא ישנה כלום כי מדובר באצטדיונים עירוניים, ושמם לא ייקבע לפי איך שהאוהדים מחליטים, בטח כאשר משחקות שם כמה קבוצות.

לכן זה, וגם ניסיון של אוהדי הפועל פ"ת פה לשכנע אנשים שלמושבה קוראים בכלל ראש הזהב, דיי פתטי.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למקרה ששכחת, זה גם לא האיצטדיון שלכם! אם יונה יהב רוצה הוא שולח אתכם לשחק בעכו...

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אולי את הסרדינים הוא ישלח לשחק בעכו, מכבי חיפה היא הגאווה של העיר ואני בטוח שיונה חושב כמוני.
    אי לכך ובהתאם לזאת, מסכים שהיא לא אמורה לקבל פריבילגיה על פני הקבוצה השניה של העיר.

ההודעה האחרונה של אורימור (פעם ראשונה שאני מסכים איתו) מסכמת יפה מאוד את הדיון המאוד מיותר שהתפתח כאן.

8. Hapoel_Tel_Aviv Member

הבנייה של האצטדיונים החדשים גם בערים קטנות כמו רמלה וגם בעכו צריך להיות אצטדיון סגור מ4 צדדים כמו אצטדיונים אנגלים ישנים.
    אם רוצים שהאצטדיון יכיל קצת מקומות אפשר לבנות את היציעים בגובה נמוך עם אפשרות להגביה אותם במקרה הצורף.

9. shawarma Member

סמי רן אבי עופר מה זה משנה העיקר שיהיה מוכן כבר ושלא יהיה לנו פה נתניה 2 חס וחלילה.

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הכל טוב ויפה השאלה היא למה בית"ר ת"א רמלה ממשיכה לארח בוינטר ולא עוברת למגרש שם?
    בשביל מה בנו אותו אם לא ישחקו בו כדורגל?

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/13
  11. Echte Liebe Member

צודק מאוד, אבל לעניות דעתי יש לעיר 2-3 קבוצות חובבניות בליגות ב' - ג', שכנראה הם יארחו באצטדיון. אבל לא ייתכן שבית"ר רמלה לא תעבור לשם אם בנו להם מגרש חדש, הם כנראה יעברו לשם במהלך העונה, או שהם מנסים כעת להשיג אישורים וכו', אתה יודע איך זה הולך במדינה שלנו.

12. tapuzo Member

נסלק את הבדיחה המהלכת יהב
    ויום יבוא נעיף גם את שם האצטדיון סמי עופר על שם משפחת השקשוקה העושקת המזהמת שמקבלת מהמדינה הטבות מס במפעלי בתי הזיקוק של 2 מליארד שקל ומקבלת מהעירייה אזור תעשייה שהפכה לקניון חוצות המפרץ בשחיתות שלטונית ברורה, אישורי בנייה של שכונה במליארד שקל במורדות לינקולן ובכלל לא משלמת מיסים מינימליים על משאבי ים המלח ומזהמת את הקישון רק השבוע שוב הוגש כתב אישום ועוד ועוד
    אחרי שקיבלה מהמדינה מליארדים רבים אז היא עושה לנו טובה שתורמת 80 מליון שקל לאצטדיון שזה אפילו
    לא חמישית לא לפני שהם דורשים שכולו יהיה על שמם..

אם המדינה הייתה דורשת ומקבלת רק את התמלוגים שמגיעים לה ממפעלי כיל בים המלח ומפסיקה את הטבות המס השערורייתיות לחברה הזאת אפשר היה לבנות עוד 5 אצטדיונים כאלה בלי טובות ובלי תרומות.

יהב הזה בזיון ולכל חיפה ברור שהוא בכיס של משפחת השקשוקה הזאת.
    מי שלא מבין שיראה את הסרט שיטת השקשוקה איך הוא מצולם אצלם..
    רק עיר הזויה מאפשרת לאילי הון לשלוט בניהול שלה כמו בובות על חוטים.

נערך לאחרונה ב: ‏14/9/13
  13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה על משפחת עופר, אבל אני בטוח שאין הרבה איילי הון שנמצאים בתור כדי להקים אצטדיון כדורגל כה מפואר במדינת ישראל.

גם שהם תורמים ונותנים כסף כדי לבנות דבר שלא היה כמותו (ואני מאמין שלא יהיה) במדינה שלנו יש תלונות? אתה יכול לבקר אותם והכל, אבל לפחות תגיד תודה! בזכותם בקרוב לא רק שקריית אליעזר ייעלם מהמפה, גם יהיה למדינה אצטדיון נוסף להתגאות בו באירופה.

14. צ. שיף Member

כמה שאני הבנתי בעצם שיפצו את האצטדיון הישן והוסיפו לו יציע זמני מתנייד כמו בגרונדמן של 2000 מקומות+מתקני תאורה וחידוש הדשא ובסך הכל האצטדיון מכיל עכשיו 6,500 מקומות ב2 יציעים, (אבל יכול להיות שחלקם עדיין נחשב מקומות עמידה).

חוץ מזה ברמלה שיפצו מגרשי אימונים שמכילים דשא סינטטי ומשמשים לאימונים. קודם את המגרש הישן בשכונת גרסי, אחר כך ייסדו מגרש חדש בפארק עופר ובהמשך יקימו עוד אחד בשכונת ג'ואריש.

15. tapuzo Member

אני לא אומר "מה שאני רוצה" אלא אני אומר לך את המצב בפועל של שוד קופת המדינה על ידי משפחת עופר.
    או שאתה עושה את עצמך לא מבין או שלא קראת והבנת את מה שכתבתי. המדינה נותנת לחברת כימיקלים לישראל הטבות מס - בשנים האחרונות קיבלה החברה 2.5 מליארד שקל. זאת חברה שכרגע נמצאת "במו"מ" מול משרד האוצר (כלומר מול מדינת ישראל) על תשלום חלקי של תמלוגים שהיא הייתה צריכה לשלם מכרייה של משאבי טבע ציבוריים בים המלח. כלומר החברה הזאת שהיא בבעלות משפחת עופר ("החברה לישראל") דפקה את קופת המדינה פעמיים:
    גם לא משלמת תמלוגים על משאבי ים המלח (ואף הורסת אותו תוך כדי)
    גם מקבלת משום מה הטבות מס חריגות מהמדינה שנחשפו לפני חודש, בלי הצדקה.

כלומר מדינת ישראל נותנת למשפחת עופר מליארדי שקלים בלי סיבה ואז אנחנו שומעים על תרומה של 80 מליון שקל חזרה לאצטדיון שהם דורשים לקרוא על שמם.
    אתה לא מבין את האבסורד? אם המדינה הייתה גובה את התמלוגים המגיעים ומפסיקה את הטבות המס היה פה כסף לא לאצטדיון אחד חדש אלא ל-5 אצטדיונים חדשים כאלה.
    "התרומה" הזאת יעני היא כתם של חרפה על חיפה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/9/13
מצב נושא:
הנושא נעול.