אוי לא אנחנו האוהדים הגזענים....אני מפסיק בזה הרגע לאוהד את בית"ר... כבר הצהרתי בעבר שלקלל את העברים מבחינתי זה ברכה, אני לא בטוח שלטועמה מגיע מטר הקללות, אבל תשימו את הדגש הגדול בין לקלל ערבי ובין לקלל יהודי, מבחינתי יש הבדל גדול. אומנם אוהדי בית"ר אכן מקללים נון סטופ ערבים וזה אבל לפי דעתי זה לא משתווה לקללות כמו 'הפועל חיזבאללה' ו'גרשון חוליגן'. הניקוד של הוועדה הזאת לא היה ממש כראוי, ואכן אוהדי בית"ר מקללים המון ערבים ובגלל זה הם גם במקום הראשון.
היום הייתה כתבת צבע גדולה במוסף "24 שעות" של "ידיעות אחרונות", שהתפרסמה בשני העמודים הראשונים, כלומר כתבת שער. רציתי לשתף אתכם בכמה עיתונאי יכול להיות מטומטם, בור, וחסר הבנה. הייתה שם מסגרת ובה כתוב על גילויי גזענות כלפי ישראלים. בין הסיפורים על אוהדי לאציו ופיינורד, סיפרו על שלטים שהונפו בגנות רביבו בדרבי בין פנרבחצ'ה לגלטסראיי. נקודה ראשונה- אם זכרוני לא מטעני, אוהדי פנר לא הורשו להכנס לדרבי האחרון, כך שמצב כזה לא יכול היה להיות. נקודה שניה- גם אם אני כן טועה, זה ממש לא קשור לגזענות, אלא לספורטיביות ולתחרותיות נטו. גם אם שחקן טורקי שהיה מככב בפנר היה עובר לגלטסראיי, אוהדי פנר לא היו משתגעים עליו, בלשון המעטה. עוד דוגמא שהופיעה שם, היא הסטיקר שהוציאו אוהדי אולימפיאקוס, "אנחנו רוצים מאמן פלשתינאי". אוי לבושה! כמה אפשר להיות מטומטמים?! הרי זה ברור שזה נאמר ברוח סאטירית ופחות או יותר טובה, כתגובה להחתמת מאמן ישראלי אצל היריבה המושבעת. מה פה גזעני? בגלל הסטיקר הזה אוהדי אולימפיאקוס גזעניים?! אם היה לי כוח, הייתי שולח אימייל למערכת ידיעות עם תגובה, אבל בימים טרופים אלה, תגובה כזו היא שולית בהחלט, ולא תתפרסם.
אני מסכימה איתך רוי, אבל אין מה לעשות- יש לנו מנהג כזה,הרגל רע ממש,לחפש שתמיד דופקים אותנו גם אם לא ממש דופקים אותנו, מנהג פולני כזה... יסלחו לנו העמים בגלות. אבל זה לא משנה את העובדה שאוהדי אולימפיאקוס לא היו צריכים להוציא סטיקר כזה,עם כל השנינות...