WWE

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י הילד האדום, ‏7/7/05.

1. Fanatic Member

http://www.wwe.com/f/show/subnav/20120210_MIB_header.Xxx

קארד מלא ל Money In The Bank ביום ראשון הקרוב (15.7)

WWE Championship Match:
    CM Punk vs. Daniel Bryan with AJ as a Special Guest Referee

World Heavyweight Championship Match:
    Sheamus vs. Alberto Del Rio

WWE Championship Contract Money in the Bank Ladder Match:
    Big Show vs. Kane vs. John Cena vs. Chris Jericho vs. The Miz

World Heavyweight Championship Contract Money in the Bank Ladder Match:
    Dolph Ziggler vs. IC Champion Christian vs. Tensai vs. US Champion Santino Marella vs. Damien Sandow vs. Tyson Kidd vs. Sin Cara vs. Cody Rhodes

אני הכי מצפה לקרב של פאנק ודניאל בראיין, שניהם מתאבקים טובים והולך להיות קרב טוב עם AJ שבטוח תפריע לשניהם.

לא אהבתי את הרעיון שנותן רק לאלופים לשעבר הזדמנות בקרב סולמות של RAW. די צפוי שסינה ינצח.
    הקרב סולמות על אליפות העולם במשקל כבד יותר מעניין. אמנם יש מתאבקים כמו סנטינו שאין לי מושג איך שמים אותם בקרב כזה, אבל הולך להיות קרב מצוין. אני מהמר על קודי רודס.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/12
  2. Number 8 Member

אז MITB לא היה עם הפתעות...
    פאנק ושיימוס שמרו על האליפות, זיגלר סוף סוף קיבל את הפוש שמגיע לו, וסינה יחזור בקרוב להיות אלוף אחרי יותר משנה.
    עוד PPV... התרגלתי.

3. Fanatic Member

למען האמת, לא התלהבתי מMITB, חוץ מהקרב של פאנק ובראיין.
    קרב הסולמות של סמאקדאון היה טוב הרבה מהקרב של ראו. ברגע שראיתי שמות כמו ביג שואו וג'ון סינה ידעתי שהקרב יהיה מעפן, וכמה צפוי היה שסינה יזכה.

אבל לפחות דבר טוב אחד קרה בראו של אחרי האירוע
    http://up351.siz.co.il/up1/njdv1mmzzhmg.Xxx
    הוא חזר סוף סוף!

פרק ה-1,000 של ראו הולך להיות מעניין. נראה את DX מתאחדים, דה רוק, ברוק לסנר ועוד.
    חבל יהיה לראות את פאנק מאבד את החגורה לסינה אחרי תקופה כל כך דומיננטית. אבל אם באמת הוא יפסיד בסופו של דבר אני אשמח לראות אותו חוזר להיות היל.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/12
  4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מתי פרק ה 1000 של ראו?

5. Number 8 Member

יום שני הקרוב.
    ג'ון סינה הודיע שהוא מפדה את המזוודה שלו נגד פאנק בפרק ה1000 של ראו.
    סינה לא אלוף כבר שנה ופאנק אלוף כבר 8 חודשים, מבחינת הכותבים אני לא חושב שיש זמן יותר טוב מלהחזיר את סינה להיות אלוף, בטח בפרק ה1000 של ראו. אם הוא לא ייזכה, זו תהיה הפתעה, אבל לא כזו גדולה, עדיין פאנק הוא אחד המתאבקים היותר דומיננטים כיום בחברה, ואל תשכחו שיש את סאמרסלאם שאם סינה לא ייזכה בשבוע הבא, הוא כנראה ייזכה בסאמרסלאם שהוא האירוע הכי נחשב אחרי רסלמניה.

ומה עכשיו ריי מיסטריו חזר... בכלל לא הרגשתי שהוא לא היה וזה רק מוכיח כמה הוא מיותר. כבר שנה שלא ראיתי מתמודד נופל על החבלים ועכשיו נראה את זה בכל קרב שלו. המהלכים שלו הכי צפויים בעולם עד גבול העליבות.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/12
  6. Number 8 Member

עוד כמה חדשות:
    - DX ייפתחו את פרק ה1000 של ראו בשבוע הבא. ככל הנראה לא רק טריפל אייץ ושון מייקלס יהיו שם אלא גם חברי DX האחרים.
    - פאנק כתב בטוויטר שלו שהוא רוצה שJR ייפרשן את הקרב שלו מול ג'ון סינה בשבוע הבא, שמבחינתו זה אחד הקרבות הגדולים בקריירה שלו.
    - למרות הדיווחים השונים שבטיסטה חוזר לWWE, הוא הודיע שזה לא הולך לקרות בשנה הנוכחית.
    - אוון בורן הודיע שהוא עדיין לא חוזר ושיש לו לפחות עוד חודש עד שיחלים מהפציעה שלו.

7. Fanatic Member

קשה לי להאמין שסינה לא ינצח את פאנק משתי סיבות עיקריות, הראשונה, עד עכשיו כל מי שזכה במזוודה של MITB הצליח לקחת את החגורה בסופו של דבר. לא הייתי מהמר שסינה יהיה הראשון שלא יצליח.
    הסיבה השנייה, היא החזרה של רוק שכבר הצהיר שהמטרה העיקרית שלו היא אליפות הWWE. נראה לי הגיוני יותר שיהיה קרב חוזר בין סינה לרוק כשהפעם החגורה גם נכנסת לעניין.

8. Number 8 Member

מה זאת אומרת "החזרה של דה רוק"? הוא לא חוזר קבוע וWWE לא יכולים להרשות לעצמם שהאלוף שלהם לא יופיע בכל תוכנית.
    מה שכן, הפרק ה1000 של ראו הולך להיות אדיר...

נערך לאחרונה ב: ‏21/7/12
  9. Fanatic Member

הוא לא חוזר קבוע, אבל הוא כבר הצהיר שהוא "חוזר" בשביל החגורה.
    מתוך הטוויטר שלו: RAW's 1000th episode. The People's Champ returns.. As promised, my goal: THE WWE CHAMPIONSHIP

לדעתי יהיה קרב חוזר בינו לבין סינה על החגורה רק כשהפעם דה רוק יפסיד.

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

פרק ה1000 באמת נשמע קטלני מאוד. מקווה שאצא השבת כדי שאוכל לראות אותו כבר בחמישי.

למרות שבמהלך שנותיי למדתי שכל דבר שנשמע 'קטלני' בWWE בדרך כלל לא, אני מסתכל מה מתכננים לפרק הזה ובאמת לוינס צריך להיות קשה כדי להוציא מזה משהו רע.
    אני לא רוצה שסינה יקח, אבל בדברים הגדולים הWWE מפתיעים ודווקא אני רואה את וינס חושב באופן חיובי שסינה יוסיף לעצמו את הטייטל "היחיד עד כה שפדה את המזוודה ולא זכה".

11. Number 8 Member

תחשבו על זה, גם לא נראה שסינה יהיה הראשון שפדה את המזוודה ולא זכה, גם סינה לא החזיק באליפות כבר שנה וגם לא נראה שהוא יפסיד בקרב אליפות בפרק ה1000 של ראו שכבר שנים ראו זו ג'ון סינה.
    ואם הוא לא ייזכה בסוף, תמיד למוצ"ש יש מוצאי שבת - האליפות תגיע אליו בסאמרסלאם, שזה אירוע מספיק גדול.

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

פייר? לא ממש נהנתי מפרק ה1000. אולי זה בגלל שחזרתי גמור מהצבא ונרדמתי..

מה שכן, היה נחמד לראות את DX חוזרים שוב, וגם עוד כמה אגדות וקטעים נחמדים. אבל בכללי.. לא התרשמתי מדיי, ציפיתי ליותר.

הדבר הכי חשוב בפרק היה ההיל טרן של CM פאנק. בוצע טוב ויפה. מזמן לא זכור לי היל טרן כזה בפרופיל גבוה. יהיה מעניין לראות איך זה יתפתח, יהיה מעניין לראות איך הם ימלאו 3 שעות בצורה טובה. היו כל כך הרבה דברים בפרק הזה ובכל זאת היו קטעים מרוחים ומעפנים, אז אני ממש לא רוצה לחשוב מה יהיה מעכשיו והלאה בפרקים רגילים..

13. Number 8 Member

המטרה של הפרק ה1000 של ראו הייתה להראות קצת נוסטלגיה וזה אכן מה שקרה. אגב, אף אחד לא יודע למה סטון קולד לא הופיע גם כן, הוא היה אמור להיות אבל בכלל לא הגיע לסט לואיס וגם בטוויטר שלו הוא לא אמר כלום.

מה שכן, הדבר הבאמת מעניין בפרק הזה היה קרב האליפות שנגמר עם חוסר וודאות. מצד אחד, ג'ון סינה לא ניצח כך שהוא הפך לראשון שפודה את המזוודה ולא זוכה באליפות אך יחד עם זאת הוא גם לא הפסיד כך שבנתיים WWE לא מפרסמים משהו קונקרטי בנוגע לעניין הזה ויש חוסר וודאות. ככל הנראה יהיה ביניהם קרב חוזר בסאמרסלאם והתוכנית כרגע היא שסינה יפסיד בסאמרסלאם וייזכה באליפות בNIGHT OF CHAMPIONS שייערך בבוסטון, עיר הולדתו.

אז לאחר שדה רוק אמר שהוא יהיה בקרב אליפות ברויאל ראמבל, הוא חטף מפאנק שעשה היל טרן. ראו את ההיל טרן הזה הולך ומתקרב שהוא לא ידע האם לעזור לג'ון סינה והשיא הגיע כאשר הפריע לדה רוק ונתן לו GTS. יהיה מעניין לראות את WWE מקדמים את פאנק עם ההיל טרן הזה, השאלה העיקרית היא מתי הוא ייאבד את האליפות כי לא צריך להיות גאון בשביל להבין שסינה יהיה נגד רוקי ברויאל ראמבל.

14. Fanatic Member

עידן, סטון קולד הודיע באתר הרשמי שלו שהוא לא יכל להגיע לפרק ה1,000 כי הוא עבר ניתוח רציני בברך.
    כמובן שהתחילו שמועות שהוא עשה את הניתוח כדי שיום אחד הוא יקבל קרב מול פאנק [הלוואי].

כבר הרבה זמן חיכיתי להיל טרן של פאנק, וכמה שמחתי שזה קרה דווקא נגד דה רוק.
    לא יודע מה איתכם, אני מחכה כבר ל'פייפ בומב' ביום שני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

15. oFiRzZz Member

מפרק ה1000 אני לוקח 3 דברים בעיקר -
    DX, ליטה ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx ) ובראדרס אוף דיסטרקשן..