WWE

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י הילד האדום, ‏7/7/05.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

2. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

מי שעדיין לא ראה את האירוע, שלא יקרא את ההודעה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

היה אירוע אדיר. אבל אני חייב לומר שאני מעט מאוכזב מהקרב בין סינה לדה רוק, ציפיתי מדה רוק לקצת יותר, היו רגעים שזה היה קצת משעמם. הקרב בין טריפל H וטייקר.. אין מילים. באמת. חוץ מהקרב עצמו בו כל שניה הייתי בשוק מהעובדה שהם פעם אחר פעם לא נכנעים, הסיום היה פשוט מעורר כבוד. כמובן שהקרב הסתיים בצורה הפוכה משנה שעברה והפעם טייקר היה זה שקם בעצמו בסיום וטריפל H היה זה שנאלצו להרים אותו, אבל הכבוד בין כל השלישייה הזו וההערכה שלהם אחד לשני פשוט מדהים ועל טייקר אני רק רוצה לומר: שלא ייגמר לעולם... אגב, מה זה אומר עכשיו לגבי טריפל H? הוא לא פורש כמון שון מייקלס, נכון?

נערך לאחרונה ב: ‏2/4/12
  3. The_Arsenal Member

משהו קטן על טייקר-טריפל. כמה שהיה קרב דינאמי בלי רגע אחד של שיעמום, קצת קשה לי לראות קרב עם מתאבק שאני יודע שגם אם יידרס ע"י סמי-טריילר הוא לא יפסיד. אז כן, הסוויט-צ'ין מיוזיק וישר אחרי זה פדיגרי היה נחמד, אבל מותח זה לא היה.

4. Fanatic Member

הוצאת לי את המילים מהפה. בקרב של סינה ודה רק ציפיתי להרבה יותר.

טריפל אייץ' וטייקר כמו בשנה שעברה לא איכזבו. הם כל קרב נותנים הופעה מדהימה, אין ספק שזה הקרב הכי טוב שראיתי השנה.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני כבר יותר מ 4 שנים לא צופים ב WWE, למעט קרבות ספציפים, אבל אין ספק שזה היה אחד מהקרבות מהיותר טובים שראיתי בזמן האחרון. טוב לראות 3 אגדות כאלה באותה הזירה, כמה שהתגעגעתי לשון מייקלס. חסר מאוד בקדנציה הנוכחית.
    אגב, בתור מי שלא ממש עוקב אחרי מה שקורה כרגע. מה לגבי ההמשך? טריפל אמור להמשיך להשתתף? טייקר ממשיך להתאבק או שהוא כבר הודיע על תאריך פרישה? (אגב, פעם ראשונה שאני רואה אותו עם שיער קצר)

נערך לאחרונה ב: ‏3/4/12
  6. Fanatic Member

7. Number 8 Member

וואו. רסלמניה פשוט אדירה. לא מבחינת התוצאות אלא מבחינת האירועים והקהל שלא הפסיק לעודד ונתן תצוגה מושלמת.

רסלמניה נפתחה עם OMG מומנט כששיימוס ניצח את דניאל בראיין אחרי מספר שניות. WWE רצו להפתיע את כולם ולעשות משהו שאף אחד לא חשב עליו והם אכן הצליחו, רק חשוב להגיד שזה לא היה משהו נגד דניאל בראיין או בא במטרה להעניש אותו אלא WWE רצו לתת לשיימוס את האליפות ויחד עם זאת לעשות משהו מפתיע ביותר.

היה ברור שאנדרטייקר יינצח וייעלה ל0:20 אבל הסקרנות הייתה איך הוא ייעשה את זה. היה פשוט קרב אדיר בין שניים מהמתאבקים הגדולים בהיסטוריה של WWE והתמונה בסוף עם שון מייקלס, אנדרטייקר וטריפל אייץ שמה סוף לעידן. כרגע יש ערפל גדול בנוגע לעתיד של טריפל אייץ ואנדרטייקר ואנחנו לא הולכים לראות אותם בזמן הקרוב רחוק.

גם היה ברור שדה רוק יינצח אבל הדרך שהוא עשה את זה בשילוב עם הפופים האדירים של הקהל, היה נפלא. בכלל, הקהל במיאמי היה אדיר, 78 אלף אנשים(פלוס כמה דגלי ישראל) שלא מפסיקים לצעוק, פשוט חוויה. מעניין מה ייקרה עכשיו עם ג'ן סינה שלא מפסיק לקבל היטים וזו רסלמניה שנייה ברציפות שהוא מפסיד שעד לפני שנתיים הוא לא הפסיק לנצח מתמודדים כמו טריפל אייץ ושון מייקלס.

וכן, בראו שאחרי רסלמניה, ג'ון סינה ייצא לקהל ולא הפסיק לקבל היטים חזקים ביותר ואז ברוק לסנר ייצא לזירה. עוד לפני זה, הקהל צעק בשמו של לסנר כי היו כבר שועות חזקות שהוא חוזר וזה אכן קרה.
    נכון להיום, המון מקורות אמינים מפרסמים שברוק לסנגר חתם חוזה של שנה עם WWE שבמהלכה הוא יופיע לפחות פעמיים בחודש ובסך הכל ייעשה בסביבות ה30-35 הופעות במהלך כל השנה, כמובן שהשיא יהיה ברסלמניה כפי שהיה עם דה רוק. כבר עכשיו יש שמועות לקרב בין ברוק לסנר לבין דה רוק אבל זה עוד מוקדם מדי. עכשיו רק צריך לראות איך הפיוד בין סינה ללסנר מתקדם וככל הנראה לסנר יופיע כבר בPPV הקרוב באקסטרים רולז.

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

רסלמניה אדירה? באמת? מוזר לי מאוד לקרוא את 2 הדעות כאן, כי הדעה הרווחת בעולם הרסלינג וגם הדעה שלי שהרסלמניה הייתה בזיון.

3 המיין איבנטים (טייקר-טריפס, סינה-רוק ופאנק-ג'ריקו) גרמו לי לצפות. טייקר-טריפס באמת היה קרב אדיר אם כי מעצבן, הספוט הזה שבו טייקר יצא מסוויט צ'ין מיוסיק ופדיגרי היה מרגיז מאוד אם כי גרם לי לקפוץ בצורה בלתי רצונית בחדר.
    ג'ריקו-פאנק היה לא רע, ולגבי המיין איבנט האמיתי - אכזבה אחת ענקית.
    מה שעוש גרם לרסלמניה הזו להיות גרועה אלה שאר הקרבות. שום דבר מפתיע. החל מאחד הבזיוניות הגדולים בתולדות רסלמניה בהתחלה, דרך קרב הדיוות המפגר והקרבות של שואו-רודס והמשושה הזה שבכלל דילגתי עלייהם.

וינס איכזב אותי. שוב. לא בפעם הראשונה, לא השנייה, לא השלישית, לא העשירית אבל מה לעשות? כנראה שלא האחרונה.

9. Number 8 Member

אין לך ממה להתאכזב מטריפל אייץ נגד אנדרטייקר כי היה ידוע לכל העולם ואשתו שאנדרטייקר יינצח וייעלה ל0:20, ביכול להיות ברסלמניה האחרונה שלו או לפני האחרונה. גם אם היו יורים עשרים כדורים בראש של אנדרטייקר, הוא היה שורד איכשהו. התוצאה הייתה ברורה מראש אבל כל השתלשלות האירועים עשתה את הקרב.
    גם בנוגע לרוק נגד סינה, התוצאה הייתה ברורה אבל מהלך הקרב עם היטים עצומים לסינה ופופים בלתי נגמרים לרוקי, בעיקר בסיום, עשתה את הקרב לטוב. שוב, לא בגלל "המכות" אלא מכל הדברים שמסביב.

הייתה רסלמניה טובה מאוד וגם הכותבים של WWE מאוד מרוצים.

נערך לאחרונה ב: ‏6/4/12
  10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

תשמעו, עם כל הכבוד לסיפור בין טייקר-אייץ'-מייקלס, קרב האבקות ברמה גבוהה זה לא, וכך גם סינה רוק עם כל הסיפור. כל המסביב, הפיודים, הסיפורים, הפסיכולוגיה - נחמד. אבל איפה ההאבקות עצמה? יצאתי מאוכזב. מייקלס - טייקר היו לא רק סיפורים טובים אלה קרבות מעולים, זה לא מה שראינו מהרסלמניה הזאת.

ג'ריקו - פאנק היה לדעתי הקרב של הערב. ואין לי כח לדבר על האכזבה העצומה מהקרב של בריאן - שיימוס. פשוט מביך.

ולגבי החזרה של ברוק. אין לי בעיה לא עם הרוק, לא עם אוסטין ולא עם לסנר, אבל הגיע הזמן שהכותבים ה"מרוצים" של ה-WWE יבינו שהאטיטיוד נגמר, ואנחנו לא בשנת 2000. מקריבים הכל בשביל הרוק/ לסנר (חוזה מפוצץ על מה? על זה שברח ושהקהל כבר שרק לו בוז ברסמלניה האחרונה שלו מול גולדברג?) במקום לנסות ולייצור משהו חדש.

אני לא מעודד מהכיוון הכללי.

נערך לאחרונה ב: ‏6/4/12
  11. Fanatic Member

רוב אוהדי הרסלינג בחו"ל ובעיקר בארה"ב מתגעגעים לתקופת האטיטיוד. בגלל זה דה רוק, ברוק לסנר וסטיב אוסטין כל כך פופולריים. אז הWWE לא יכולים לחזור לתקופת האטיטיוד, אבל הם כן יכולים לתת יציאות קטנות פה ושם לקהל שכן מתגעגע לתקופה הזאת.

ומה נסגר עם סינה? מתעללים בו כבר שנתיים. לא יקרה כלום אם הוא יזוז טיפה מתדמית הסמל של תקופת הPG, ויצבור אוהדים חדשים.

12. Number 8 Member

מי שמחפש רסלינג נטו, שייחפש במקום אחר כי WWE זה לא המקום. היום ראו וסמאקדאון מצליחים בעיקר מהפיודים, מהסיפורים, מכל הדברים שמסביב, לא מהאבקות וזה גם מה שהאוהדים אוהבים היום.

13. Pipe Member

+100

14. GRANDE LAZIO Member

היכן אני יכול למצוא לינק לקרב של טייקר ברסלמניה?

אם אפשר לא לספר מה היה ומי ניצח, אני אודה לכם.

15. Fanatic Member

לא מצאתי את הקרב השלם, אבל מצאתי תקציר של רסלמניה כולה.
    http://www.youtube.com/watch?v=rI8XW7RPARI...d41FAAAAAAAABAA

הקרב של טייקר מתחיל מ2:20.