WWE

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י הילד האדום, ‏7/7/05.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ספויילר ע-צ-ו-ם מRAW של ה14.2 כמה שורות מתחת, גם בצהוב, ראו הוזהרתם!

THE ROCK IS FUCKING BACK!!!!!!!!!!!!

2. oFiRzZz Member

המווווןןןן זמן לא ראיתי WWE (או TNA) , בערך אחרי שמייקלס ( המתאבק האהוב עליי ) פרש אבל כשקראתי את זה שרוק הופיע בראו לא יכולתי להיות אדיש .
    פשוט ענקקקק בן אדם עם כריזמה שכיום בWWE אין לאף אחד חצי ממנה , פשוט אדיררר !
    הוא לא חוזר לתמיד אבל גם הופעת אורח בראו ורסלמניה מספיקה ..

3. Number 8 Member

נראה לי החצי שעה הטובה מאז שהתחלתי לראות WWE.
    THE ROCK IS FUCKING BACK!!!!!!

הולך להיות מעניין בין דה רוק לסינה...

4. Number 8 Member

יש דיבורים חזקים שהמיין אבנט של רסלמניה יהיה...
    אנדרטייקר נגד טריפל אייץ בקרב של קריירה מול רצף(Career vs. Streak) כאשר שון מייקלס השופט!!!!

בראו האחרון היה פרומו שמתאבק מסתורי ואפל צפוי לחזור ב21 לחודש, משמע יום שני הקרוב, משמע ראו הקרוב ועל פי הפורמו והדיווחים זה יהיה אנדרטייקר.
    גם טריפל אייץ צפוי לחזור בקרוב כשפורסם שבאוס שואו של ראו ב19 למרץ יהיה טריפל אייץ נגד שיימוס בקרב רחוב.
    צריך להבין שאלו יותר מסתם שמועות, אמנם זה עדיין לא רשמי אבל הדיבורים בהחלט רציניים. טריפל אייץ כבר בן 41, הוא היה אמור לחזור כבר לפני מספר שבועות אבל הוא סובל ממספר קרעים בשרירים שקשה להתגבר עליהם.

5. shlomydavid מנהלים

http://img140.imageshack.us/img140/5999/16933254.Xxx

http://img826.imageshack.us/img826/6329/16936680.Xxx
    קרב ה'אלימניישן צ'מבר' של ה-Raw: ג'ון סיינה נגד שיימוס נגד רנדי אורטון נגד CM פאנק נגד ג'ון מוריסון נגד ר' טרות'!
    המנצח יקבל קרב על אליפות ה-WWE ברסלמניה ה-27.

http://img717.imageshack.us/img717/5251/17038626.Xxx
    קרב ה'אלימניישן צ'מבר' של ה-SmackDown על אליפות העולם במשקל כבד: אדג' (א) נגד דרו מקנטייר נגד וויד בארט נגד קיין נגד ריי מיסטיריו נגד דולף זיגלר !

http://img412.imageshack.us/img412/5305/16935652.Xxx
    קרב על אליפות ה-WWE: המיז (א) נגד ג'רי 'המלך' לולר !

http://img23.imageshack.us/img23/2401/17032060.Xxx
    קרב על האליפות הביניבשית: קופי קינגסטון (א) נגד אלברטו דל ריו !

http://img143.imageshack.us/img143/9260/17038122.Xxx
    קרב על אליפות הזוגות: סנטינו מרלה ו-ולדימיר קוזלוב (א) נגד היט סלייטר וג'סטין גבריאל !

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

דעות אלימנייישן צ'ימבר:

הצ'מבר של סמאקדאון היה מצויין. באמת, אחד הצ'מברים הטובים (אולי כי רמת הציפיות שלי הייתה בריצפה). הסיום של אדג' ומסטריו היה מצויין. הקטע שמסטריו יצא מהספיר היה שוק גדול אפילו בשבילי. וקפטן כריזמה! איי, כמה התגעגעתי לכריסטיאן. נכון שיקברו אותו מהר חזרה, אבל וואללה, היה כיף לראות אותו חזרה בזירה. השאר נע בין בינוני לגרוע ( בינוני - קינגסטון ודל ריו, השאר די חלש) ובעיקר צפוי - הניצחון של סינה, שגם יקח את התואר ברסלמניה. יותר מדי שקוף.

רסלמניה כרגע נראית רע מאוד. המיז - סינה ואדג' - דל ריו הם לא מיין אבנטים שפיללת אליהם. היותר גרוע זה מה שעידן רשם בגדול (פעם הבאה בגדול יותר..) עצוב שהמיין אבנט של רסלמניה יהיה בין שני מתאבקים שכבר כל כך הרבה מעבר לשיא. בעוד שטייקר יכל לתת קרבות גדולים ברסלמניה עם המתאבק הנכון (מייקלס) טריפל גמור לגמרי והוא אף מודה בזה. מה גם שגם בשיאו הוא לא היה בדיון שון מייקלס בזירה.. עצוב מאוד, שאותו קרב של רסלמניה 17 (הקרב אולי הטוב ביותר בקריירה של טייקר בעיני) מתקיים גם עשר שנים לאחר מכן. אומר משהו על ה-WWE. אגב, כל השמועות למעשה גם מסגירות את זהות המנצח (אולי הדבר היחיד שיכל להיות מעניין.)

נערך לאחרונה ב: ‏21/2/11
  7. Number 8 Member

דעות על אלימיניישן צ'אמבר:

קודם כל אני חייב להגיד שהתוצאות היו ברורות והשאלה היחידה הייתה איך הקרבות היו נראים. היה ברור שאדג' יינצח ויהיה ברסלמניה נגד אלברטו דל ריו וג'ון סינה נגד דה מיז. אגב גם די ברור מי יינצח בשני המיין אבנטים האלה... אני אישית לא רואה את אלברטו דל ריו זוכה ברסלמניה מאחר והוא הגיע לא מזמן לWWE, במיוחד שאדג' הפסיד ברסלמניה האחרונה לג'ריקו ואני לא מאמין שיעשו לו את זה שוב. בנוגע לדה מיז נגד ג'ון סינה, הרבה זמן שסינה לא היה אלוף, דה מיז עדיין צעיר בשביל לנצח במיין אבנט של רסלמניה וסינה הוא ה"מלך" של הרסלמניות האחרונות.
    ובחזרה לקרבות - הקרב של סמאקדאון היה נפלא, נורא אהבתי, מה שאני לא יכול להגיד על ראו. הקרב של ראו היה טוב אבל של סמאקאדון לקח בלי תחרות וזה עוד סימן לכך שסמאקדאון הולכת ומתחזקת מתוכנית לתוכנית. פעם סמאקדאון הייתה צריכה את אנדרטייקר כמו אוויר לנשימה, היום היא מסתדרת מצויין בלעדיו.

אגב, הקרב של טריפל אייץ נגד אנדרטייקר די מפתיע כי כולם דיברו שטריפל אייץ אמור לחזור עד רסלמניה ולהיות נגד שיימוס בתור "נקמה" על כך שפצע אותו אבל בנתיים רואים שהוא לא יכול "לשרוד" יותר מדי ועל זה השוק...
    אגב 2, ג'סטין ביבר חתם על חוזה עם WWE ויופיע ברסלמניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
    TNA בדיבורים חזקים על דולף זיגלר.

נערך לאחרונה ב: ‏21/2/11
  8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ספויילרים מEC:

אני לא מאמין שברסלמניה 27 הקרבות על התואר הולכים להיות:
    סינה VS מיז
    אלברטו דל ריו VS אדג'.

אלברטו דל ריו.. וואו.. הגזימו לגמריי עם הפוש שלו הבן אדם עד לפני שנה בערך היה בFCW.
    תסלחו לי, אבל אלה מיין איבנטים לתכנית RAW רגילה, לא לרסלמניה. פשוט חבל.

נערך לאחרונה ב: ‏22/2/11
  9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ספויילר מראו 21.2:

טוב, אז אכן טייקר מול טריפל כפי שכבר דובר בכל האתרים הגדולים. עדיין מחכים לאישור רשמי לגבי מייקלס.

מייקל קול מול לולר בעוד זוועון רסלמניה. גאד, בשביל מה אנחנו צריכים את זה?

10. Number 8 Member

ראו 21.2

אנדרטייקר חזר אבל זה כלום לעומת החזרה של טריפל אייץ. הפופים לטייקר היו גדולים אבל ברגע שטריפל אייץ נכנס, כל הפופים עברו אליו וטייקר נשאר בלי כלום. בהתחלה היו שמועות על הקרב ביניהם ברסלמניה אבל עכשיו זה די סופי... שני מתאבקים שתמיד מנעו מהם להיפגש אחד מול השני, הולכים להיות בקרב ברסלמניה.

על הנייר רסלמניה הולכת להיות יחסית חלשה, שני קרבות אליפות שדי ברור מי יינצח אבל כל הדרף עד לתחילת אפריל הולכת להיות גדולה ומעניינת. יש את כל ההייפ סביב דה רוק וכל הקטע שלו עם ג'ון סינה, רנדי אורטון ופאנק שיכול לצאת מזה הרבה, אדג' ואלברטו דל ריו ועכשיו טריפל אייץ ואנדרטייקר ויש מצב גדול שגם שון מייקלס ייכנס בתמונה...

אגב, 99 אחוז שיהיה גם קרב בין דניאל בריאן לשיימוס ברסלמניה.

11. Number 8 Member

ראו 21.2

אנדרטייקר חזר אבל זה כלום לעומת החזרה של טריפל אייץ. הפופים לטייקר היו גדולים אבל ברגע שטריפל אייץ נכנס, כל הפופים עברו אליו וטייקר נשאר בלי כלום. בהתחלה היו שמועות על הקרב ביניהם ברסלמניה אבל עכשיו זה די סופי... שני מתאבקים שתמיד מנעו מהם להיפגש אחד מול השני, הולכים להיות בקרב ברסלמניה.

על הנייר רסלמניה הולכת להיות יחסית חלשה, שני קרבות אליפות שדי ברור מי יינצח אבל כל הדרך עד לתחילת אפריל הולכת להיות גדולה ומעניינת. יש את כל ההייפ סביב דה רוק וכל הקטע שלו עם ג'ון סינה, רנדי אורטון ופאנק שיכול לצאת מזה הרבה, אדג' ואלברטו דל ריו ועכשיו טריפל אייץ ואנדרטייקר ויש מצב גדול שגם שון מייקלס ייכנס בתמונה...

אגב, 99 אחוז שיהיה גם קרב בין דניאל בריאן לשיימוס ברסלמניה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/11
  12. Pipe Member

last monday night raw was by far the best wwe show i have ever seen. well, at least its first 80 minutes. great promos, tons of stars, no shitty midcarder faggots (im talking to you, kozlov, nexus+core garbage)/
    Punk, cena, orton, triple h, undertaker, rock tease, excellent. too bad it was the exception and not the standard. btw, it was also reflected in the ratings (5.5million people), highest mark in a while.

daniel brian has no personality. worst type of babyface. spineless, dying for attention and a horrible seller. hope shaemous takes him down.

i cant stand taker. his act is aimed at 10 year olds who love scary faces and stupid smoke gimmicks. hes a dying breed. nowadays wrestlers who have zero mike skills are worthless and its too bad he is going to obviously beat triple H.

spoilers:

the rock will appear on raw at least once before WM to promote the cena-miz fued. he WILL by physically involved in WM in some capacity.

triple H will likely retire after losing in WM. he wont completely retire like Michaels did but will remain involved with the WWE front office and we will continue seeing him only not as a full time wrestler.

13. Number 8 Member

http://wrestlingfeed.com/wp-content/uploads/WWE_Raw_Results_2011_1.Xxx

WWE בלי טריפל אייץ... קשה לי לדמיין את זה. גם עכשיו כל הזמן שהוא לא היה, אמרו שהוא אמור לחזור מתישהו אבל אחרי רסלמניה ואחרי שיפסיד לאנדרטייקר המאוס(אם שון מייקלס לא ניצח אותו וטריפל אייץ לא יינצח אותו, אני לא רואה מישהו שבאמת ייקטע לו את הרצף... אולי ג'ון סינה בעתיד וגם זה בספק ענק.) ואני לא מאמין שמישהו באמת חושב שהוא יינצח, לא נראה אותו יותר בזירה... מוזר ועצוב יחדיו.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

על מה אתה מדבר?

אחד מקרבות היחידים הטובים שהיו של שניהם, בעיקר של טייקר, רשמתי את זה גם בפוסט שלי, וכן, זה היה גם ברסלמניה. 17 (הטובה ביותר בהיסטוריה). כמו שרשמתי בפוסט שלי, די מצחיק שעשר שנים בדיוק מתקיים אותו קרב. היום עושים אותו מיין אבנט, אז הוא היה רק הטריגר לרוק מול האוסטין. בכלל, למי שלא בקיא בהיסטוריה, רסלמניה 17 חייבית להיות בין הראשונות שהוא רואה. רסלמניה אדירה.

תהנה:
    http://www.youtube.com/watch?v=6A5IcRyKzRs

הלוואי וישחזרו חצי מהאיכות של הקרב ההוא.

15. Number 8 Member

אתה לא מחדש לי כלום. אני מכיר את הקרב הזה.
    לא התכוונתי "תמיד" מבחינת היסטוריה ואף פעם אלא בשנים האחרונות. כמעט כל פעם שהיו ביחד בתוכנית, אם זה בסמאקדאון שטריפל אייץ היה שם או בתוכניות בראו, תמיד מנעו מהם להיות ביחד, אחד מול השני, זוגות, לא משנה מה, ועכשיו הם סוף סוף נפגשים, וכמו שאמרת, 10 שנים אחרי...