זהירות ספוילר (בצהוב) לאלה שלא ראו את הראמבל: איזה ראמבל גרוע. מהגרועים שראיתי. המתאבקים הצעירים של היום מיז וזיגלר לא טובים מספיק ולא אטרקטיבים מספיק בשביל הקרבות המרכזיים ולכן לא מפתיע שאין עניין סביב אותם קרבות. וגם אלברטו דל-ריו שזכה בראמבל הוא מתאבק משעמם עם עלילה (עשיר שחצן וגזען) שלא מעניינת אף אחד. לחשוב על קרב שלו מול מיז (אם יתרחש) ולחשוב על זה שצריכים לשלם לאנשים כדי לראות את הקרב ולא להפך. לא פלא שהרגעים המרגשים מבחינת הקהל בראמבל היו כשדיזל ובוקר חזרו לWWE בשביל להשתתף ברויאל ראמבל...
רויאל ראמבל: נראה לי שזה אחד הפושים הגדולים בתולדות WWE... אלברטו דל ריו הגיע רק לפני כמה חודשים וכבר נותנים לו לזכות בראמבל והוא ברשימה של מתאבקים ענקיים. לפי דעתי טעות, יש לא מעט מתאבקים שמגיע להם לזכות לפניו. בנתיים נראה ששני הקרבות המרכזיים יהיו אדג' נגד אלברטו דל ריו וג'ון סינה נגד דה מיז הקרב עצמו היה נחמד, כל הקטע עם נקסס שהעיפו כמה ביחד היה על מנת להשאיר את כל התותחים הכבדים לסוף, היה ברור שסינה יעיף את כל נקסס, ביג שואו היה 3 דקות ועף, והקטע עם סנטינו מראלה בסוף היה מטומטם רצח... הרי היה ברור שהוא לא ייזכה. ומה שהכי איכזב היה שטריפל אייץ לא חזר... אכזבה עצומה.
אל תחשבו שהם חוזרים עכשיו להתאבק, הם עזבו את TNA למרות שהיה להם מעמד גדול ושם ידוע, בשביל לחזור לWWE אבל לא להתאבק אלא יותר בתור פרשנים ומקדמים את WWE. אני אישית הייתי בשוק ששמעתי את השיר של בוקר טי, סוג של נוסטלגיה(בתקופה האחרונה שלו בWWE הוא היה עם השיר המלכותי הזה ושינה את שמו לקינג בוקר).
אלו הקרבות שאמורים להיות ברסלמניה: * John Cena vs. The Miz for the WWE Title * Alberto Del Rio vs. Edge for the World Heavyweight Title * The Undertaker vs. Wade Barrett * Randy Orton vs. CM Punk * The Corre vs. Nexus, in likely a 3-on-3 match * Triple H vs. Sheamus * Jerry Lawler vs. Michael Cole * Money in the Bank match דה מיז יינצח את ג'רי לולר בEC(אלימיניישן צ'אמבר), ג'ון סינה ינצח בREC ושניהם יהיו אחד נגד השני ברסלמניה, במיוחד אחרי שדה מיז העיף אותו בהפתעה בראמבל. הוכרז כבר שאלברטו דל ריו יהיה במיין אבנט של סמאקדאון ברסלמניה ו99 אחוז שזה יהיה מול אדג' שינצח בEC של סמאקדאון. הסטוריליין של רנדי אורטון נגד פאנק התחיל ברויאל ראמבל ונמשך בראו כאשר השיא אמור להיות ברסלמניה. THE CORRE(למה עם שני R?!) נגד הנקסס, לראות מי הקבוצה היותר חזקה והשולטת. אנדרטייקר נגד וויד בארט, עדיין לא בטוח שהקרב יהיה ככה כי לא בטוח שאנדרטייקר יהיה כשיר להתאבק לבד עד רסלמניה ואם הוא לא יוכל אז זה יהיה קיין נגד כל הנקסס כולל וויד בארט אבל בנתיים נראה שאנדדרטייקר יכול להתאבק בקרב יחידים נגד וייד בארט וינקום בו על מה שעשה בקרב האליפות נגד קיין. טריפל אייץ נגד שיימוס על מנת לנקום על כך ש"פצע" אותו לתקופה ארוכה. לא בטוח שנראה אותו לפני רסלמניה כמו שהיה לפני סאמרסלאם של לפני שנתיי נדמה לי שטריפל אייץ היה נגד בוקר טי אך לא הופיע לפני אלא רק בPPV עצמו. ג'רי לולר ומייקל קול בכאסח כבר תקופה כאשר השיא אמור להגיע ברסלמניה. הוכרז כבר ג'רי לולר נגד דה מיז על האליפות בEC וכנראה דה מיז יינצח בגלל שמייקל קול יפריע ויעזור לדה מיז, כמו שקרה בקרב האליפות הקודם שלו בראו שמייקל קול מנע מג'רי לולר לעלות על הסולם ומשם למעשה התחיל הסטוריליין ביניהם. מתוכנן גם קרב MITB אבל לא בטוח שזה אכן ייצא לפועל כי כבר היה קרב כזה בPPV לפני מספר חודשים, שכידוע דה מיז זכה במזוודה כך שלא רוצים לעשות שני קרבות כאלה פעמיים בשנה ולהוציא את המיוחדות שבקרב הזה. אם זה אכן ייצא לפועל, כרגע מתוכנן שהמתאבקים שיהיו בזה הם ריי מיסטריו, ביג שואו, דניאל בראיין, דולף זיגלר, קודי רודס וג'ון מוריסון. עוד כמה חדשות: - בוקר טי חזר לWWE אבל לא בתור מתאבק אלא בתור פרשן והוא יצטרף לצוות השידור של סמאקדאון לצד ג'וש מתיוז ומייקל קול. -וינס מקמהן היה זה שרצה לצוות את הורנסווגל ברויאל ראמבל לצד ג'ון סינה על מנת להוציא אותו מהדמות שלו ולהראות שהוא גם יודע להתאבק. נראה עוד מזה בחודשים הקרובים.
מה עם סטרייקר?איך הם פתאום העיפו אותו בשביל בוקר T? ומשה אני לא יודע למה אתה מזלזל סתם בצעירים,זיגלר נתן קרב מדהים מול אדג' ואלברטו דל ריו אחד המתאבקים היותר מעניינים בזירה(והאמת גם מחוצה לה הוא סבבה),זה נראה כאילו לא ראית השנה קרבות ופיודים של זיגלר או דל ריו. גם מיז נגד אורטון לא היה קרב משהו לא מעט בגלל אורטון ולא רק בגלל המיז.
דולף זיגלר ואלברטו דל ריו מתאבקים מצויינים, הם משתפרים מקרב לקרב. הפיוד עם אדג' ולשים אותו במיין אבנט של סמאקדאון כבר כמה חודשים עושה לו רק טוב, ככה רואים אותו בתמונה המלאה ולא באיזה קרבות על אליפות בין יבשתית שם לא שמים לב אליו. במיין אבנט רואים כמה הוא טוב, הוא יודע להתאבק, גם יכולות המיקרופון שלו לא רעות, אני רק מקווה שאחרי שאדג' יינצח בEC, הוא עדיין יהיה באחד המיין אבנטים ולא יזרקו אותו כמו שעשו עם ג'ק סוואגר. בנוגע לאלברטו דל ריו, נתנו לו פוש ענק ובנתיים הוא לא מאכזב, מתאבק מצויין אבל יכולות המיק שלו פשוט על הרצפה. הוא הולך להיות במיין אבנט של רסלמניה כך שהדרך לשם עוד ארוכה והוא יידבר עוד הרבה כך שאת היכולות מיק שלו הוא חייב לשפר ויש הרבה מה לשפר. מלבד זה הוא מתאבק טוב ומעניין, מצפה לו עתיד גדול בWWE. בכלל, מאז שסמאקדאון עבר לSYFY אני נהנה לראות סמאקדאון, לפני זה רק הייתי מתעדכן בתוצאות, וראו הייתה הרבה יותר טובה בלי תחרות, היום אני רואה את כל התוכנית וראו לא כזו יותר טובה. עדיין טובה יותר אבל לא בפערים שהיו לפני כמה חודשים. כל הקידום צעירים(דרו מקנטייר, אלברטו דל ריו, דולף זיגלר), אדג' המצויין וזה עוד בלי אנדרטייקר... אגב, בוקר טי חזר לWWE אבל לא חתם רשמית, כרגע הוא מפרשן בסמאקדאון אבל התוכניות הם שהוא יחזור להתאבק בPPV TLC בדצמבר. החוזה עדיין לא נחתם כי הוא עדיין בשיחות עם TNA אז אל תופתעו אם הוא פתאום ייעלם... אבל כרגע הכוונות הם שהוא יישאר וגם יחזור להתאבק. ודבר אחרון, נתון מהרויאל ראמבל: קרב הרויאל ראמבל 2011 נערך 69 דקות ו-11 שניות,רק 11 שניות פחות מהשיא ב2002.
בTNA בוקר היה על הפנים גם בתור פייס וגם בתור היל,אולי בWWE הוא יצליח לעשות משהו מעבר למה שעשה בTNA או בתור קינג בוקר,הייתי הולך על פיוד מול שיימוס שנשמע כמו משהו מעניין,גם בארט יכול להוציא ממנו פיוד לא רע. במקרה של הראמבל,אני חייב לציין שהיה אפשר לקצר את כל הקטע עם הורננסוואגל שהיה על הפנים. בקשר לקארד ברסלמניה,האמת נשמע קצת מאכזב. עם כל הבנייה היפה בין לולר לקול,זה לא יהיה קרב ובטח לא קרב ברסלמניה,לולר מתאבק בינוני במקרה הטוב(תמיד היה) וקול לא מתאבק. סינה נגד מיז זה מיין איבנט נחמד אבל לא לרסלמניה,חייבים לדחוף שם עוד מישהו,אולי כריסטיאן(למרות שזה לא קשור) וקשה לי לראות איך סוואגר לא בקארד(או שהוא יהיה בMIT הוא המתאבק הכי אנרייטד בכל ההאבקות
תמונה מדליקה של ג'ף הארדי מאתמול ב-TNA http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/180734_10150092584546026_31695961025_6385468_1771693_n.Xxx אין מחשבה מצד הנהלת ה-WWE להחזיר אותו אליהם? אני אישית מתגעגע אליו.
אני אישית לא חייב אותו בWWE. ראו וסמאקדאון מסתדרים מצויין, בטח שלא צריך זבל של TNA. זה התפקיד של TNA לקחת את מה שWWE לא רוצים ולא צריכים.
הראמבל מאוד איכזב אותי. לתת לדל ריו לנצח אותו? בדיחה! ועוד שסנטינו הועף אחרון. ראמבל זה לא מקום לצחוקים. שמעתי שיש פרומואים לדמות מיסתורית בRAW הבא, שבםרומו האחרון היה שיר "אין שום קבר שיכול להחזיק את גופי" וכל הסימנים מראים שזה אנדרטייקר שצריך לעשות את החזרה לקראת רסלמניה. מקווה שזה לא אנדרטייקר, שלא יהיה צפוי מדיי. נחכה ונראה.
הארדי זה ממש לא זבל של TNA,הWWE היו מאוד רוצים שהארדי יהיה אצלהם אבל הקטע שהוא לא רצה להיות,גם אחרי שהוא חתם בTNA היו שמועות שהWWE רוצים אותו חזרה למרות הבגידה שלו. TNA אמנם לפעמים לוקחים זבל אבל גם הרבה פעמים לוקחים מתאבקים שהWWE פשוט לא ידעו איך להשתמש בהם טוב או לא השקיעו בהם מספיק. הארדי,קנדי(אנדרסון),מיקי ג'יימס,ויקטוריה(טרה),בריאן קנדריק וכמובן אלייג'ה בורק(דינרו) שהוא אתלט מדהים ואחלה מתאבק בידורי.
כרגע WWE לא צריכים שום ג'ף הארדי או מיסטר קנדי, אני אוהב את שתי התוכניות כרגע, גם סמאקדאון וגם ראו מצליחות ויש ביניהם חלוקה די שווה של הסופרסטארים. שTNA ימשיכו לקחת את מה שWWE זורקים וימשיכו להיות הפאפי של וינס מקמהן.