WWE

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י הילד האדום, ‏7/7/05.

1. Number 8 Member

מן הסתם וויד בארט הכי מרשים, אבל מי שאחריו זה ג'סטין גבריאל שיכול להיות כוכב. כל השאר לא כאלה מרשימים, אוטנגה סתם מנופח, סלייטר חלש מדי וטראבור הזה סתם לא קשור. אני מאמין שנקסס בקרוב ייתפרקו, אני לא יודע אם זה יהיה בHIAC למרות שמבחינת היגיון זה אמור לקרות שם, אבל זה יקרה מתישהו בזמן הקרוב וחלק מהמתאבקים יישארו בראו וחלק ייעברו לסמאקדאון שבנתיים נראית על הפנים. מבחינת איכות, וויד בארט וג'סטין גבריאל לוקחים את שאר החברים בהליכה ומבחינת הרמה הם צריכים להישאר בראו אבל סמאקדאון הרבה יותר זקוקה להם.

בנוגע לHIAC - הכותבים מטומטמים. למה הם עושים PPV שבועיים אחרי הPPV הקודם? זו החלטה מפגרת והרבה בגלל זה רוב התוצאות ידועות. רנדי אורטון לא יפסיד את האליפות שבועיים אחרי שזכה בה, במיוחד עם הפוש הענק שהוא מקבל, דניאל בראיין לא יפסיד את אליפות USA שבועיים אחרי שזכה בה והגיע הזמן שאנדרטייקר יקח מקיין את האליפות, במיוחד אחרי שקיין יצא בהרבה מהקרבות כ"מנצח" עם טומבסטונים על ימין ועל שמאל על אנדרטייקר(מי חשב שהוא ייקבל טומבסטון מתישהו?).

אגב, לפי מה שידוע לי(אני כבר לא מוריד סמאקדאון, התוכנית הזו משעממת ברמות חדשות), פול ברר חזר רק לאותו פרק, לא יותר מזה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/10/10
  2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קצת מחשבות מאוחרות על נייט אוף צ'מפיונס: כמה שחשבתי מהתחלה, הקרב של המיז ודניאל בריאן היה הקרב של הערב. גם זכה למספר הכוכבים הגבוהה באירוע באתרי ההאבקות הבכירים. כל השאר היה קראפ ברמות. הקרב בין בין קיין לטייקר היה אחד הגרועים אבר. הקרב המשושה היה חלש מאוד.

הל אין אה סל הולך להמשיך את אירועי הפר פר ויו המזוויעים השנה. כמו בNCO גם פה אמור לגנוב את ההצגה הקרב המשולש על ה-US. הפעם אני אפילו אצפה לשידרוג עם מוריסון. מעניין.

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/10
  3. Number 8 Member

קצת ספויילרים:

יש דיבורים חזקים על להפוך את ג'ון סינה להיל בקרוב. הדיבורים עכשיו הרבה יותר חזקים מעבר, וינס מקמהן מאוד רוצה לעשות את זה אבל הוא והכותבים עדיין חוששים מזה כי אז כל המרצ'נדייז שלו והתדמית שבנו בכל כך הרבה שנים, ילכו לטימיון.

מסתבר שפול ברר לא בא רק להופעת עורך אלא הוא גם הופיע אתמול בסמאקדאון ויופיע גם בHIAC לצד אנדרטייקר אבל אחר כך הוא צפוי לעזוב.

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/10
  4. zoharco Member

לאן נעלם הקירח הענק מהנקסוס?

אגב סמקדאון- דווקא היה די מעניין, הנקסוס הגיעו לשם לראשונה ונכנסו לקרב עם ביג שואו. (לא אהרוס עם ספוילרים...) וסינה (גם כן בהופעת אורח) לקרב עם קיין ובכלל היה פרק לא רע (גם לי לא יוצא לראות הרבה סמקדאון כי אני רואה בעיקר בצ'ארלטון כך שאין לי למה להשוות)

נערך לאחרונה ב: ‏4/10/10
  5. Number 8 Member

פצוע. זה לא סטוריליין, זה אמיתי. הוא לא יחזור לפני 2011.

נערך לאחרונה ב: ‏5/10/10
  6. Number 8 Member

בנוגע לHELL IN A CELL - היה אירוע רגיל, לא טוב מדי ולא רע מדי, התוצאות בגדול היו די ברורות, אולי מלבד הקרב בין סינה לבארט, רנדי אורטון ממשיך להיות אלוף, דניאל בריאן שוב הכניע את דה מיז והקרב בין אנדרטייקר לקיין היה מאוס בגלל פול ברר והכד הזה, פתאום היה חושך לפני הטומבסטון ודברים לא קשורים כאלה... אין ספק שהאירוע הכי מעניין היה ה"ניצחון" של בארט(לא בגלל איכות הקרב) שהפסיד ועל פי מה שראינו בראו, הוא השפוט שלו וחייב לעשות כל מה שבארט אומר, כמו שהיה בעבר עם שון מייקלס ווינס מקמהן, בדיוק אותו דבר כאשר וינס אמר לשון מייקלס שאם הוא לא ממלא אחר הפקודות הוא יפוטר.

כמה חדשות וספויילרים:

- הפיוד בין ג'ון סינה לנקסס צפוי להמשיך עוד הרבה זמן, התכנון כרגע הוא עד ינואר כאשר הפינאלה יהיה ברסלמניה כאשר השניים ייפגשו על כל הקופה. כאמור נקבע כבר קרב לBR כאשר רנדי אורטון יהיה נגד וויד בארט עם ג'ון סינה בצד הזירה.

- נקסס קטנו ל-4 מתאבקים לאחר שגם מייקל טראבר נפצע וייעדר לתקופה לא קצרה.

- DH סמית ייעשה בקרוב מאוד היל טרן, אולי אפילו בסמאקדאון הקרוב אבל זה יקרה לפני BR, על טייסון קיד ונטאליה והארד דיינסטי יתפרקו.

- MVP מודאג מהעממד שלו בWWE מאחר והוא רואה שמקדמים מתאבקים צעירים ואחרים ולא אותו.

- קורט אנגל לא פוסל חזרה לWWE. בראיון אמר שנשארו לו עוד שנתיים שלוש עד הפרישה, הוא רוצה להישאר בTNA, אין ספק בכך אבל אם WWE יגישו לו העצה לחזור, הוא לא יפסול את זה מייד ויחשוב על כך ברצינות.

- פתאום ראינו את גולדאסט בראו בפיוד עם טד דיביאסי מאחר ותמיד הוא היה בקרבות חושך בעיקר, וזה בגל שWWE חוזרים לקדם את האוטוביוגרפיה החדשה שלו. הפיוד שלו עם טד דיביאסי התחיל בראו האחרון וימשיך בשבועות הקרובים, עד שהאוטוביוגרפיה שלו תצא לאור.

- וינס מקמהן לא מרוצה מטוד גרישהם ולכן ראינו את מייקל קול בסמאקדאון האחרון. בכלל, וינס מקמהן מרוצה מההתנהלות של מייקל קול בכל הנוגע לקול של הג'נרל מנג'ר של ראו( and I QOUTE) ווינס מאמין שהוא יכול לקדם את סמאקדאון, במיוחד בSYFY והוא יעבור לשדר גם את סמאקדאון.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן אני לא מסכים איתך בקשר לHIAC,אני חושב שהיה אחד מהאירועים היותר טובים שראיתי,התוצאות של קיין ושל ברט היו מפתיעות(לפחות אותי) וגם איכות הקרבות באירוע הייתה ממש טובה.

בקשרל חדשות - MVP צריך להיות מודאג אבל גם צריך להבין שתכלס הוא לא מעניין יותר מידי ויש לא מעט צעירים כמו סוואגר שהרבה יותר מעניינים ממנו,לMVP יש קרבות בינוניים מאוד ומהלך הכי מפגר שיש היום בהאבקות(בולין) ומצד שני בתור פייס הוא משעמם.

בקשר לDH,אני מקווה שזה שהוא וקיד נפרדים לא אומר שהם יפגעו כמו קריים טיים,גם קיד וגם DH מתאבקים מצויינים.

8. Legolas Member

בתור אחד שצפה בעבר ועכשיו שוב חזר לצפות...שתי מתאבקים שאני לא מבין לאן נעלמו,טריפל H ובאטיסטה מישהו יודע מה קרה איתם?

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

טריפל H פצוע,אומרים כל אירוע שהוא אמור לעשות חזרה.

באטיסטה עזב את הWWE ברגע שנגמר לו החוזה,בהתחלה הוא רצה להתאבק בMMA וכנראה זה לא יצא לפועל,היו שמועות שהוא אמור לחזור לWWE אבל מצד שני יש שמועות שהוא אמר שהוא לא מרוצה שהWWE עברו לPG והוא מרגיש שזה לא ההאבקות שהוא התאהב בה(התקופה של סטון קולד ודה רוק - אטיטיוד) בקיצור לא נראה שהוא יחזור וחבל כי דווקא כשהוא נהיה היל מעניין הוא עזב.

10. zoharco Member

זה אני או שהתחילו להריץ את סמאקדאון הרבה יותר לאחרונה? מביאים לשם קרבות עם כוכבי ראו כדי לחזק את הברנד הזה ואני חושב שהם עושים בשכל (סוף סוף). מאז שהם עברו לרשת החדשה התכנית טובה הרבה יותר.

11. shlomydavid מנהלים

http://img829.imageshack.us/img829/5944/15892238.Xxx

http://img230.imageshack.us/img230/8004/15930270.Xxx
    קרב על אליפות ה-WWE: רנדי אורטון (א) נגד וויד בארט (מלווה בג'ון סינה) !

http://img176.imageshack.us/img176/6974/16042058.Xxx
    קרב הקבוצות 7 על 7 - קבוצת סמאקדאון (ביג שואו, ריי מסטריו, ג'ק סוואגר, אלברטו דל ריו, אדג'' טיילור רקס וקופי קינגסטון [מלווה בהורנסווגל] נגד קבוצת ראו (המיז, טרות', ג'ון מוריסון, סנטינו מארלה, שיימוס, CM פאנק ויחזקאל ג'קסון).

http://img691.imageshack.us/img691/6071/15988278.Xxx
    קרב על אליפות הדיוות: לילה או מישל מקול (א) נגד נטליה.

http://img510.imageshack.us/img510/2382/16023526.Xxx
    קרב על אליפות העולם במשקל כבד: קיין (א) נגד אנדרטייקר בקרב ה-Buried Alive Match (לקבור חי) !

http://img403.imageshack.us/img403/7727/16042234.Xxx
    קרב שיווקי: דניאל בראון (אלוף ארה"ב) נגד דולף זיגלר (אלוף הביניבשתי)

נערך לאחרונה ב: ‏23/10/10
  12. Number 8 Member

שלומי, שכחת לכתוב את טיילור רקס מקבוצת סמאקדאון.

על הנייר, הקבוצה של סמאקדאון יותר טובה משל ראו, אצל סמאקדאון יש את ביג שואו, אדג' וריי מיסטריו ששלושתם סופרסטארים ואת דל ריו, קופי קינגסטון וג'ק סוואגר שהם סופרסטארים עולים. מצד שני אצל ראו אין יותר מדי, אולי מלבד שיימוס ודה מיז שמתוכנית לתוכנית הוא מקבל יותר ויותר פוש, השאר הם ביינוניים פלוס, בעיקר אייזיקל ג'קסון שמלבד שרירים אין לו כלום או סנטינו מראלה שרק עושה צחוקים ותופס את תפקיד הליצן.
    עד כה סמאקדאון יצאו עם ידם על העליונה בתוכניות השבועיות כך שקשה לי לראות אותם מנצחים גם בBR, אבל על הנייר הם אמורים לנצח.

זה כדי לקדם את התוכנית כי היא עבדה לרשת חדשה, ותוך כדי לקדם את הפיוד בין נקסס לסינה ואת BR. אוטוטו זה יירגע וסמאקדאון תחזור להיות תוכנית בינונית.

13. shlomydavid מנהלים

תוקן, תודה. בסוף חיכתי עד היום עם הפירסום..http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. Legolas Member

ספולייר

אפשר לסכם את האירוע כחלש ביותר עם מלא אכזבות, חוץ מהקרב הראשון של זיגלר ודניאל אובראן לא היה שום קרב טוב שישתווה לזה.

מה קשורים הנקסוס לקרב של קין ואנדרטייקר? למה לכל הרוחות להתערב זה לא שידוע לי שיש יריבות מרה שהנקסוס יבואו ויתערבו בזה?
    וזה מתחיל להמאס הקטע של ג'ון סינה עם הנקסוס שבתחבולה יפה גם השאיר תאליפות לאורטון וגם לא פוטר.

במילה אחת. מאכזב.

נערך לאחרונה ב: ‏28/10/10
  15. Number 8 Member

Legolas,
    פעם הבאה תרשום ספויילרים. אני ראיתי כבר BR כך שלא הרסת לי כלום אבל אל תהרוס לאחרים.

ספויילרים

Legolas,
    היה ברור שוויד בארט לא יינצח ושרנדי אורטון לא יפסיד את האליפות משני סיבות - קודם כל, רנדי אורטון לא יפסיד את האליפות אחרי זמן כל כך קצר אחרי הפוש הענק שיתנו לו, ודבר שני הקרב אתמול היה רק בשביל להוסיף פלפל בפיוד בין הנקסס לסינה.
    בנוגע להתערבות נקסס ואנדרטייקר, אין לי מושג למה הם תקפו אותו, אולי הכותבים רוצים להפוך אותם לעוד יותר הילים ממה שהם... לא עולה לי כלום כרגע, אבל בטוח טייקר יגיב על זה בראו או בסמאקדאון הקרובים.