WWE

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י הילד האדום, ‏7/7/05.

1. Pipe Member

אני לא עוקב אחרי סמאקדון על בסיס קבוע (ותודה לאל, לשמוע נכים בלי קריזמה כמו ביג שואו, קיין, ריי מיסטריו ומאט סטרייקר על בסיס שבועי עשוי לגרום לנזק נפשי) אבל הסתכלתי על הרוסטר שלהם, המספרים של הרייטינג והאלופים, וראיתי חצי שעה לפני איזה חודש וזה הספיק לי. לא רק שאיכות המתאבקים היא על הפנים אלא ההבדל המרכזי האו באיכות הפרומואים. מתאבקים ברו הם מבדרים. יודעים לדבר מול מצלמה. אדג', אורטון, אפילו שיימוס. בס"ד נראה כי הם מכוונים את התוכנית לילדים בני 3. קיין, ביג שואו, ריי מיסטריו, הורנסווגל, ת'יאודור לונג הבדיחה, הם ילדותיים, לא יודעים לעשות פרומואים, הדמויות שלהם מפגרות (קיין, גיהנום, עשן אדום, צורח על כולם ודמבר בקול מפחיד.. באמת?) והפיודים מבדחים. רו זה תוכנית למבוגרים שמתחרה מול דרמות וקומדיות בשני בערב והתוכן שלה בהתאם, ס"ד מתחרה בדורה החוקרת וI CARLY.
    לקצר את הזוועה הזו לשעה אחת יעשה טוב לכולם. את רוס צריך לקצר כדי לחתוך את הבינוניות ולקבל אך ורק את המיינ אבנטרים והטופ של הטופ של הבראנד.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממשיך לא להסכים איתך.
    קודם כל בשבילי הפרומואים של סינה ואורטון הרבה יותר מפגרים מכל פרומו אחר,כל פעם שאני שומע איך סינה מרים את הכל בשביל להגיד איזה משפט קיצ'י בא לי לחנוק את עצמי שאני רואה האבקות.
    קריין פאנק ואפילו ביג שואו(שהשתפר בזמן האחרון) לא רואים ממטר את סינה בפרומואים בגלל שסינה ממוחזר ומלוקק.
    בקשר לסטרייקר,הבנאדם אדיר בתור פרשן,לא סתם הוא קודם בשיא המהירות.

הורנסוואגל מאז המעבר לסמאק בכלל לא היה בתוכנית לפי מה שאני זוכר ככה שזה די מיותר להזכיר אותו,דווקא ברו יש הרבה יותר דברים ילדותיים כמו סנטינו מרלה וכל הפיוד/חיבור ההזוי שיש לו עם קוזלוב(מתאבק מצויין לדעתי שהWWE הורסים)

אני מקווה שמה שעידן אמר יקרה ונקסוס יתפרקו ויעברו לסמאק,סקיפ שפילד,ג'סטין גבריאל והית סלייטר יוכלו לעזור לא מעט לתוכנית.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקרוב HJ והמלך עומד להופיע שם כנראה.
    תעבירו ל1:29 ותראו את מלך הבוטצ'מניה ובכלל כל הקרב הזה מלא בפאשלות,אבל עדיין יהיה אדיר לראות אותו.

4. Number 8 Member

לא יודע מה איתכם, לפי דעתי זה כל כך שקוף שבסופו של דבר כל ה7 של ראו ייתאחדו וינצחו את נקסס. כל הדרך עד לסאמרסלאם וכל בניית הפיוד הזה מאז שסינה הכריז על ה"צבא" שלו קצת מביכה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/10
  5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ברור שהם ינצחו. השאלה איך. רק שלא יעשו סינה נגד 3/4 ובסוף הוא יקח אותם.

היום HJ, למען האמת, יש לי ציפיות. מאמין שזה לא יתקרב לONS 05 אבל עדיין, נראה דברים שונים ממה שאנחנו רגילים. ממש חבל שTNA כאלה גרועים בתכנון והם לא עושים את זה בבולרום!

ג'רי לין היה אמור להיות נגד RVD במיין איבנט אבל דיווחים אומרים שהוא נפצע ולא יופיע היום וכעת מחפשים מיין איבנט חלופי .. מעניין ..

6. Number 8 Member

זה לפי דעתי מה שיקרה וזה גם די שקוף... סינה יישאר מול 3-4 מהנקסס עד שיגיע לאחד על אחד מול וויד בארט וינצח.

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

זה יהיה ממש ממש LAME.

ובגזרת TNA: לכבוד אירוע ההוקרה לECW, תוכנן מיין איבנט שבו ג'רי לין המזקן יתאבק נגד RVD, כיום אלוף TNA.
    למי שלא יודע - היריבות ביניהם נחשבת לאחת (אם לא ה-)זכורות ביותר מECW, כזאת שכללה בה הרבה קרבות קלאסיים ויש לפיוד חלק לא קטן בפופולריות ובמורשת הארגון.

אלא שאתמול בערב התקבלה הודעה שג'רי לין לא יוכל להתאבק באירוע בגלל פציעה בגב, וכרגע בTNA מחפשים מה לעשות - כאשר השמות שצצים באוויר הם קיד קאש, סאבו ו2 קולד סקורפיו.

האירוע היום בן 3 בלילה ל6 בלילה, אם אתם ערים בשעה הזאת אתם מוזמנים להכנס לג'סטין טיוי שם יהיו לינקים, השאלה היא עד כמה הם יהיו איכותיים.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב אז אחרי צפייה באירוע(לשים לב מפה יהיו ספויילרים)

האירוע היה די מאכזב מבחינת הרמת קרבות,לא ציפיתי להרבה אבל עדיין התאכזבתי כי כמעט לא היה הארדקור והולי שיט מומנטס,המיין איבנט היה אחלה קרב בין סאבו לRVD וגם היה כיף לראות את כל המתאבקים הישנים חוזרים,גם אם הוא קטעים מטומטמים כמו תחרות ריקודים וכו..
    הצלחיק אותי השם החדש של בולס מהוני

לסיכום,אירוע סביר מינוס מבחינת האבקות,טוב + מבחינת נוסטלגיה - סאבו מלך.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

סאמר סלאם הניב לנו אחלה הפתעה.
    החזרה של בריאן דניאלסון,מה אתם אומרים בעצם היה?זה היה סוג של סטוריליין הפיטורין או משהו אמיתי?
    והאם דניאלסון יעשה משהו רציני בחברה?
    ודבר האחרון כרגע זה נראה כאילו הולך להיות לו פיוד עם המיז,מה אתם חושבים על זה?

10. Number 8 Member

*היה כל כך ברור שקבוצת WWE תנצח ועוד שסינה יישאר באחד על אחד עם בארט.

* הקרב של שיימוס ורנדי אורטון היה טוב אבל רק חבל שהוא נגמר בפסילה מכוערת ועוד באירוע גדול כמו סאמרסלאם... זה אולי כבר אומר הרבה על האירוע הזה, ממש לא כמו שהיה פעם, מבחינת העניין והקרבות. אורטון היה צריך לזכות באליפות ואני גם מאמין שהוא יעשה את זה בקרוב מאוד, בכלל אני רואה אותו כיום שמתאבק האהוב ביותר בWWE, כל מהלך שלו מלווה בפופים עצומים ונורא אוהבים אותו.

* קיין נגד ריי מיסטריו היה משעמם והיה כל כך שקוף שאנדרטייקר יופיע בסוף מהקבר... אבל מה שהפתיע זה שאנדרטייקר(!) קיבל טומבסטון.

* ביג שואו נגד SES היה משעמם ולא נחוץ.

* בהחלט הייתה הפתעה שדניאלסון הוחזר לWWE ועוד לקבוצת ראו. מן הסתם עכשיו יהיה פיוד בין דה מיז לדניאלסון שבסופו אני מאמין שיזכה באליפות USA. בכלל בסאמרסלאם הוא קיבל פוש והדיח שלוש מתאבקים נדמה לי.
    בנוגע להאם זה סטוריליין או אמיתי, לפי דעתי זה אמיתי... פיטרו אותו בגלל שהוא עשה מעשה שלא מתאים לPG כך שהפיטורים שלו אמיתיים, ובטח דיברו איתו שלא יעשה זאת שוב או משהו בסגנון אז החזירו אותו.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אישית התאכזבתי מהסאמרסלאם,חוץ מהקטע עם טייקר ודניאלסון כל השאר היה לא משהו,הקרב האחרון היה סביר אבל כל מה שלפניו לא היה מתאים לאירועים.
    אני מקווה שלילה של אלופים יהיה יותר מושקע.

הקרב המיותר של השנה היה ביג שואו נגד SES,קרב שגרם ל-3 מתאבקים מעולים להראות כמו פח.

12. Pipe Member

http://www.youtube.com/watch?v=qXs_nd6bL4k

מלך. אני אוהב את הקטעים בהם התסריטאים כותבים דברים כאלו שממחישים את מה שרוב הקהל באמת חושב על מתאבקים אחרים, במקרה הזה סינה. הג'סטין ביבר של הWWE. חי על גבי קהל של ילדים קטנים (ראיתי מספרי רייטינג לאחרונה לפיהם הWWE הכי פופולארי בקרב ילדים בני 11-17), פרומואים קלשיאתיים ומשחק גרוע.

רנדי אורטון, ג'ריקו, אדג', טריפל אייץ', שיימוס, הם אילו שעושים את רו למעניינת ולא הוונאבי מנחה בניקולודיאון ודומיו (ריי מיסטריו הוא הסגן המוביל שלו).

13. Number 8 Member

ספויילרים מראו האחרון

http://www.youtube.com/watch?v=wihyMvmCWj0
    תתחילו מ8:30

ענק ענק ושוב פעם ענק. אין ספק שהוא הסופרסטאר המוביל כרגע. אני יכול לראות את הקטע הזה שוב ושוב ואף פעם לא יימאס... RKO RKO RKO RKO

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

באמת מדהים, למרות כמות מיני פושים אדירה בזמן האחרון הוא עדיין לא מצליח להיות אובר. והכי חשוב, ממשיך להיות מרדים בזירה.
    ג'ריקו עוזב את ה-WWE לפי אתרי החדשות. החוזה שלו נגמר וכרגע לא מחדשים אותו עקב מחלוקת בין ג'ירקו להנהלה.

אני חושב שמ-2002 שחזרתי לראות את המוצר לא השתעממתי כמו שאני משתעמם עכשיו. בלי מייקלס זה לא אותו דבר, עכשיו ג'ריקו, המוצר גם ככה רע....

ורק שלא יזרקו לי פה לראות TNA...

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/10
  15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

TNA זה גם לא עד כדי כך טוב. אומנם קרבות יותר טובים, אבל כל ה"מסביב" כלומר תפאורה, שיווק, סטוריליינים .. לוקה בחסר .. קשה לעשות מעבר מWWE לTNA.

אני כבר הפסקתי לראות לגמריי. לא עוקב בכלל..המוצר בדרך לאבדון.

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/10