ההודעה הבאה תיכל ספויילרים מהאימפקט של אתמול. אז אחרי שבוע שהשאירו אותנו במתח קיבלנו את מהות הפלישה של ECW,לעשות אירוע ככל הנראה חד פעמי של כוכבי ECW,אירוע שכמיטב המסורת יהיה אקסטרים. טומי דרימר דיבר על הקריירה שלו בWWE ופתח על וינס והייתי מאוד מרוצה מזה,חשבתי שככה הוא הרגיש. מה שהכי עשה לי טוב על הלב זה הקריאות סאבו סאבו לקראת הסוף,אני מקווה שTNA יספקו לאוהדים את מה שהם רוצים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
מנצחת? זה לא באמת חכמה, הכותבים במכוון מחקו את סמאקדאון בדראפט כדי לעלות את ראו. זה לא באמת תחרות. הדראפט המטומטם הזה מחק אותם. סמאקדאון אפילו לא מסתפקת בשאריות.
נקבעו כרגע 3 קרבות לסאמרסלאם, הם נשמעים לי גרועים אחד אחרי השני. מראו יש לנו את שיימוס ואורטון, שצפויים לספק שעמומון. ה7 על 7 יהיה מעפן לגמריי לפי דעתי, רק היל טרן של סינה יעשה פה שוק. הקרב של סמאקדאון לא טוב בכלל ... אם כי התוצאה לא צפויה וזה יהיה מעניין. לעומת זאת, אם אנחנו מקבלים הארדקור ג'סטיס כמו ONS05 - אני בעננים!
גם אדג',גם ג'ריקו וגם מוריסון הותקפו על ידי נקסוס,יש להם סיבות לקרב מולם. אבל בראט הארט?שהיו מוותרים על התענוג.
גם בראט הארט הותקף על ידי נקסוס, וואחד הותקף .. נכון שהיו צריכים לוותר על זה, הוא בטח לא יתרום לקרב, אבל אם אתה אומר שיש סיבה סטוריליינית לאדג', ג'ריקו ומוריסון - אז הארט חייב להיות שם כדי "לנקום".
הדראפט הקודם רצה לקדם את סמאקדאון ועדיין ראו הייתה טובה יותר. אולי בגלל זה הם עשו את הדראפט האחרון, הם ראו שעם כל הסופרטסארים עדיין סמאקדאון לא מספיק טובה... אבל מה שכן, היום ראו לא גדולה על סמאקדאון אלא ענקית. אני אפילו אקצין ואומר שלא שווה לומר את שתיהן באותו משפט.
אני לא חושב,הדראפט הקודם קידם מאוד את סמאק שהיה מעניין מאוד,הרבה יותר מרו - ג'ריקו,אדג',מוריסון וכו..היה הרבה יותר מעניין.
טוב, עידן, אז אולי למעשה צריכים להגיע למסקנה שאין שום הצדקה לשני בראנדים? טוב, את זה אני אומר כבר ארבע שנים.
ראו פושרת השבוע. קראתי ספויילרים לשבוע הבא, גם לא נשמע הכי הכי. כבר כמה שנים ברצף שסאמרסלאם מאכזב .. נראה שגם השנה זה בדרך.
אני רואה את ראו כתוכנית הדגל של WWE. לא יודע אבל אני מרגיש שגם אם ירצו לקדם את סמאקדאון, עדיין ראו תהיה יותר טובה, סוג של הבייבי של וינס מקמהן. הדראפט הקודם כן קידם את סמאקדאון, עשה אותה מעניינת ואפילו חשבו על לשדר אותה בלייב(שזו עוד סיבה למה ראו תמיד תישאר יותר טובה, היא משודרת בלייב בניגוד לסמאקדאון שכבר אחרי שעתיים שהתוכנית צולמה יש את התוצאות באינטרנט ויום למחרת אפשר להוריד את התוכנית) אבל עדיין ראו הייתה יותר מעניינת. אבל לא בגדול כמו עכשיו אבל עדיין טובה. הדראפט האחרון כנראה הראה שלכותבים נמאס להשקיע במסמאקדאון ולא לקבל תוצאות כי כרגע ראו לוקחת אותה ובגדול.
ברשת יש כבר תכניות לשבועיים הבאים מכיוון שהWWE יהיו בטור באירופה ולא יוכלו להקליט. נקבע לסאמרסלאם (ספויילרים למשך השבועיים הקרובים כולל התכנית של סמאקדאון שתשודר ב6.8) : ביג שואו נגד הSES. בנוסף, קרב 7 על 7 של "קבוצת סינה" נגד הנקסוס הפך לקרב הדחות. דעה אישית? סאמרסלאם ממש לא משתפר
אני לא חושב שצריך בראנד אחד,לWWE יש מספיק כוכבים בשביל 3 בראנדים,יש מספיק קהל בשביל 3 בראנדים אבל הבעיה שאין כותבים ואין שכל בשביל 2,סך הכל צריך להשקיע טוב וחכם בסמאק. לא יכול להיות שג'ריקו ומוריסון נקברים ברו ולסמאק יש פירורים.
לפני כמה שנים עוד הייתה הצדקה לסמאקדאון כי היא הייתה רלוונטית. שודרה בימי חמישי, stood their own ground בPPV'S והכילה הרבה מאוד סטארים. הייתה נחותה מראו אבל הייתה לגיטימית. אבל, מאז שהתוכנית עברה לימי שישי זו הייתה הודאה עצמית של הWWE כי הם מוותרים על הבראנד ומבט על הרוסטרים כיום גורם לי לחשוב שזה רק עניין של זמן עד שהתוכניות יתאחדו או שסמאקדאון תהפוך לECW. בעוד RAW מקבלת מספרים יפים מאוד ברשת צומחת כמו USA, משבצת השידור של שישי בערב בארה"ב זה המקום בו שולחים תוכניות בכדי להעלם. אף רשת לא משבצת בימי שישי תוכן איכותי ועצם העובדה שאף ערוץ טלוויזיה לא היה מוכן לתת לסמאקדאון במה טובה יותר אומר הכל על התפיסה של הקהל לגבי התוכנית. מאז שהתחלתי לראות היאבקות (והפסקתי לפני שנתיים, כעת אני לא עוקב אם כי במקרה יצא לי לראות את RAW של שבוע שעבר) סמאקדאון הייתה בראנד נחות וכיום היא הפכה לבראנד פשוט מביך. חשבתי אתמול על רעיון שימקסם את הפוטנציאל האיכותי של החברה: במקום שתי תוכניות של שעתיים, לאחד את רו וSD לתכונית אחת של שעתיים. ב95% מתוכניות רו, 20 הדקות הראשונות ו30 הדקות האחרונות הם העמוסות והstar studded ביותר כשבכל שאר הזמן יש יצורים כמו סנטינו ושאר מיד קארדים, דיוות, פרומואים לא מצחיקים ופרסומות וRECAPS של מה קרה בתחילת התוכנית. הם שורפים זמן על כוכבים סוג ז'. במקום זאת, תהפכו את הבראנד כולו לבראנד אמיתי של סופרטארים. כמו UFC. אני לא צריך לראות את R TRUTH או טומי דרימר. רק הטופ של הטופ. אנשים עסוקים ואין להם זמן לחובבנים ולסטוריליינים דביליים. תנו לי 20 דקות של הכוכבים הגדולים ביותר, המכושרים ביותר, אילו שיודעים לדבר, קריזמטיים ומעניינים וזה מספיק. פרומו אחד של אדג'>>>>>>>>>>>>>>>מבדר יותר משעה וחצי של קרבות היאבקות מביכים בין סופאסטארים נחותים כמו קודי רודס וטד דיביאסי.
אבל שון אתה מביא תגובה אחרי שאתה לא רואה האבקות שנתיים,איך אתה יכול לדעת מה קורה עם סמאק?דרימר למשל כבר מזמן לא בWWE אלא בTNA,סמאק עד לפני הדראפט הייתה התוכנית היותר מעניינת בין רו וסמאק ופשוט כרגיל הדראפט הרס אותה,אבל אי אפשר להגיד שהיא כרגע תוכנית מביכה כי עדיין יש שם לא מעט מתאבקים שמעניינים כמו פאנק,כריסטיאן,סוואגר ומיסטריו
nave - נכון שSS תמיד היה אירוע גדול והכי חשוב וגדול אחרי רסלמניה ובשנים האחרונות הוא פחות מעניין, אני מסכים איתך על זה, אבל דווקא השנה יש מצב שהולך להיות אחלה אירוע, לפחות מבחינת ראו. רנדי אורטון נגד שיימוס יכול להיות אחלה קרב, רנדי אורטון זה רנדי אורטון, הכותבים בונים את הדמות שלו מצויין, הוא לא פייס שמלקק לקהל כמו סינה אבל עדיין הקהל חולה עליו ונותן לו פופים בלי הפסקה, ושיימוס רק הולך ומשתפר, הוא מתאבק חזק, בנוי טוב ויש לו גם ארסנל לא רע. על הנייר זה יכול להיות קרב ממש טוב, השאלה איך באמת יעשו אותו, אבל לפי דעתי רנדי אורטון יחזיר לעצמו את האליפות, כרגע הוא המתאבק הכי אהוד בראו. מבחינת סמאקדאון זה משהו אחר...קיין נגד ריי זה מעפאן ובכלל קיין זה מעפאן, הוא עבר את זמנו ולא מתאים לו להיות אלוף אבל זה בטח לקראת הפיוד שלו עם אנדרטייקר כשיחזור... וכל הSES כבר מעצבן, שיפרקו את החרא הזה כבר. ושון, אני מסכים עם זיו... אתה לא רואה WWE כבר שנתיים אז אתה לא יכול לדבר למרות שסמאקדאון באמת חרא אבל עדיין לא צריך לעשות מיזוג אלא פשוט להעביר מתאבקים כמו מוריסון, R טרות', ג'ריקו לסמאקדאון. עדיין ראו תהיה יותר טובה, בקרוב גם טריפל אייץ חוזר, אבל סמאקדאון לא תהיה חרא כמו שהיא עכשיו. אני משער שאחרי שהפיוד בין ראו לנקסס ייגמר, חלק מהם יעברו לסמאקדאון וחלק יישארו בראו ואז המצב יהיה קצת יותר שווה כי כרגע ראו לוקחת את סמאקדאון בהליכה איטית.