WWE

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י הילד האדום, ‏7/7/05.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו על הנייר נשמע כמו קרב ענק!אני הולך לראות את זה עכשיו.

2. oFiRzZz Member

כן היה קרב ממש טוב לדעתי ..
    רק חבל על מה שקרה אחרי הפרק ..

**ספוילרים **

אגב אהבתי את הקטע עם השופט :

"לא ברט דפק את ברט ,
    לא וינס דפק את ברט ,
    לא שון דפק את ברט ,
    אני ! דפקתי את ברט ... "
    מי שראה את הפרק הקודם יבין למה הוא אמר את זה ..

ההצבה של אנדרסון במיין איבנט הייתה מצוינת לדעתי ועוד עם אחד מו ג'ף ג'ארט ..

אגב הפרק הזה של אימפקט עשה את הרייטינג הגבוה ביותר של TNA בימי חמישי , 1.4 .

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקרב היה קצר מידי ולדעתי יכלו לקחת ממנו יותר.

בקשר לתוכניות הרגילות של TNA,אני לא רואה אותם כי לדעתי יש שם יותר מידי דיבורים ופחות מידי האבקות(וכן אני יודע שמישהו שרואה רו לא יכול להגיד את זה בדרך כלל אבל כנראה זה מראה עד כמה מדורדרות התוכניות של TNA)

4. oFiRzZz Member

יש משהו במה שאתה אומר אבל לדעתי זה ישתנה בקרוב (במיוחד אחרי שהם הצהירו שהם יעברו מתישהו לימי שני בלייב קבוע) , הם לא ישארו ברמה הזו .
    אבל לבינתיים הם עושים הכל מתוכנן ובהדרגה לדעתי .. תריך לקוות שהם יצברו כוח ואולי וינס יחליט להזיז טיפה משהו מהשעמומון הגדול שנקרא WWE .

5. דמתק Member

אני עם שון משנת 94 הוא האל שלי

שאלה חשובה!
    מתי מתחיל הראמבל?אני רוצה לקום אבל לא להכל אלא רק לאירוע של ה30.יחל ב4?5?
    איפה אפשר לבדוק?

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ספוילרים מה'רויאל ראמבל':

זה התחיל, כצפוי, משעמם, גם בקרב בין אנדרטייקר לריי באליפות העולם במשקל כבד לא נפלתי (אף על פי ששמחתי מהתוצאה, הרבה יותר מההפסד של ריי מאשר מהניצחון של אנדרטייקר), ההתערבות של קודי רודס בקרב בין רנדי לשיימוס ביאסה, בכלל קרב עם פוטנציאל גדול שלטעמי איכזב.
    אבל הקרם דה לה קרם היה ברויאל ראמבל עצמו, הופתעתי שטריפל אייץ' עף די מוקדם לאחר ששון מייקלס נותן לו סופר קיק, ציפיתי שהוא ישאר בין האחרונים.
    היה מרתק לראות את אדג' שוב, עוד יותר מרתק היה לראות שהוא נשאר אחרון, בסמקדאון מאוד הרגישו בחסרונו, זה לא היה אותו דבר בלעדיו, טוב שהוא חזר!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ואיך לא, שון מייקלס הדגול כל פעם יצליח לעצבן אותי מחדש, העיקר שיש לו אלפי אם לא מליוני מעריצים בכל רחבי העולם, או שהם עיוורים או שהם ... עיוורים [!!!]
    אם הם יואילו בטובם להסביר לי מה הם מצאו בו, מה הופך אותו לכזה מיוחד? אולי תצליחו להרחיב לי את האופקים ולגלות לי צדדים שלו שלא הכרתי, המתאבק השנוא עליי בכל הזמנים - ביי פאר! שכן יירבו אירועים כאלה בלי זכייה שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏1/2/10
  7. דמתק Member

אדוני תרגע! מדוע השנאה לשון מייקלס האגדי?
    מגיל 9 הוא האליל שלי ואמש הוכיתי תדהמה ששוב הוא סיים בלי לזכות בראמבל
    זה מרגיש לי כמו המונדיאל שהנבחרת בחיים לא תעלה אליו
    התאבתי בשון ב95 ומ96 אני מחכה לזכיה נוספת בראמבל

להערכתי ההדחה שלו אמש לא הייתה מתכוננת הוא נפל בטעות
    מדוע אתה אומר שהוא מתאבק רע?

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לא אמרתי שהוא מתאבק רע, פשוט קשה לי מאוד להשלים עם הגימיק הדוחה שלו, זה לא ייתכן שכל פעם מחדש הוא יהיה מעורב בתקרית כלשהי, הן בבגידות והן בהתנהגות ברברית לאחר הפסד, כמו שקרה אמש (או היום ליתר דיוק). בשיא האובייקטיביות שבעולם, פשוט לא מובנת לי האהדה האדירה כלפיו. בשבילך הוא אליל ובשבילי הוא עלוקה ואני מאוד מייחל לרגע שהוא יפרוש.

9. דמתק Member

חחח ביום שהוא פורש אני חודל מלראות WWE [פרט לראמבל שזה האירוע שאני הכי נהנה בו],רק בגללו אני ממשיך לעקוב כל השנים האחרונות

10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לא רחוק הזמן שזה אכן יקרה, הבן אדם כבר לא ילד.

11. oFiRzZz Member

למה ? בגלל שהוא אחד הפרפורמרים הגדולים בענף הזה , כי הגימיק שלו ענק, כי הוא כריזמטי בטירוף , כל תפקיד שהבו אדם עושה יוצא הכי טוב שהוא יכול , כי הקרבות שלו ענקיים , כי הוא מיסטר רסלמניה , כי הוא ההדליינר , כי הוא השואוסטופר .. כי הוא שון מייקלס .

מספיק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ?

(תגובה על הראמבל אחרי זה.. אין לי כוח עכשיו .. ראמבל צפוי )

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה כשאתה אומר צפוי אתה אומר מצוין. הרבה זמן לא נהנתי כל כך בPPV. בחירת הקרבות הייתה טובה, כל מיני קרבות כמו הקרב של הנשים שבדרך כלל תקוע כמו עצם בגרון היה קצר וטוב שכך, הקרבות על התארים היו טובים יחסית והרמאבל עצמו היה מצוין עם הסיומת הנפלאה עם אדג'.

13. oFiRzZz Member

היה נחמד אבל כמו שאמרתי צפוי .
    צפוי יותר מדי שאדג' יכנס בין האחרונים ויינצח ..
    גם שנה שעברה הם לא הפתיעו עם אורטון שהיה ברור שיזכה כדי ש"לא יפוטר" מהחברה ..
    אם היו נותנים לאחד הצעירים או אפילו למייקלס נצחון והיו שומרים את אדג' למועד מאוחר יותר ( כי היה ברור שהוא יכנס , תראה את כל השלטים בארינה ) , זה היה עושה טוב לכולם .
    אני שמח שאדג' נצח , אבל היו יכולים להוציא מהראמבל הזה הרבה יותר ..

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ספויילרים מהראמבל.

האמת לא יודע איך לאכול את הראמבל הזה,מצד אחד הקרבות דווקא היו טובים.
    כריסטיאן - ג'קסון הפתיע לטובה(כריסטיאן הזה הוא פשוט זהב),וגם MVP ומיז הוכיחו שהם מתאבקים טובים,הקרב היחיד שקצת איכזב אבל האמת שגם לא ציפיתי ליותר מידי הוא הקרב של שיימוס נגד אורטון.

הראמבל עצמו היה לא רע,הרבה בזכות זה שאדג' חזר כי חוץ מזה לא היו הפתעות מיוחדות וגם לא יותר מידי רגעים מיוחדים,שנה שעברה היה לנו מארק אאוט מומנט של RVD שחזר להופעה חד פעמית והפעם לא היה משהו כזה מפתיע וכיפי,גם שנה שעברה היו כמה הדחות מיוחדות והשנה זה היה קצת פחות.

בקשר למייקלס,כמו שאופיר כתב מדובר באחד המתאבקים הכישרוניים והכריזמטיים שהיו אי פעם,זה שהגימיק שלו כאילו בנוי על בגידות זה לא כזה נכון,אמנם באמת הוא כאילו בגד בעבר כמה פעמים באנשים אבל גם אדג' וגם כל היל מוצלח.

אני שמח לראות שיש עוד כמה אנשים שעדיין רואים האבקות.

15. JR-Riquelme Member

אני שונא את שון מייקלס בגלל שהוא משעמם בקרב, ואני לא מתחבר למשהו אצלו. אבל לשנוא אותו בגלל הבגידות ובגלל שכל הזמן הוא מעורב "בתקרית"? אחד הדברים המצחיקים ששמעתי. בכל מקרה הוא אחד הגדולים אי פעם, בעיקר בגלל האישיות הענקית. מאז שאין יותר סטון קולד, גולדברג ודה רוק קצת קשה לי לראות כי זה די משעמם. עדיין אני רואה מדי פעם את בטיסטה, ומחכה לקרבות של אנדרטייקר, שגם בגיל 800 יהיה כיף לצפות בו, פשוט פנומן שאף פעם לא משעמם אותך בזמן הקרב. וכמובן משתדל לראות אירועים טובים כמו הראמבל שראיתי ואת האירוע הקרוב עם הכלוב הדחות.