WWE

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י הילד האדום, ‏7/7/05.

1. Number 8 Member

סמאקדאון

ריי מיסטריו ניצח והוא יהיה נגד אנדרטייקר ברויאל ראמבל על האליפות... מצד אחד זה פיוד חדש, נמאס כבר מטייקר נגד בטיסטה למרות ששניהם נתנו ביחד קרבות מאוד טובים, אך מצד שני די ברור מי ינצח בקרב בין טייקר לריי מיסטריו... אבל עכשיו WWE מציגים את מיסטריו כאנדרדוג גדול ושלא תמיד הכוח מנצח אלא גם המוח.

ביום שני הקרוב אנדרטייקר יגיע לראו ויתן תשובה באופן אישי לשון מייקלס בנוגע לצ'אלנג' שלו נגד טייקר ברסלמניה.
    לפי דעתי יהיה קרב חוזר ביניהם, אבל כדי שזה יקרה, אנדרטייקר צריך לאבד את האליפות ברויאל ראמבל, זאת אומרת שריי מיסטריו יזכה באליפות... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

2. צחי לייבמן Member

לדעתך התשובה תיהיי חיובית אחי? ומה קורה עם אדג'?

3. Number 8 Member

לפי דעתי הוא יסכים.
    בנוגע לאדג', יש שמועות חזקות שהוא יחזור לקראת רסלמניה ויהיה במיין אבנט על האליפות נגד... כריס ג'ריקו. שוב, אלו רק שמועות, אבל אני שומע אותם בהרבה מקומות, כך שסביר להניח שיש איתם משהו.
    יש גם מצב שהוא יחזור כבר בקרב הראמבל כמו שהיה עם ג'ון סינה לפני שנתיים. WWE פרסמו שסינה פצוע וייעדר עוד תקופה ארוכה אבל הוא פתאום חזר ברויאל ראמבל וניצח.

4. oFiRzZz Member

***ספוילרים מג'נסיס***
    ***ספוילרים מג'נסיס***
    ***ספוילרים מג'נסיס***
    ***ספוילרים מג'נסיס***
    ***ספוילרים מג'נסיס***
    ***ספוילרים מג'נסיס***
    ***ספוילרים מג'נסיס***

סגמנט פתיחה די מביך הייתי אומר להוגאן ובישוף שהקהל לא אוהב את העיצוב החזק ושר את זה (we want six sides) , זירה מרובעת אמנם נראה יותר מקצועי אבל אני אישית מעדיף את המשושת בTNA כי זה מה שמייחד אותה . האימפקט-זון החדש דומה קצת לעיצוב של WCW ( מעניין למה .. ) , הוגאן מובך מהקהל ויש לו מזל שבישוף די הציל אותו . אהבתי שהוגאן בסוף הזכיר את וינס מקמהן , הצהרת כוונות , אולי בומבסטית מדי , אבל אהבתי .

היה טיפה צפוי שהמתאבק שיהיה מול אמאיזינג רד זה בריאן קדנריק , תוספת מעולה לTNA , הוא מתאבק מעולה רק שיסדר כמה ברגים בראש . היה קרב נחמד עם הברקות טובות וסיום מעולה,מצפה להרבה מקנדריק .

הקרב על אליפות הזוגות היה מצוין ..
    חבל שלא יצא לסקוט הול להתאבק ,היה מעניין לראות איך הוא היום .. הסמגנט עם האבן נייר ומספרים קצת הצחיק אותי , הקרב של X פאק וקווין נאש נגד ביר מאני היה די טוב למרות הציפיות , יש משברון ל"באנד" (NWO .. ) , שאני מקווה שיצאו ממנו .

היה צפוי שהמתאבק "הענק" שיופיע הוא מיסטר קנדי (אהמ, אנדרסון) , חבל על כל הרעש שהם עשו שהם יביאו מישהו בקנה מידה ענקי , כי עם כל הכבוד אנדסון לא כזה .
    קטע הדיבור שלו לפני הקרה היה ענק , הקהל זרם איתו בצורה מצוינת ..

והדובדבן שבקצפת .. AJ נגד נגל . אמנם לא קרב ענק כמו שהיה באימפקט אבל עדיין קרב גדול כמו שני המתאבקים הללו ( הוגאן בכלל לא הגזים .. שניים מהמתאבקים הטובים בעולם ) , והסיום היה מצוין , פלייר עוזר לסטיילס לשמור על החגורה שלו , היל טרן לשניהם , WOOOOOOO .

5. Number 8 Member

יצא לי לראות לפני יומיים TNA באגו, ולפי מה שהבנתי זה היה פרק שלא מזמן שודר בUSA(הפרק לפני ג'נסיס נדמה לי). בקיצור זו פעם ראשונה שראיתי TNA ואני מה זה שמח שאני לא עוקב אחרי זה... קודם כל, בקושי מגיע קהל(אני לא יודע אם זה בגלל שהאולם קטן או שפשוט אנשים לא טורחים להגיע, אבל תאכלס זה לא משנה, ישנה עובדה והיא שהרבה לא מגיעים, ובטח שזה לא תורם) בניגוד מוחלט לWWE, אין אווירה כמו בסמאקדאון או ראו וכל מה שהאוהדים צועקים זה TNA TNA TNA, ומעל הכל ההאבקות עצמה פשוט ביזיונית... כל כך רואים שהכל מתוכנן והכל משחק שזה עצוב... אני לא מדבר על המתאבקים הבכירים כמו קורט אנגל וסטיילס למשל שהקרב שלהם באותה תוכנית היה די טוב, אלא על השאר כמו הטאג טים של הבנות שהיה ממש מביך ועוד 2-3 קרבות יחידים שלא ידעתי אם לצחוק או לבכות...

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע איזה קרבות ראית אבל דווקא TNA לפחות בPPV מביאים קרבות יותר טובים מבWWE בזמן האחרון.

בקשר לג'נסיס - היה אחלה אירוע,איזה הפתעה שפתאום עשו מסטיילס היל,אני חושב שבכלל TNA מתחילים באמת להתרומם - קנדי,קנדריק,סטיילס,אנגל,ג'ו,דניאלס - יש שם כמות כישרון ענקית ואם הם יפסיקו להביא כל מיני הז-בינס הם יצליחו אולי יום אחד להיות כמו הWWE.

7. Number 8 Member

אני לא מדבר איתך על קרבות טובים מבחינת העניין אלא מבחינת ההאבקות עצמה... בTNA ממש אבל ממש רואים שהכל הצגה... רואים מתאבק יורד כבר לרצפה כדי שהמתאבק השני יעשה מהלך שדורש את הרצפה, בקיצור אני בטוח שהבנת אותי...וזה די הפתיע אותי כי TNA מתיימרים להיות יותר מקצוענים ופחות בידוריים אבל זה ממש ההפך.

8. Number 8 Member

ראו

די באסה שאנדרטייקר לא הסכים לאתגר של שון מייקלס אבל אני עדיין חושב ששניהם ייפגשו ברסלמניה כך או כך. אני רואה את שון מייקלס וטריפל אייץ נשארים אחרונים ברויאל ראמבל ואחד מהם יזכה.

9. oFiRzZz Member

נכון שיש מדי פעם "מכירות" ממש גרועות של המתאבקים שם אבל זה לא עושה את 90% מהקרבות ליותר טובים מהWWE .
    בדיוק כמו שהוגאן אמר , חלק קוראים לזה ספורט בידורי בלי להזכיר את ההאבקות (WWE),
    אחרי קוראים לזה האבקות מקצוענית (TNA).
    ברור שאני מעדיף יותר סטוריליינים משובחים מאשר האבקות טובה , אבל זה שקורה מצב שאני נרדם באמצע קרב ... זה עלוב . וזה לא שהסטורילייינים של WWE כאלה טובים ..בזמן האחרון לא היה שם משהו מעניין ואפילו את DX הם הפכו כמו סינה למלכי הPG .
    אני מקווה שTNA רק יצברו כוח כי רק ככה נוכל להוציא משהו טוב מהWWE .

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תלוי לאיזה מתאבקים אתה מתכוון,יש בTNA לא מעט מתאבקים היום שאני לא רוצה להפסיד שום קרב שלהם - ג'ו,סטיילס,אנגל,דניאלס,קנדריק,וולף,דינרו(בורק) ובטח שכחתי עוד כמה..

אז כן,יש כמה שנגיד פה ושם זה נראה כאילו מכינים להם את המכות כמו הMCMG ואמייזינג רד,אבל תכלס הם כל כך מהנים לצפייה שלא ממש אכפת לי.

אגב לא זוכר אם רשמתי את זה פה או במקום אחר,TNA הביאו את אחד הצמדים היותר מהנים לצפייה שראיתי בחיים שלי - ג'נריישיון מי - הלא הם היאנג באקס,שווים צפייה,הם כל כך אתלטיים שזה מדהים.

נערך לאחרונה ב: ‏22/1/10
  11. oFiRzZz Member

מסכים איתך .. הקרב של ג'נריישן מי נגד MCMG היה מעולה ..
    ושכחת להוסיף לרשימה את MCMG ואמאזינג רד .. ומורגן .. והרננדז..והמוסייד ..
    יש להם הרבה מתאבקים מעולים .. הם רק צריכים לדעת איך לשווק את זה נכון .

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנשים..עוד מעט רויאל ראמבל......האירוע שכל שנה אני מחכה לו יותר מלכל אירוע(כן כן גם יותר מלרסלמניה)
    מי רואה,איך,מתי?בעד מי אתם ומי אתם חושבים שינצח?

קארד עדכני.

שיימוס נגד רנדי אורטון.
    כריסטיאן נגד איזיקל ג'קסון.
    טייקר נגד מיסטריו.
    פיגי ג'יימס נגד מישל מקול.
    הרויאל ראמבל!

הימורים:
    שיימוס - כי להעיף לו את האליפות עכשיו תהיה להחזיר אותו אחורה ולדפוק את כל הקידום שלו.
    ג'קסון - כי צריך הפתעה וזה בטח לא יבוא מהקרב של מיסטריו נגד טייקר וגם כי כריסטיאן צריך להתקדם ובתור אלוף ECW הוא מיצה את עצמו מזמן.
    טייקר - מיסטריו מתאבק מדהים,אבל לא חומר להיות אלוף.
    פיגי ג'יימס - מישל מקול אלופה כבר די הרבה זמן.
    רויאל ראמבל - טריפס או ג'ריקו - ג'ריקו כי הכי מגיע לו,טריפס כי סביר להניח שזה מה שיקרה.

רוצה שינצחו:
    שיימוס - כי נמאס לראות את אורטון בתור אלוף,האמת נמאס לראות כבר את אורטון.
    כריסטיאן - כי הוא פשוט יותר טוב מג'קסון ואני מעדיף שהוא יהיה אלוף עד שהוא יעבור בדראפט.
    טייקר - כי עוד פעם,מיסטריו מתאבק מדהים שאני נהנה כמעט תמיד ממנו,אבל הוא לא מתאים להיות אלוף.
    פיגי ג'יימס - כי היא כזאת סקסית מאז שהיא הרזתה.
    רויאל ראמבל - ג'ק סוואגר/ג'ון מוריסון - כי פשוט מגיע להם.

הימורים על כניסה מפתיעה:
    האמת קשה לי לראות איזה דמות ותיקה שנכנסה כי כל מי שהיה אי פעם בקרב אחד ועדיין לא מת TNA מחתימים,אבל אולי סנדמן או סאבו יבואו לאיזה קרב.

13. oFiRzZz Member

יש דיבורים על אדג' ואני מקווה שהוא באמת יחזור כי באמת שהגיע הזמן ..
    אם לא - ההימורים הם טריפל אייץ'\מייקלס\שניהם ביחד ..
    אבל אי מאמין שיש סיכוי ענק שהWWE יפתיעו עם מתאבק צעיר ומוכשר ..
    אני עם מייקלס , כרגיל , אבל הסיכויים שהוא יזכה נמוכים ..

בינתיים TNA עם עוד 2 פרקים נחמדים ,כולל העתק מושלם של הדפיקה במונטראול , כולל השופט XD
    אני מקווה מאוד שהם לא יעשו שטות ויחתמו כל מיני מתאבקי עבר שהיו מיד קארדרים אי שם לפני יותר מעשור .. זו תהיה הטעות שלהם .
    להחתים פה ושם מתאבקי עבר שהיו אגדות זה טוב , אבל לא להגזים .

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו קרבות של ג'נרישיון מי?

15. oFiRzZz Member

בTNA האחרון ( אתמול ) היה בריאן קנדריק וMCMG נגד ג'נריישן מי ואמאזינג רד .
    הראו ניצוצות ועשו כמה תרגילים מרשימים מאוד ..