היום לפני 4 שנים מת אדי גאררו .. פיי... איך הזמן עובר מהר .. אחד המתאבקים הראשונים שראיתי ואהבתי אותם .. זכורים לי הקרבות הגדולים שלו והפיוד הגדול שלו מול ריי ריי .. viva la raza http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
ספויילרים מסמאק המיין איבנט של התוכנית היה קרב ראשון אי פעם בין כריס ג'ריקו לבין אנדרטייקר,הקרב היה מצויין ונגמר בלי הפתעה מן הסתם בניצחון של טייקר בהכנעה,אבל עדיין היה קרב טוב,אחרי הקרב ביג שואו נכנס וג'רישואו תקפו חזק את טייקר עד שקיין הגיע בשביל לעזור ונקבע לשבוע הבא קרב 2 על 2 בין בראדרס אוף דיטרקשיון לבין ג'רישואו,יהיה מעניין. היום בTNA יש את טרנינג פוינט עם קארד לא רע בכלל: האנשים היפים(לייסי ואן אריק,ולווט סקיי ומידסון ריין) נגד ODB(א) עם סריטה וטיילור ווילד(א) על כל החגורות. אמייזינג רד(א) נגד הומיסייד - על אליפות ה-X טרה(ויקטוריה) נגד אוסוואם קונג בכלוב. בריטיש אינוויזיון(ברוטוס מגנוס,דאג ויליאמס)(א) נגד ביר מאני(רוברט רוד וג'יימס סטורם) נגד MCMG(אלכס שאלי וכריס סאבין) על אליפות הזוגות בובי לאשלי נגד סקוט סטיינר Team 3d + רייבן נגד הרננדז,מאט מורגן ודה פופ אנג'לו דינרו. קורט אנגל נגד דזמונד וולף(נייג'ל מקגיניס) קרב על אליפות הTNA בין סמואה ג'ו לבין כריסטופר דניאלס לבין איי ג'יי סטיילס(א)
יצא לי קצת להזכר פה ושם בקטעים נוסטלגיים ביוטיוב, וואו,פשוט וואו, http://www.youtube.com/watch?v=EV3h34tUIcQ&feature=related איזה הבדל של עכשיו לעומת אז(למרות שטריפס תמיד יקבל את העידוד שמגיע לו ובאמת מגיע לו)
ההודעה מכילה ספויילרים מטרנינג פויינט של TNA אמייזינג רד נגד הומיסייד - לדעתי היה קרב טוב,באמת ציפיתי לאיזשהו רגע שאני אגיד הולי שיט אבל סך הכל היה קרב טוב ואיכותי וזה פתח טוב את האירוע. קרב הנשים - היה קרב בינוני,לדעתי אפשר היה להוציא ממנו יותר במיוחד אם היו נותנים לסריטה יותר זמן בזירה,טוב שהגבילו את הזמן של לייסי ואן אריק בזירה,היא נראית כל כך גרועה מבחינת האבקות. קרב זוגות - אני חושב שזה שהוסיפו את ביר מאני לקרב הוריד ממנו,היה יותר מידי בלאגן ופחות מידי קרב לטעמי,MCMG ראויים לקרב שלהם על התואר ואפילו לריצה,האמת..אם אפשר היה לעשות MCMG נגד ביר מאני היה הרבה יותר מעניין לדעתי. טרה נגד קונג,קרב לא רע בכלל,לא היה איזה משהו מדהים אבל בכל זאת עשו שימוש יפה בכלוב וביחס לזה שאלו שתי מתאבקות וזה שאוסוואם קונג יכולה לעשות 2-3 מהלכים בלבד אני חושב שהיה קרב טוב. קרב שלשות - ממש לא אהבתי את הקרב,זה נראה כאילו לקחו פשוט כמה מתאבקים וסתם זרקו אותם לקרב,אמנם יש סיפור מאחורי אבל בקרב לא היה כלום חוץ מבלאגן והאמת גם לא ציפיתי למשהו אחר. לאשלי - סטיינר - דווקא קרב שהפתיע אותי לטובה,ציפיתי לשיעמום גדול אבל היו שם כמה רגעים לא רעים בכלל. אנגל - וולך,קרב מצויין,אכזבה אחת שלי שדווקא לא קשורה יותר מידי לקרב,כנראה שבמה שהורדתי מישהו קטע חלק מהקרב,אחרי איזה 2 דקות מהקרב ואני יודע בוודאות שפספסתי 3 סופלקס גרמניים(נשמע מצחיק ככה),חוץ מזה היה קרב מצויין,ציפיתי לזה. המיין איבנט,ציפיתי לקרב אדיר וקיבלתי אחד כזה,הקרב היה ארוך אבל כל שנייה ממנו הייתה תענוג ואני מקווה שאחרי הקרב הזה בTNA יבינו שסטיילס,ג'ו ודניאלס לא רואים כרגע ממטר את סטינג,נאש והאחרים.. בסך הכל אפשר להגיד שהיה אירוע חביב,הרבה הודות לקרב X,לקרב של מקגיניס ואנגל ולמיין איבנט המצויין,שווה לראות את הקרבות האלה ואולי גם את הקרב כלוב של קונג/טרה,בסופו של דבר מה שציפיתי שיהיה טוב היה טוב ומה שלא,היה לא טוב.
בראו הקרוב שהיה אתמול, הולך להיות אחד המיין אבנטים היותר גדולים שהיו בהיסטוריה של ראו - ג'ריקו וביג שואו נגד DX נגד ג'ון סינה ו...אנדרטייקר. מחכה בקוצר רוח.
ספויילרים מרו האמת,לא ציפיתי ליותר מידי מהמיין איבנט הזה,בעוד קרב משולש רגיל הוא קרב מאוד טוב,בזוגות זה קצת פחות מעניין וככה זה באמת היה,היה קרב נחמד ויחסית קצר,אבל לא יותר מזה,עוד תוכנית בינונית של רו בלי שום דבר לספר עליה לפחות לדעתי. הדבר היחיד שאני יכול להגיד זה שMVP ממשיך במקום לעלות למעלה לשקוע יחד עם המשקולת הגדולה בעולם,הפעם הפסד למיז שבצדק מקבל לאט לאט את הקידום שמגיע לו.
אני דווקא ציפיתי מראו, במיוחד מכזה מיין אבנט ונוכח העובדה שהתוכנית משודרת במדיסון סקוור גארדן ששם תמיד יש אירועים גדולים(סטאנר של סטון קולד על וינס מקמהן, הורדת המסכה של קיין, החזרה הפמתיעה של ג'ון סינה בראמבל ולא חסרים עוד אירועים...) ודי קיבלתי את מה שרציתי. קופי קינגסטון יצא ענק מול רנדי אורטון, אבל מצד שני אורטון היה די ג'ובר... גם הקטע של DX בהתחלה עם הורנסווגל(הקטנצ'יק הזה קורע מצחוק) היה מצחיק. המיין אבנט היה טוב, כמו תמיד כל הפינישרים נעשים בסוף עד שהגיע FU של סינה על טריפל אייץ שניצח, אבל אז טומבסטון אדיר של טייקר על סינה... עד שטייקר מופיע בראו ועוד בגארדן, לא היה מצב שהוא לא מסיים עם היד על העליונה ומכניס עוד אירוע גדול לגארדן. אגב, שמתם לב שאין הייפ גדול כמו תמיד סביב SS? יש איזה 2-3 קרבות הישרדות וזהו. בכל שנה, תוכנית ראו מסתיימת כאשר כל המתאבקים רבים מכות בזירה ביחד אבל השנה כמעט ולא היה הזכר בנוגע לקרבות הישרדות. בהתחלה חשבתי שברגינג לייט זה תחליף לSS. אמנם על הנייר זה לא נכון אבל בתאכלס זה החליף את SS. לפני ברגינג לייט, היו המון דיבורים על הקרבות 5 על 5 והיום אין כלום... מה שכן, המיין אבנטים של SS גדולים.
כן האמת שברגינג רייטס הוריד עוד מה שבמילא כבר יורד,הWWE משנה לשנה הורסים את המותג של סדרת ההישרדות וחבל שככה,האירוע היה הרבה יותר מעניין אם היו עושים איכשהו קרבות של 5 על 5 שיש גם תואר שאפשר לזכות בו או איזה קרב של סמאק נגד רו,קיצור לא סתם קבוצות משעממות.
סמאקדאון לא ממש אהבתי את סמאקדאון... תוכנית די משעממת, מיסטריו שוב משפיל את בטיסטה אבל בורח כמו פחדן והמיין אבנט שהיה אמור להיות גדול, מסתיים עם בריחה של ג'ריקו עם החגורה. תוכנית די משעממת.
דווקא זה שג'ריקו ברח לביג שואו עם החגורה יכול להמשיך הרבה,בעוד DX מאוחדים,ג'רישואו ממש לא,מצד שני זה יכול גם להראות שבדיוק ההיפך יקרה וDX יתפרקו וג'רישואו לא. התוכנית עצמה באמת הייתה מאכזבת,2 קרבות שציפיתי להרבה מהם(זיגלר-מוריסון ומיסטריו-קיד) היו קצרים מידי ולא רציניים או מעניינים בזמן שהם כן היו.
היום "סדרת ההישרדות" - הקארד לאירוע: ביג שואו נגד טייקר(א) נגד ג'ריקו על אליפות העולם. http://img688.imageshack.us/img688/6237/54147901.Xxx שון מייקלס נגד ג'ון "סופרמן" סינה(א) על חגורת הWWE http://img26.imageshack.us/img26/4209/63315726.Xxx טים אורטון(אורטון,פאנק,קודי רודס,טד דיבאסי וויליאם ריגל) נגד טים קינגסטון(קופי קינגסטון,קילינגס,כריסטיאן,MVP והמשקולת השמנה בעולם - מארק הנרי) http://img5.imageshack.us/img5/7219/83107759.Xxx טים מיז(מיז,דולף זיגלר,דרו מקינטייר,שיימוס,ג'ק סוואגר) נגד טים מוריסון(ג'ון מוריסון,פינלי,מאט הארדי,שלטון בנג'מין ואוון בורן). http://img5.imageshack.us/img5/2780/90566584.Xxx טים מקול(מישל מקול,אלישיה פוקס,ליילה,בת פניקס וג'יליאן הול) מול טים ג'יימס(פיגי ג'יימס,גייל קים,קלי קלי...קלי..ואיב) http://img5.imageshack.us/img5/7867/75451269.Xxx קרב אשכים סקוטים בוערים: ריי מיסטריו נגד באטיסטה http://img132.imageshack.us/img132/1415/87201074.Xxx הימורים שלי: קרב ראשון:טייקר מנצח. קרב שני:אף פעם אני לא הולך נגד סינה למרות שיש סבירות לא קטנה שהפעם הוא לא ינצח. קרב שלישי:טים אורטון קרב רביעי:טים מוריסון קרב חמישי:טים ג'יימס קרב שישי:באטיסטה ישבור למיסטריו את הצורה. קרב פותח:טים מיז נגד טים מוריסון קרב מסיים:מייקלס/טריפס/סופרמן. יאללה תהמרו גם אתם,אני אשמח לראות גם הימורים מנומקים(אופיר,צחי,עידן וכו..יאללה תעירו את הדיון קצת) נ.ב - הקרב של מיסטריו-באטיסטה הוא קרב רגיל אם מישהו דאג ופחד שוינס השתגע סופית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
לקח לי הרבה זמן להשלים פערים, ספויילרים מכל השבוע (TP, ראו וסמאקדאון) : שבוע מעולה להאבקות. טרנינג פוינט היה בינוני עד למיין איבנט'ס שלו. איזה קרבות מדהימים! מזמן לא ראיתי כאלה, רק לשבח. הבעיה היחידה שיש לי היא שTNA בנו 4 שבועות של פיודים בין השניים (והשלושה במקרה של ג'ו-AJ-דניאלס) וזהו. ישר זרקו אותם לזירה כדי לתת לנו קרב 4.5+ כוכבים. המתאבקים האלה מסוגלים לתת קרבות כאלה, אז למה לא לשמור את הקרבות עוד קצת? לבשל קצת את הפיוד? קצת מתח? קצת היל, קצת פייס. אנגל-וולף קרב טכני ברמות שלא רואים הרבה, שאפו. המיין איבנט היה אשכרה TNA. אקשן ללא הפסקה. כל הכבוד למשתתפים, אהבתי מאוד את הבאמפים. הקפיצה הזו של AJ בסיבוב-וואו! ראו-הMSG ורודי פייפר הוסיפו מאוד. נהנתי כמעט מכל סגמנט בתכנית. איזה פוש מהיר של קופי קינגסטון, אני לא אתפלא אם כבר ב2010 נראה אותו מככב במיין איבנט'ס. המיין איבנט היה מפוצץ בסטאר קוואליטי-אבל קצר מדיי. האם סצינת הסיום של התכנית פתחה את הפיוד של אנדרטייקר וג'ון סינה לרסלמניה 26? סמאקדאון-תכנית נחמדה מאוד. הקרב של הארדי ובטיסטה הפתיע אותי, גם המיין איבנט היה אחלה ואני אחד שבדר"כ לא משבח קרבות זוגות. הסטוריליין של וינס מקמהן וטדי לונג עם ה"על תנאי" נמשך כבר חודשים. לא נתנו רמז, לא פירסמו הדלפות, כלום כלום על המשך הפיוד הזה. מעניין אם לWWE יש סיום מפתיע לפיוד או שהם פשוט ממשיכים ואולי במהלך השבועות האלה משהו יצוץ בראש של אחד הכוכבים ובסוף יסיימו את זה בצורה פזיזה ומעפנה. והשבוע? אני לא אשקר אם אומר שסינה-טריפל-מייקלס יכול להשתוות לג'ו-דניאלס-AJ. לא מבחינת יכולת, אבל כן מבחינת מתח וריגוש. קצת חבל שטריפל ומייקלס אמורים לשתף פעולה ביניהם-אבל אין ספק שברול שלהם בערך בדקה 10 בקרב תהיה המקפצה של הקרב הזה. הקרב המשולש של סמאק פחות מזהיר ומה5 על 5 אני מחכה לטים קופי-טים אורטון.
ספויילרים מסדרת ההישרדות טוב אז האירוע היה סך הכל אירוע בינוני,לדעתי אף קרב לא התעלה לגמרי,המיין איבנט היה טוב מבחינת מתח ועניין אבל מבחינת רמת הקרב הוא היה די בינוני,כמובן שבסופו של דבר השלושה יצרו קרב שכן ייזכר בגלל המתח והדרמה,התוצאה של הקרב כרגיל בפח הזבל עם עוד ניצחון "הירואי" של סופרסינה שגורם לי לשנוא אותו מיום ליום וכל פעם מחדש.
לא בדיוק ספויילר אך כמה מילים על סדרת ההישרדות בינוני זו מילה טובה לאיך שהיה האירוע, פשוט השתעממתי מול המסך. מאיפה השריצו את השימוס הזה? אם ישימו אותו בחרמון בשיא החורף לא יצליחו לאתר אותו. אני מאוד אוהב את הפיוד בין באטיסטה לריי מיסטיריו, לא הגיע הזמן שישנו לריי גימיק? הוא מופיע כך שנים, עוד מwcw אם אני לא טועה, הגיע הזמן לרענן קצת, לי אישית נמאס ממנו.
אני לא מסכים איתך לגבי ריי,לא רוצה לראות אותו בלי המסכה ופשוט אני לא מצליח לראות אותו בתור היל,הבנתי שבWCW הוא היה בהתחלה היל והוא היה נראה די משעמם ממה שיצא לי לראות,הפיוד כרגע נגמר כיוון שריי כרגיל בחוץ לכמה חודשים ויש סיכוי סביר שהוא יפספס את הרסלמניה השלישית שלו ב-4 שנים. בקשר לשיימוס,אתה עוד תשמע עליו הרבה,הבחור יושן עם טריפל H בדרכים(לפי הקידום המהיר שלו כנראה גם באותה המיטה ולא רק באותו החדר) וטריפל אומר עליו רק מילים טובות,לא סתם הבחור קודם כל כך מהר מECW לרו,מה שכן הוא גם מצדיק את זה,הוא אגרסיבי,יודע להילחם טוב והיה אלוף מצויין בFCW (ליגת הפיתוח של הWWE) שם הוא הופיע באותו השם (שיימוס אושונייסיי).