הקארד הסופי לסרווייבר סירייס. בטיסטה נגד אנדרטייקר על האליפות של SD (הל אין א סל) רנדי אורטון נגד שון מייקלס על האליפות של RAW (לHBK אסור להשתמש בסוויט צ'ין מיוזיק, אורטון לא יכול להיפסל) CM פאנק נגד המיז נגד ג'ון מוריסון על אליפות של ECW. קבוצת טריפל אייץ' (אייץ', ג'ף הארדי, מאט הארדי, ריי מיסטריו וקיין) נגד קבוצת אומגה (אומגה, קנדי, MVP, פינלי וBDV) בקרב ההשרדות מסורתי. לאנס קייד וטרבור מורדוך נגד "הארדקור" הולי וקודי רודס על אליפות הזוגות של RAW הורנסווגל נגד גרייט קאלי בת' פיניקס, ג'יליאן הול, מלינה, ויקטוריה ולילה נגד מיקי ג'יימס, מריה, טורי וילסון, מישל מקול וקלי קלי. אדג' ככל הנראה יחזור, עשוי להתערב בקרב של טייקר-בטיסטה
טוב, המסורת חוזרת, והנה אני ממשיך את דעות PPV, והפעם דעות סרבייבור סיריס 2007!! אז אני ממליץ לכם מאוד לצאת, אם אתם רוצים להמנע מספוילר!!!!!!!!!!!!!!!!!! קרב 1: אליפות הECW - קרב משולש, מיז נגד פאנק נגד מוריסון. היה קרב ממש טוב. ממש נהניתי ממנו. הגמישות, האתלטיות, המהירות התכונות המועילות הללו של מיז פאנק ומוריסון, שבין השלושה קיימת כימיה נהדרת, פשוט עושים את הקרב למדהים!!!! כרגע אני לא זוכר ממש את הקרב, כיוון שראיתי אותו עם חברים, בלילה, ועוד אחרי זה ראינו RAW, אז הכל אפלולי כזה בזכרוני. הרגע הכי זכור אצלי, זה ההוריקרנה מהטופ רופ, אל הפאוורבומב של מיז. אני פשוט חושב שהכימיה בין השלושה מדהימה, חבל שנותנים להם את המיקום הזה בקארד, וכזה מס' מועט של דקות, כאשר המיין איבנטים מקבלים איזה חצי שעה כל אחד..סבבה, היה קרב מעולה ואני מרוצה D: קרב 2: קבוצת הנשים של פיניקס נגד קבוצת הנשים של מיקי. קרב אחלה ת'אמת, גם ממנו אני לא זוכר הרבה, אותי לא מעניינות הנשים, כי הן שם כמו תמונה במוזיאון, כדי שיסתכלו עליהן ולא יותר מזה, חבל.. אבל הקטע הכי שווה זה לראות את מיקי מנשקת מישהי אקראית כל פעם, אחחח לא הייתם מעדיפים להתחלף עם אחת מהדיוות לשניות האלה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx קרב 3: אליפות הזוגות של העולם - קייד ומורדוך נגד רואודס והולי. כמו שאמרתי הרבה פעמים, קייד ומורדוך הם הטאג טים הכי מתואם כיום בWWE, ללא ספק מגיע להם להחזיק בחגורות. יש להם הרבה תרגילים משותפים, ואני נהנה לראות אותם כל פעם מחדש. לגבי הולי ורואודס, הפיוד שלהם סביר ביותר, והייתי רוצה שהאליפות תחליף ידיים ואז תחזור לקייד ומורדוך מתישהו, אבל הכותבים חשבו אחרת. עוד קרב שמצטייר אצלי כ6+ קרב 4: קרב החדות מסורתי של סרבייבור סיריס - קבוצת אייץ' נגד קבוצת אומאגה וואי, כמה שאני אוהב קרבות הדחות מסורתיים...זה הקרב שאני מחכה לו הכי הרבה כל השנה (למעט הצ'יימבר או אולי ההל אין א סל), ולעולם אני לא מתאכזב. פשוט קרב מעולה, עם מהפכים בלתי פוסקים של 2 הקבוצות. חבל שלא יצא לנו גם היום לראות את מאט הארדי, וחבל שקיין וריי מיסטריו עפו, ואז ג'ף הארדי וטריפל אייץ' כיסחו לבד את אותם האנשים -___- כמה שזה הגיוני...אבל אני ממש אוהב את הקרבות האלה, כל פעם מחדש אני נהנה, וגם העובדה שאומאגה ודדי וי היו שם לא הרסה לי, הרי MVP קנדי פינלי אייץ' הארדי קיין ומיסטריו היו שם D: לסיום, קרב של 8+ קרב 5: קהאלי נגד הורנסווגל. טוב, לא ציפיתי מהקרב הזה לשומדבר מיוחד, וגם לא קיבלתי. כמובן אם אתם לא מחשיבים את הגרין מיסט שהורנסווגל ירק על רנג'ין סינג...היה מהנה לראות את שיין לשם שינוי, גם אם הוא בא לשטות מוחלטת, והתוספת של פינלי לסטוריליין הייתה מרעננת בהחלט, אחרי שתהיתי כל כך הרבה זמן מה קרה שהחליטו להפריד בין השניים.. קרב 6: אליפות הWWE - אורטון נגד מייקלס. טוב, מקרב כזה חייבים לקבל משהו, ואכן קיבלנו. הודהמתי כל פעם מחדש ממייקלס. חשבתי שהמונטריאול סקרוג'וב תחזורנה על עצמה, כשראיתי שמייקלס מלביש על הרגליים של אורטון את השארפשוטר. נהבלתי, כי ראיתי את מייקלס כמעט שובר לאורטון את הרגליים, זה היה טיפה מוגזם, והתפלאתי שאורטון הצליח לעמוד. כמובן שגם לאחר מכן באו האנקל לוק והקרוס פייס (WTF?!?!?! תוספת מעולה!), אורטון הצליח להתמודד עם מייקלס לבסוף עם RKO ענק, עוד קרב חזק לדעתי, נהניתי מכל רגע. קרב 7: אליפות העולם במשקל כבד, קרב הל אין א סל - בטיסטה נגד טייקר. רק אני שמתי לב ששינו את המבנה של הכלוב? הגביהו אותו באיזה שליש גובה. הקרב עצמו היה גם טוב מאוד. לאסט רייד, צ'וקסלאם, שימושים בכלוב, פציעות בראש, טייקר יורק לעצמו על הכתף וואחד מוחטה, בטיסטה בומב (סלאם!?) על שולחן, טומבסטון על מדרגות, ואם זה לא מספיק לכם, הרייטד R סופרסטאר, אדג' (!!!!) חזר! והתקיף את טייקר כמה שהוא יכול, ונתן לבטיסטה את הנצחון. מהלך אסטרטגי נטו של אדג'. עוד קרב מהנה ביותר. סה"כ, האירוע הזה היה נחמד מאוד. תמיד אהבתי את סרבייבר. חבל שלא השתנו חגורות, אבל טוב...היו קרבות מעולים, מה רע?! ממשיכים לRAW: טוב, הראו הזה היה חרוש בטירוף...ג'ף - אומאגה בפעם ה128325, מאז בקלאש ראינו ת'קרב הזה יותר מדי...קודי - הולי, שסוף סוף קודי ניצח, ובDDT (-___-) אז גם הוא חוטף RKO מאורטון. גם כן, כל הRAW הזה היה מלא בהפרעות לקרבות: 1. הולי - קודי: אורטון נדחף 2. אומאגה - ג'ף: סניצקי ואייץ' נדחפים 3. לולר - סנטינו: אורטון נדחף בקיצור RAW די מוזר, אבל בסה"כ היה אחלה, כי ראינו עוד קטע פשוט מעלה דמעות צחוק של סנטינו, קנדי ושון מייקלס נכנסים כעת לפיוד שחיכיתי לו די הרבה, אורטון מחלק RKOים לכל מי שאפשר, מיקי מנשקת עוד מישהי, ולקטע הטוב עוד לא הגעתי.. במשך כל התכנית אורטון מבלבל לנו את השכל על הלפיד. הוא הוציא אצן שכביכול רץ מהאולם של הסרבייבר סיריס, עד לאולם של RAW למחרת, כדי להעביר את הלפיד, להראות שהעידן רדיפה של מייקלס אחר החגורה תם, ובסופו של דבר האצן הזה הגיע לבקסטייג'. אני עם החברים שלי, אומר בצחוק: איזה קטע עם ג'ריקו פתאום צץ ליד האוטובוס ודופק לו קלוזליין?! בכל אופן, האצן עובר את האוטובוס ואנחנו סתם צוחקים על זה, והאצן רץ ליד איזה וילון, ומקבל קלוזליין!!!! ( :O!!!!!!!!!!! ) וכמה מתאים ונוח, מY2J!!!!!!!!!! (בשלב זה אנחנו פשוט על הרצפה עם דמעות). באותו זמן שהדמעות זולגות מעצמן, אנחנו מתרגשים ושמחים בטירוף, במיוחד אני, כי איך שהתחלתי לראות WWE בק אין דה דיי לפני שנתיים וחצי + ג'ריקו יצא להפסקה שלו, ואהבתי אותו וביאס אותי שהוא הלך...וחיכיתי לו כל כך הרבה זמן, ממש התרגשתי שהוא חזר. הרגע הכי מרגש, היה לראות כמה שניות אחרי זה, בתוך הארינה את הקודים מתבהרים לאט לאט, ולשמוע את הקול של ג'ריקו צועק "Yeah" בין מספר למספר בספירה לאחור של הכניסה שלו..לראות את הזיקוקים המרהיבים והחדשים של הכניסה שלו, ולראות את הבנאדם נכנס לארינה של RAW!!! שלא נדבר על זה, כמה זמן חיכיתי לשמוע את המשפט "Welcome...To RAW!! IS JERICHO!!!!!!" וכמו שאמרתי לא פעם, אין בנאדם (אולי למעט רוקי\סטון קולד) שעושה פרומו כמו ג'ריקו, ללא ספק בין ה3 הגדולים. והחשמל שעבר בארינה, ובדם של כל צופה וצופה כשY2J חוזר, זה שווה הכל.. זה פשוט שווה הכל. חבל שעשו חודשיים פרומואים לזה (למרות שהיה פרומואים מגניבים), כי כולם כבר ידעו שהוא בא, וזה העיף את הסופרייז פאקטור. אבל הפופים, הסטנדינג אוביישן לג'ריקו, החיוך על הפנים שלו, והמילים ששייכות לו, אך ורק לו, אין דבר כמו זה מבחינתי. מאז שהתחלתי לראות היו 2 מתאבקים שהכי אהבתי - אורטון וג'ריקו. מעכשיו שיש פיוד בין השניים, אין מאושר ממני בקהל. ת'אמת, אף פעם לא ידעתי להגיד את מי אני מעדיף, את Y2J או את הלג'נד קילר, למרות שבד"כ אמרתי את אורטון, אבל מעכשיו שY2J חוזר, ויצא לי לראות אותו הרבה (הרבה הרבה) יותר, בתוך 3 דק' כבר ללא ספק Y2J הוא המתאבק האהוב עלי. ושלא תחשבו שאני כמו כל המארקים האלה ששמעו שY2J חוזר ואין להם מושג מי זה אבל מחליטים שהם אוהבים אותו. Y2J = Exellence! ואף אחד לא יכול לקחת את זה ממנו. תודה על זמנכם. תגיבו כשתתפנו D:
סרווייבר סירייס של השנה היה טוב מאוד, היו ארבעה קרבות ברמה גבוהה (השרדות, אורטון-מייקלס, HIAC, פאנק-מיז-מוריסון), אבל השיא מבחינתי היה החזרה של אדג', שתוביל לפיוד של אדג' נגד אנדרטייקר (שניהם אגב בלתי מנוצחים בWM). לעומת זאת, RAW היה חלש נורא, אבל שווה לראות רק בשביל החזרה של ג'ריקו. בפעם הראשונה מאז 2005: RAW IS JERICHOOOOOOOOOOOOOO!
הסרבייבר סיריוס היה אירוע מצויין,מעטים הפעמים שיצאתי מאירוע של הWWE כשאני מבסוט,זאת הייתה אחת מהפעמים. אני מסכים עם כל מה שאורי כתב ורק רוצה להוסיף דברים קטנים: הקרב הראשון היה ממש מצויין,אי אפשר להרוס קרב משולש כנראה,בטח לא אחד עם פאנק ומוריסון. קרב דיוות:כמו שאורי אמר,הייתי מת שמיקי ג'יימס תעשה לי את הפיניש שלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אליפות העולם לזוגות:אהבתי את הפיניש של מרדוך,מזכיר קצת את הקנדייאן דיסטרוייר. קרב הדחות:התחיל רע בזה שלא הביאו לפינלי מחליף,המשיך טוב עם זה שהפתיעו שישר העיפו את קיין ומיסטריו[זאת הייתה הפתעה],המשיך מצויין בזה שדווקא ג'ף הארדי הדיח את MVP והסתיים בצורה גדולה שגם ג'ף וגם טריפל H ניצחו. קהאלי נגד הורנסווגל: אף אחד לא ציפה הרבה אבל אני חושב שהקרב התעלה על עצמו,כמובן לא מבחינת הקרב שהוא כרגיל בושה לאינטליגנציה האנושית אלא בגלל שזה קידם אחלה פיוד ואפילו כנראה פייס טרן של פינלי. אורטון נגד מייקלס: כשקרב של שון מייקלס מתחיל בחניקות אני יודע שאני הולך לישון ל-10 דקות ואז יש לי עוד 10 דקות של תענוג,אז גם הקרב הזה היה ככה,10 דקות של שיעמום ואז קרב מצויין כמו שרק שון יודע לתת. בטיסטה נגד טייקר: כשיש לך הל אין דה סל בתור מיין איבנט,בסרבייבר סיריוס והוא מכיל את אנדרטייקר נגד מישהו על התואר אתה לא יכול שלא לפתח ציפיות והמון,כשהציפיות מתממשות כנראה שזה אומר שזה היה קרב מצויין. היה לנו הכל מהכל וגם חזרה של אדג' שהתחפש לצלם ותקף את טייקר. וכן הסמוחטה של טייקר הייתה משהו מיוחד[ומגעיל ביותר].
הפרק המיוחד של רו לציון 15 שנה לעלית התוכנית לאוויר - מופע הWWE המהנה ביותר שראיתי ב4 שנותי כחובב הענף. הפרומו הראשון, אבולושן, אוסטין, DX, החזרה של כל מתאבקי/מתאבקות העבר, כמה נוסטלגיה, פשוט פרק פנומנלי.
נכון?!?!!?!?! ראיתי עם חבר את התכנית, כל שניה היינו בשוק מכך שראינו עוד ועוד ועוד מתאבקי עבר של RAW שבאו... כל הוידאוים של מה שהיה לאורך 15 השנים האחרונות הרגיזו אותי כי זה עושה חשק לראות RAW בשנת 98' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx. היה אחלה RAW, הסוף נתן הרגשה של מסיבת סיום וכאילו לא יהיה יותר RAW. אבל אחרי הכל, שבוע הבא ממשיכים לעוד פרק.
הקארד הסופי לארמגדון + דעות : קאלי נגד פינלי- האמתי,זה הקרב שהורס את האירוע הזה לטעמי,כל קרב של קאלי הוא קרב גרוע לא חשוב מול מי זה,מקווה שזה יהיה קרב מהיר שלטעמי לבסוף יהיה התערבות או משהו,הקרב לא יגמר בניצחון של קאלי או פינלי . HHH נגד ג'ף הארדי- קרב מעניין ביותר שגם הוסיפו לו שהמנצח מקבל את הN1C לאליפות ה-WWE ברויאל ראמבל,שני המתאבקים פייבורטים,הולך להיות קרב מצוין שלבסוף HHH ינצח בו לטעמי . HBK נגד מר. קנדי- פיוד מצוין אני מאוד את הפיוד הזה,בנייה מעולה,פרומאים מעולים { חחח שקנדי עשה את הפרומו עם הDVD של HBK וגם שבה עם סקוט הול,דיזל,ג'נטי...} נראה לי שקנדי ינצח פה אבל ימשיכו את הפיוד לעוד כמה אירועים טובים . רנדי אורטון נגד כריס ג'ריקו- אליפות ה-WWE- ג'ריקו חוזר ומקבל N1C לאליפות ,הפיוד הזה מעולה למרות שהוא יהיה קצר , אורטון אלוף כאפות ... ג'ריקו הכי מתאים להיות אלוף כרגע ולראות את ג'ריקו נגד HHH על האליפות בראמבל יהיה אדיר { מקווה שזה יהיה נגד HHH } ... אנדרטייקר נגד אדג' נגד בטיסטה על אליפות העולם במשקל כבד - קרב משולש מטורף בין שלושה מתאבקים מצוינים הכי טובים בסמאקדאון למעשה , לכל מתאבק יש סיכוי זהה של 33.33% לנצח,הימור שלי בטיסטה ינצח אחרי הצמדה על אדג' , למרות שקשה להאמין שטיקר יפסיד בפעם השלישית ברציפות ... ריי מיסטיריו נגד MVP על אליפות ארה"ב- פיוד נחמד מאוד למרות שאני לא רואה כ"כ בנייה טובה אליו,חבל שמאט נפצע,הקרבות של ריי וMVP שראיתי בסמאקדאון שהיו בשבועות האחרונים מעולים,מקווה מאוד שMVP ינצח למרות שאחרי יותר מ-200 יום החזקה אני חושב שהוא יפסיד את האליפות לריי . CM פאנק וקיין נגד מארק הנרי וביג דדי V - למרות כל האהדה שלי למתאבק קיין,הקרב הזה כ"כ מסריח,למה לא נתנו לנו קרב בין שלטון לפאנק ? הנרי וביג דדי V לא מענינים וקיין בזמן האחרון גם אותי קצת משעמם בפיודים שלו עם ביג דדי V והנרי וכו' ... מיקי ג'יימס נגד בת' פיניקס על אליפות הנשים - קרב נחמד מיקי ג'יימס מתאבקת מעולה ופיניקס אלופה הילית נהדרת,מאמין שפיניקס תנצח וימשיכו את הפיוד הזה עוד אירוע או שניים . בקיצור מחכה לנו אירוע טוב במיוחד הקרבות על הטיטלס שוט . * בזמן האחרון נורא יבש פה...מקווה שתחזרו להגיב כמו פעם .
אני משווה את האירוע הזה לאירוע של TNA פה כל הקרבות הם אחד על אחד חוץ מ-2..קרב אחד שהוא קרב משולש שזה מצויין וקרב אחר שהוא קרב זוגות שחובה לראות בבוקר אחרי 2 כוסות קפה ומתיחת העיניים על מנת לא להירדם. בTNA היה קרב 10000 נעצים,קרב 3 על 3 שולחנות,קרב של 4 על 4 וקרב של 4 מזוודות שכל אחד מכילה טייטל שוט,מה נשמע יותר מעניין? האירועים של WWE חייבים איזה משהו שיעורר אותם,איזה אלימניישיין צ'ימבר או לפחות איזה קרב בלי חוקים..למזלם הפעם באירוע באמת הקרבות מעניינים ואת רובם זה פעם ראשונה שאנחנו רואים,אבל עדיין אם היו מוסיפים איזה סטפולציה אחת או שניים היה יכול להיות אירוע הרבה יותר מעניין.