WWE

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י הילד האדום, ‏7/7/05.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא זכור לי מקרה כזה עם מייקלס.

יפה מאוד שאתה מעריך את העבודה שלהם,תאמת באמת הרבה אנשים לא מעריכים את העובדה שהמתאבקים קורעים את עצמם בשביל לבדר אותי אותך ואת כולם. הנסיעות הארוכות,ההופעות כמה פעמים בשבוע,המאמץ הגופני שכרוך בכך,העבודה הרבה שלהם עם המתאבקים ובחדר כושר, הפציעות שלא פסחו על אפחד מהמתאבקים,המשפחה שכמעט ולא רואה אותך.שלא נדבר על כאב,ויש הרבה, ועל ההקרבה ומהלכים המשוגעים,שבשניות יכולות לגמור קריירה.

כן מייק פולי זה מנקיינד.נחשב לאחת מאגדות העסק,ואולי אגדת ההארדוקר הגדולה מכולם.

נערך לאחרונה ב: ‏31/7/05
  2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשהוא קפץ מהכלוב פשוט חשבתי "מה לעזאזל? הוא מטורף!"
    גם ההארדי בויז, מהם נותר רק מאט כשג'ף הלך לנפוש לו. הבנתי שההארדי בויז הם דוגמה לחבר'ה שעבדו על העסק בבית והגיעו לאקדמייה של מקמהון ועברו בהצטיינות.

ואני בפירוש זוכר ראמבל שבו מייקלס נגע עם רגל אחת בלבד על הקרקע ואז הפיל מישהו וניצח.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מייקלס ניצח בשני ראמבלים 95 ו96,ב96 זה בוודאות לא קרה כי אני זוכר את הקרב טוב במקרה גם יש לי אותו על המחשב.אני לא ממש זוכר את 95,אני יברר את הנושא.

ג'ף לא ממש הלך לנפוש,העיפו אותי על בעיית סמים.

אני מבין שאתה מעריך,ואת זה באמת אנשים יותר נוטים להסתכל,על ה"באמפים"(באמפ=מהלך יוצא דופן נגיד את זה ככה) שאנשים לוקחים,וכן זה ראוי להערכה.

אבל אני מדבר איתך על אפילו דברים הכי פשוטים,נגיד "ג'רמן ספלקס",מהלך שדי הולך בהרבה קרבות,אם אתה לא מכיר,דמיין מישהו מחזיק אותך בבטן(כשהוא מאחוריך,מחזיק אותך בשני ידיים) ומתיז אותך אחורה,אני מאמין שראית את זה מהלך די רגיל לא?

הנה אדג' שמוכר לרבים מפה כתוצאה מכזה סופלקס בדיוק באחד הקרבות,שבר חוליה שלחצה על הצוואר (משהו כזה ) והזדקק לניתוח.

סך הכל מהלך "פשוט",אבל התוצאות יכולות להיות קריטיות וזה לא תמיד תלוי בך.
    יש אלף ואחד דוגמאות.

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בודי סלאם ופדיגרי מהלכים שיכולים בקלות להתפקשש. אם אני לא טועה זה היה די-לו בראון שעל כיסא גלגלים עכשיו?

ג'ף על בעיית סמים? הבנתי שהבן של לולר עף על אותו דבר.

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שלא תבין לא נכון,שום פיקשוש,ברור שכל פיקשוש יביא לתוצאות איומות,אבל סך הכל הוא עשה את המהלך כמו שצריך,מה כבר הוא יכל לעשות? ואדג' לא יכל לשנות משהו מהנחיתה שלו,אין לו שליטה על זה וסך הכל הרבה פעמים הוא נפל בצורה הזאת.אז מה לעשות?

הסיבה שהעיפו את ג'ף הייתה בעיית סמים. הבן של לולר נתפס לא מזמן על משהו דומה.

אם אני לא טועה דינמט קיד על כסא גלגלים,אבל זה בגלל שהגוף שלו לא עמד בסטרואידים בזמנו.
    לא זכור לי משהו על בראון אבל אולי אתה צודק.

ואם המטרה שלך היא הפציעות במהלך הקרב,עזוב אין אחד שלא נפצע,באמת. אני רק יתן לך על הקצה המזלג.

מנקיינד(ראה דפים קודמים),טריפל אייץ קרע רצועה בברך (ניתוח),מייקלס גרם לבעיית גב בעקבות קרב (ניתוח והחלמה שגרמו לו לפרוש משנת 98 ועד ל 2002),קורט אנגל עם בעיית צוואר כרונית(2 ניתוחים),טייקר נפגע בכתף(ניתוח), אורטון נפגע בכתף(ניתוח) ואן דאם נפצע בברך(5 חודשי העדרות וטיפולים) מסטירו שבר תקרסול(ניתוח), בנואה שבר חוליה(ניתוח),אדג' מה שאמרתי לך, אוסטין שבר את הצוואר(סדרת ניתוחים),בראט הרט שבר את עצם החזה(טיפול ממושך)

נתתי לך פה באמת טעימה קטנה מאוד,ואני כמובן נותן הכל מדברים שנעשו במהלך קרב.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה עם קווין נאש, הפצוע הנצחי?
    דיינמייט קיד? לא זוכר. עד כמה הסטרואידים נפוצים עדיין?

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אמרתי שנתתי רק על קצה המזלג,לפני כמה שבועות ברו,היה סגמט משעשע מ"אחורי הקלעים" כשגריקו כריסטיאן וטומקו כאילו ניחשו את מי מייקלס יביא בתור פרטנר שלו(שהתגלה כהוגאן) בקיצור,שכריסטיאן העלה את האפשרות של נאש ג'ריקו אמר : "נאש?!,רק מלהרים את הטלפון הוא קורע רצועה"
    חצי מהאולם נשפך.

כיום זה קיים הרבה פחות,אבל שלא יהיה ספק זה קיים. תוספי מזון ואבקות למינהים הם דבר שהיום יותר הולך חזק בוא נגיד ככה. ההבדל הגדול שאחרי משפט הסטרואידם המפורסם,שהוגאן אמר שסטרודיאים היו הולכים פשוט בחדרי ההלבשה חופשי,היום זה נעשה יותר בחדרי חדרים. הכמות של העניין ירדה שלא תבין,אבל זה גם בגלל התחליפים השונים שהזכרתי.

8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה עם טריפל אייץ'? הגוף של הבן אדם בהחלט לא טבעי. כנ"ל בטיסטה.

9. אלסנדרו דל פיירו Member

ארז,אתה יודע אולי מה הסוד בין ריי מיסטיריו לבין אדי גררו?

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הבן של מסטריו הוא לא באמת שלו,אתה תראה את זה כבר בהמשך.
    (ה' ישמור,איך מפיוד שהוא על האבקות נטו,הפכו את זה לזבל טלנובלה,יאללה מיצינו,סגרו תעסק)

אמרתי לך כבר,כולם משתמשים בדברים שונים לפתח את עצמן,לאו דווקא סטרודיאים אבל גם להם יש חלק נכבד בעסק.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, קיין יותר מכוער מהכיעור עצמו. למה הורידו לו את המסכה? אימאל'ה.
    למה נזכרתי? כי עם מדברים על טלנובלה, הקטע שלו עם ליטה היה מטומטם לחלוטין.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ההיל טרן של ליטה היה חייב לקרות,סיפור ארוך.

בזמנו טריפל אייץ הציע לקיין להצטרף לאבולושיין. בישוף הציע לו כנגד,לסרב להצעה ובתמורה הוא יתן לו קרב מול טריפל על התואר. קיין שם את שניהם בעמדת הצ'וק סלאם ולבסוף שיחרר את בישוף ומיסמר את טריפל עם צ'וק סלאם. בישוף הוסיף עוד פרט,אם קיין מפסיד הוא חייב להסיר את המסכה.

זה כונה Title vs. Mask Match.

לאחר הרבה התערביות ולא מעט פעמים שאפילו חשבתי שקיין אשכרה הולך לזכות,לבסוף טריפל ניצח וקיין הוריד את המסכה.

אני מעלה עכשיו את הקרב להורדה ישירה כדי שתוכלו לראות.עוד מעט אני יביא קישור.

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא פלא אבל ששמו לו מסיכה. בושה לבני האדם שאחד מהם נראה ככה.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

אהבתי,אבל נסחפנו,הוא בהחלט אחד היצורים היותר מכוערים, אבל אני מאמין שאיפשהו יש יותר.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הנה הקרב שבו קיין חושף את הפנים.

http://rapidshare.de/files/3239455/hhh_vs_...ask-og.asf.html

תהנו(?????)

מי שלא יודע איך מורידם מהאתר הזה,די פשוט יורדים למטה,לוחצים על FREE עוד פעם לרדת למטה ורשום כמה שניות צריך לחכות ,מחכים לא יותר מ50 שניות משהו כזה,ומורידים.