לא ברור איך רנדי אורטון יזכה באליפות בסאמרסלאם. כל השמועות, כל הספויילרים וכל התוכניות הם שהוא יזכה, אבל לפי הבילד אפ זה פשוט לא הגיוני. סינה לא יצא אובר פעם אחת(טוב, אולי בקושי פעם אחת בטאג עם אומאגה), בעוד שרנדי נותן RKO על ימין ועל שמאל ומשפיל את סינה תוכנית אחרי תוכנית. סך הכל רו סביר, שבוע לפני סאמרסלאם, למה כבר אפשר לצפות. הפרומואים של וינס אדירים, הקטע של בוקר היה נקודת השפל בפרק. הפרומו של קנדי היה בינוני, כנ"ל הפרומו של אורטון בהתחלה. המיני פיוד בין סנטינו לרון סימונס עושה רושם טוב וממצה את האיטלקי המעיק עד תום. כמתאבק הוא משעמם, הדיבור שלו מעצבן אבל כשיש מישהו כמו סימונס לידך אפשר להחליק את זה. קריים טיים עם עוד מכירה פומבית צפויה(רק שלא יחפרו עם זה יותר מדי. כבר עכשיו זה מתחיל למצות את עצמו), קרב בנות טיפוסי, מיין אבנט ידוע מראש וקודי רודס אחד שממשיך בנצחונות על לו/מיד קארדים למיניהם. הקארד לסאמרסלאם נראה טוב, רק שהתוצאות יהיו בהתאם. (בעיקר תואר חזרה לבטיסטה. בושה שהאיש והסנטר הוא אלוף העולם. בטיסטה חייב לקבל את התואר חזרה, כל דבר עדיף על גרייט אסהול)
אפשר לחשוב כמה קשה זה לסמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx בכל מקרה, יחסית ל2007, רואו חזק! כן טוב גם אני יכול להעביר ביקורת "עייפה" על כל דבר...אבל במקום להיות פסימי...היה RAW טוב, קרבות טובים, הפרומו של אורטון היה יותר מסביר, הקרב N1C היה מעולה, והתוצאה בסאמרסלאם - רק שנקבל אלוף חדש!
זאת האופציה הכי טובה כדי שבמקרה לא יתנגב איזה ספויילרון לעין ויהרוס למישהו. כמו שאורי נראה לי אמר-זאת לא כזאת בעיה לסמן את מה שבצהוב אם אתה רוצה.
צדקת בשם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ויש לי הרגשה כל כך נוראית שבסאמרסלאם אלוף הWWE ישמור. זה נכנס לדפוס הקבוע שסינה אוכל חצץ בRAW, וכשיש לו קרב אליפות אז הוא מנצח. וזה מה שנראה לי יקרה. אגב מה הולך עם הזוגות\קרוייזר? =\
בינתיים עוד לא נקבעו קרבות של זוגות או אליפות העולם במשקל קל ע"פ האתר... בעניין סינה-אורטון... אני אוהב את סינה, אבל נראה לי שצריך דם חדש לאליפות ה-WWE ורנדי אורטון מתאים בדיוק... מקווה שרנדי ייקח... אגב ב-DIVA SEARCH אני מתת שאיב טורס תזכה אחח איזה שווה (גם ברוק גילברטסן מטורפת). ההכרזה על הזוכה ב-28 באוקטובר.. כנסו תראו למי אני מתכוון (תחפשו את הדיווה שלכם): www.wwe.com/divasearch
אני אהיה אופטימי ואגיד שיש סיבה לכך שאורטון יוצא אובר בפיוד הזה. הסיבה היא שתמיד רנדי אורטון היה הזונה של סינה. בפיוד של סינה מול קהלי, מייקלס וטריפל, סינה תמיד כיסח את אורטון ותמיד ניצח אותו. אורטון פשוט היה הזונה של סינה ולמארקים זה כנראה יהיה ברור שסינה ישמור בלי בעיות וזה לא יהיה עניין בפיוד. אני כל כך רוצה להאמין בזה. אני מת על רנדי ואני גם די אוהב את סינה. אבל לפחות לכמה חודשיים צריך אלוף חדש.
אורטון כנראה יצא אלוף בסאמרסלאם כדי לסגור מעגל אחרי שזכה בסאמרסלאם 2004. אחרי 10 חודשים רצופים של סינה עם התואר, ויותר משנתיים רצופות במיינאיבנט, לא רק שצריך דם חדש... צריך אלוף שיחזיר את הכבוד לחגורה הזאת. יש כאן צופי TNA?
אני התתחלתי לראות TNA לפני חצי שנה ואז לא ראיתי כמה חודשים. לפני חודש וחצי חזרתי לראות. המתאבק האהוב עליי הוא אייג'י סטיילס.. חבל שTNA משתמשים בו כזונה של כריסטאין. היה מעניין לראות פיוד של היל והיל בין סטיילס לכריסטאין. או שפייס טרן של סטיילס. בקיצור לא משנה מה העיקר להשתמש בו.
וואי גם אני הכי אוהב את איב....היא שווה אחושילינג!!! יש שם עוד כמה כוסיות רצח, אבל יצאו שם בחורות ממש ענקיות הפעם (גם בגובה).. לגבי TNA אני הכי אוהב שם את כל המתאבקים שבאו מהWWE (חחח איזה אירוניה) ואת סייבן. משום מה אני לא מתחבר לדמויות של המתאבקים של TNA. - גם את סטיילס אני אוהב, בקטנה.