WWE

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י הילד האדום, ‏7/7/05.

1. השחקן ה-13 Member

איפה יהיהה השידור בלייב באינטר?של הסלם?

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

באינטרנט?לא יודע,אולי לייבספורטס.

3. juventiner Member

ועכשיו השאלה שלי:
    יש הימורים?
    אני לא בטוח לגבי כלום מהקרב הזה, למרות שלדעתי HBK יותר בכושר מהוגאן אבל הוגאן חזר בצורה מדהימה. והעוצמה שלו? פיייייייייייייייייייייייי
    מחכה לתגובות

4. juventiner Member

ד"א
    האם מדוע ולמה, אין אף פעם קרב סולמות או משהו מעניין הרבה יותר?
    אני מתכוון לתוכנית רגילה ולא ppv.....
    לא מזמן היה רק קרב שולחנות בין אדג' ובנואה והגיעו חברים של אדג'....
    אני רוצה לראות קרבות עם מטרה כלשהיא (חוץ מ pin fal)

5. lior16 Member

אני הייתי הולך על HBK
    אבל ידוע שהוגן יקח.. הבוקרים יתנו להוגן את הניצחון אולי בגלל שהוגן לא יחזור לWWE עוד?
    כנראה הופעתו האחרונה של הוגן? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx או שהוא יבוא בתור אורח..

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כמו שאמרתי אלף פעם,הדברים המרכזיים הם PPV לא תראה איזשהו קרב סולם על התואר בתוכנית רגילה.

כן נגעת פה באחת הנקודות המענייינות של חובבי הרסלניג. קודם כל מי שאומר "הבוקרים" יתנו או לא יתנו,לא קשור,האנשים האלה יותר חזקים מהבוקרים. איך קווין נאש(דיזל בזמנו )אמר : שני מהאגואים הכי גדולים בזירה אחת,אותי מעניין איך זה יגמר.
    זה באמת הימור קשה

אני ינסה לתת נקודות לפה ולפה.
    קודם כל למה HBK? כי כשבן אדם בא להופעת אורח פעם ב.....הוא לא מנצח. למה עוד? כי HBK עבר כמו שראיתים ב5 פלוס היל טרן(מעבר לדמות הרעה), לא עשו את זה בשביל שיפסיד.

למה הוגאן? כי הוא הפוליטקאי הכי גדול בעסק,וכי הוא לא מפסיד שהוא לא רוצה. עוד סיבה,שימו לב,הקרב ימוקם במיין אבנט,זאתאומרת הקרב האחרון באירוע. שמתם לב לקרבות האחרונים בשבועות האחרונים ברו? הוגאן שם,מנצח,ועושה את הפוזות לקהל. תמיד זה ה"גראנדפינאלה". הגיוני שאותו דבר יהיה בסאמרסלאם.
    בקיצור, קשה לדעת מי יקח באמת קשה,אבל אם אני אדם מהמר,הייתי הולך על HBK.
    העיקר שיהיה קרב טוב.

7. Yeste Member

האלק הוגן ,בדומה לריק פלייר,פשוט לא יודע מתי לפרוש .
    אגב,נכונה השמועה שבראט הארט יחזור גם כן להופעות אורח ב 2006?

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ריק פלייר ביינתים יותר טוב מחצי רוסטר.הבן אדם אגדה מהלכת,איזה יופי לראות אותו מקדם מתאקים צעירים ממנו,תראו השהות שלו ליד אורטון,והקרב בינהים בכלוב שרנדי ניצח מן הסתם,כל ההפסדים שלו שמקדמים אחרים נטו. תענוג ,בן אדם גדול.

כרגע מתנהל משא ומתן בין הWWE לבראט הארט.כרגע בראט ביינתים מעכב את הדברים, עוד השנה הם מתכוונים להוציא DVD שלו,והתכנון הוא שהוא יופיע לפני,ככה שעוד השנה אנחנו צופים לראות אותו.
    כמו כן,הוצע לבראט הארט להיות בהיכל התהילה ב2006,ברסלמניה הבאה. ברטא הביא נכונות אבל הדברים לא סגורים.העריכו ש80 אחוז שהוא יופיע שם.

מי יתן ונראה אותו,למרות מצבו הבריאותי,חזרה בעסק.

נערך לאחרונה ב: ‏30/7/05
  9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע אדון הרצליה עד המוות, את רוב מה שאתה כותב כאן אני בעיקר מהנהן ומשתדל להבין, אבל זה מעניין, וגררת דיון שלא האמנתי שיחזיק יותר משני דפים לכמעט 20.

כבוד!

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קודם כל תודה.

דבר שני,אני לא חושב שגררתי את הדיון,פשוט אנשים שואלים ומתעניינים בסודות של העסק הזה,אז אני עונה להם מהידע הדי גדול שצברתי עם השנים. אם אנשים לא היו שואלים-לא היה דיון.

אני רוצה שאנשים ילמדו ויבינו את העסק הזה,לא סתם טייקר הכי חזק,ומייקלס הכי כוסון,אלה לרדת אל תוך העסק,להבין אותו.את זה אני מנסה להעביר(למי שרוצה כמובן).

דרך אגב,קרא לי ארז.

נערך לאחרונה ב: ‏30/7/05
  11. Barcik Member

ארז, משהו עתיק שהציק לי בימי ילדותי. היה קרב בו מי שיוצא מהזירה נפסל, שבסיומו נותרו לקס לוגר וברט הארט. שניהם יצאו יחד מהזירה, ונחתו על הקרקע בדיוק באותו הרגע. זה היה מתוכנן?

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בעיית ילדות עומדת להפטר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

הקרב הוא קרב רואיל ראמבל בהשתתפות 30 איש שהמטרה כמובן היא לזרוק מישהו מעל החבל ואז הוא נפסל .האחרון שנשאר מנצח. הפרס? קרב על התואר במיין אבנט(קרב המרכזי) באירוע הכי גדול בשנה,רסלמניה.(ידע כללי,90 אחזו ממי שמנצח בראמבל זוכה בתאור ברסלמניה.)

שניהם נשארו אחרונים בזירה ושניהם נפלו ביחד,(כל אחד כאילו ניסה להוציא את השני).

לשאלתך,בוודאי שזה מתוכנן.
    בטח תשאל מה עשו ,אז החליטו ששניהם ניצחו את הראמבל ושניהם ילכו לקרב ברסלמניה מול האלוף( כן כן לאלוף יהיה שני קרבות) פה גם יש פרשיה גדולה שלמעשה לוגר היה אמור לזכות בתואר אבל בגלל שהוא פלט את התוצאה בבר יום לפני,שינו תתוכנית. טוב סטיתי מהנושא בקיצור,לוגר התמודד וניצח בפסילה(בפסילה התואר לא מועבר),ברט התמודד,ניצח,וזכה בתואר.

13. Barcik Member

אבל איך קיבינמאט הם יכלו לעשות את זה ככה שאי-יהיה אפשר להבדיל אפילו בעשרות הילוכים חוזרים מי נופל ראשון?

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בגלל זה הם מקצועניים לא?

תאמת זה באמת הייתה נפילה מאוד מתוזמנת,אבל גם אני ואתה אם נתאמן טוב ובשיתוף פעולה נצליח חח.
    גם השנה דרך אגב ברואיל ראמבל זה קרה,אבל מי ששם לב יכל בבירור לראות שאחד מהמתאבקים נגע ראשון.

לפעמים זה מצליח,לפעמים לא.דרך אגב אם להיות מדוקדק מאוד,נראה לי שהוכח שברט נגע ראשון,אבל זה סתם קטנוניות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא היה עם מייקלס? שהוא נגע רק עם רגל אחת בקרקע וזה לא נחשב?

מקצועניים לחלוטין. כשרואים את זה עכשיו, עם כל הסלטות וכו', מתחילים להבין כמה עבודה כרוכה בזה.
    אגב, מייק פולי זה מנקיינד, נכון? איזה תותח!