סיימתי לראות עכשיו את הקרב שקורט אנגל (אחד המתאבקים הבכירים בעסק) זכה במדליית הזהב באולימפידת אטלנטה.מרגש. Olympic Games Atlanta 1996 - Wrestling Finals - Kurt Angle vs. Abbas Jadidi
כן...זה לא סתם. אם אתה מכיר טיפה WWE.תמיד בכניסות שלו כשמציגים אותו תשמע: די אונלי אולימפיק גולד מדל אין WWE היסטורי. אכן זה האמת.והוא בתור "היל"(רע) נוהג להשתמש במשפט הזה הרבה. אכן זכה במדלית זהב אולימפית בהאבקות חופשית.
האבקות חופשית זה לא הספורט ההומואי הזה כשהם אונסים אחד את השני על המזרון? אם זה מה שאני חושב שזה זה בכלל לא מזכיר את הוורסטלינג הראוותני והאהוב, סתם ענף משעמם ומגעיל שלא ברור לי מה הקשר בינו לבין ה-WWE.
חייב להיות קשר? בשנת 96 הוא זכה במדלייה.בשנת 2000 בערך הוא הצטרף לWWE. זה לא ממש קשור אבל אם הוא טוב בסגנון כזה של האבקות אז אפשר לעשות הסווה לסגנון אחר.
אני ראיתי את הקטע שהוא היה מתאבק עם אנשים מהקהל על המדליה שלו. זה היה מגעיל ודי פתטי, מבויים או לא. אגב - אלה מן הסתם היו שחקנים/מתאבקים חובבים, נכון?
ארז אחי אני ראיתי את התוכנית של ה7.7 הורדתי מהאינטרנט עוד פעם אדי גוררו היה עם מיסטריו בקרב מול אם אן אם ומיסטקיו לא רצה אבל גוררו אמר לו או שהוא בא איתו או שהוא מספר את הסוד בטח ראית.... עכשיו גם ראיתי לפני כן שהוא מדבר עם הבן הקטן של מיטיריו ולא הבנתי מה הוא אמר לו בכלל
קיצר הסוד קשור בבן של מסטריו. עדיין לא יודעים מה הוא. חשיבה שלך תואמת את של וינס מקמהון.הוא הוחזר חזרה לOVW(מין מכון פיתוח של הWWE) הוא כבר הרבהה זמן לא מופיע.
לפי דעתי גם מאט מוגראן הוא חסר תועלת סתם ענק אף אחד לא אוהב אותו אף אחד לא שונא אותו ,הוא לא נלחם והוא לא מוסיף בכלל לעלילה סתם מגמגם.. ענק שמגמגם, זה מתאבק מוזררר הוא פעם אחת הרים את ביג שואו והוא כביכול עוזרו של קרליטו ממש מגניב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טלפטיה סתם עלה בראש מישהו דביל.. טוב שהעיפו אותו אם כך הוא מבסס את הטענה שלי.. חחח לא ידעתי שהעיפו אותוו