לא הבנתי. שי, אני מאמין שנבחרת איטליה יכולה לעלות שלב, אבל להגיע עד הסוף? קודם כל הם צריכים לנצח את אירלנד בכל מחיר והם יודעים את זה. עד כדי כך שפראנדלי מתחיל לחשוב על שינויים לפי העיתונאים שצופים באימונים בקראקוב. בארזאלי אולי יחזור להרכב הפותח, ואפילו חושב להחליף את המערך לארבעה שחקני הגנה וקישור כמו במוקדמות. בגאזטה מהמרים כרגע על מוטה כקשר קדמי מאחורי קאסנו ודי נטאלה, דבר מפחיד למדי לאור היכולת ההתקפית החלשה של מוטה והכושר הגופני של קסאנו. באלוטלי קיבל איזה מכה בברך, ומחר נדע אם הוא יהיה כשיר...אולי עדיף שלא. העיקר לנצח את אירלנד ואם אפשר עם כמה שערים, לפחות שיצאו בכבוד מהטורניר. אגב השופט שישפוט בפוזנאן יהיה ג'ונייט צ'אקר, שופט טורקי שבמשחקיו שום נציגה מאיטליה ניצחה.
המבחן האמיתי של איטליה מחר הוא המבחן האמיתי של צ'זארה פראנדלי כמאמן מן המניין. אם הוא לא יעמיד נבחרת שתשטוף את המגרש בכל רגע נתון כשהיא מחפשת את ה4/5-0, אם השחקנים שלו לא יעלו עם רעל בעיניים, לא כג'נטלמנים עדינים וטובים למראית עין אלא ככלבי בולדוג עצבניים רגע לפני הנשיכה, אם כל זה לא יקרה הוא מבחינתי יכול לארוז את החפצים שלו כבר מחרתיים. לא ייתכן שנבחרת מוכשרת כל כך תהיה כל כך לקויה מנטלית בצורה שתפחית כל יתרון שלה. ואני לא קונה את הדיבורים על חולשה, יש פה שלד שחקנים כל כך טוב (לא 2006, אבל עדיין) שיכול להתחרות בכל נבחרת, ואני מדבר על בופון, פירלו, קייליני, ברצאלי, מרקיזיו, מאג'ו, דה רוסי, מוטה, נוצ'רינו, קסאנו, די נטאלה, באלוטלי. אלה לא שחקנים שאמורים להתבנקר אחרי 1-0 (מעיד על המנטליות הכי דפוקה בעולם), אלה לא שחקנים שאמורים להתחיל לתקוף רק כשהם נדחקים עם הגב אל הקיר. זה למה אני כל כך מאוכזב מפראנדלי, באופן סיסטמתי ההכנה המנטלית שלו לקויה, אז בתפקיד שדורש כל כך הרבה כריזמה הוא הולך לאיבוד.
מה זאת אומרת "גם ככה לא היו עולים שלב"? אם שבדיה לא משווה ל 2-2 בדקה ה-90, איטליה היו בשלב הבא במקומם.
מאוד מקווה שהדיבורים על ספורטיביות אכן יוכיחו את עצמם, איך אמרו היום באיטליה, "בעבר נכוונו אז מותר לנו לדבר". אני חושב שהפעם המצב יהיה שונה אבל ת'אמת שאני חושש מאוד מהאירים, ההתקפה הלא יעילה שלנו תצטרך לדעת לעשות את ההבדל הפעם ולהיות קריטית מול השער. מקווה לטוב. פורצה איטליה!
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Cesare+Prandelli+Giancarlo+Abete+FIGC+Unveils+65PsDv3aoLnl.Xxx נשיא ההתאחדות: "פראנדלי נשאר בתפקיד" נשיא ההתאחדות, ג'אנקרלו אבטה, אישר שצ'זארה פראנדלי ימשיך בנבחרת ללא כל קשר לתוצאה של האצורי הערב. כזכור, האיטלקים חייבים ניצחון על אירלנד הערב אך זה עשוי לא להספיק אם קרואטיה וספרד יסיימו בתיקו 2-2 או גבוה יותר. אך למרות החשש מחזרה הביתה כבר הערב, בהתאחדות אין ממהרים לפטר את פראנדלי מתפקידו כמאמן הנבחרת. "אנו מבוצרים בתכנית המקורית שלנו, עליה דיברנו גם בתחילת טורניר הגמר, והיא הייתה שלא משנה מה תהיה התוצאה הסופית, פראנדלי נבחר על ידינו כמאמן לטווח הארוך של 4 שנים. אין צורך לדון בהחלטה הזו ביום הקריטי הזה" אמר אבטה לסקיי איטליה. "בשביל ההתאחדות, הוא המאמן שיוביל אותנו בגביע העולם בברזיל ב-2014".
זה היה דחוק, זה היה מאוד לא מרשים, אבל עלינו. מפה אני מאמין שאנחנו מתחילים טורניר מחדש, רק כל כך חבל על קייליני שלא ייקח חלק. הבלם הכי טוב שקיים.
למה זה צריך להיות כל כך קשה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx טוב, מעכשיו יותר דיאמנטי, להמשיך עם קסאנו ובאלוטלי (מה שהוא עשה מאז שנכנס זה יותר מטוטו די נטאלה), ולהתחיל להפציץ את השער ולא לבעוט פס בתקווה שהאירים ישמיטו.
4 שערים, 3 מתוכם במצבים נייחים. די עלוב. פראנדלי חייב להפסיק עם הטמטום הזה של מארקיזיו או מוטה כקשרים מאחורי החלוץ לסירוגין. זה לא התפקיד שלהם ואם הוא רוצה לשחק במערך הזה שיפתח עם ג'יובינקו.
גולאסו אחד גדול של באלוטלי וכבר שכחת כמה חלש הוא היה מול קרואטיה וספרד? לא תודה. כאס מהספסל הוא ייתן הרבה יותר. אנחנו צריכים יותר הנעת כדור, יותר הצטרפות להתקפה, יותר מה-5 דקות האלה לפני השער הראשון וה-5 דקות שאחרי תחילת המחצית השניה. צריך יותר קייליני (שלא יהיה), יותר בלזארטי, יותר דה רוסי בעמדתו הטבעית. צריך יותר, ככה זה פשוט לא יעבוד.
צריך את הגרוש ללירה. כשמגיעים לרחבה לבעוט לשער, לא לנסות למסור שבעים פעם. אני לא מסוגל לראות את קסאנו מוסר כשהוא על קו השישה עשר ומנסה למצוא את מארקיזיו שבמקום להפציץ מנסה להעביר לרגל ימין. תבעטו, כמו באג'יו! באלוטלי סוחט עבירות, עובר שחקנים, בועט לשער ובאופן כללי שחקן הרבה יותר מסוכן מדי נטאלה. ג'יובינקו לא עשה שום דבר מול ספרד וקרואטיה, תראו מה דיאמנטי עשה בחצי שעה שהוא שיחק. לא הפסיק לרוץ, היה יצירתי ונלחם. ג'יובינקו היה נראה על המגרש כמו נטע זר שלא מבין לאן הוא הגיע. מוטה-פירלו-דה רוסי דיאמנטי באלוטלי קסאנו בדקה ה-60 כשלדיאמנטי ייגמר הכוח אפשר להחליף אותו. חייבים מול הצרפתים להבקיע לפחות שניים.
הוא היה לא רע ובעיקר נורא חשוב עבור הנבחרת בשני המשחקים הראשונים ומאוד חשוב ומועיל גם היום. הוא חייב לפתוח במשחק הבא. לדי נאטלה אין מה לתרום מהפתיחה, רק כמחליף טרי יש לו מה להציע בנבחרת. אמנם לקח לפראנדלי שני משחקים, אבל בסוף הוא הבין שבלזארטי עדיף על ג'אקריני. וטוב שכך. ברצאלי ודה רוסי היו מצויינים. פראנדלי בכלל לא נקי מביקורת. הוא פחד מהאירים, עבר למערך 4-4-1-1 (הוריד את מוטה לקישור ושם את דיאמנטי במקומו) וגרם לנו לדאוג כשלא היתה לנו סיבה - מול נבחרת טובה יותר זה שוב יכל להסתיים בתיקו 1-1. שמח שזה נגמר טוב. פראנדלי חייב ללמוד מהטעויות הללו שלו. נשאר רק לקוות שקייליני יחלים למשחק הבא. פורצה! :aaa15:
Serie A (מה שמך?), אני כל כך שותף לתסכול הזה, לראות את קסאנו ודי נטאלה מתמסרים במצבים כל כך נוחים. התחרפנתי מול הטלוויזיה. אבל עם באלוטלי זה לא בהכרח נגמר טוב יותר. רק היום הוא הראה כמה הוא לא חד מספיק עם כמה מצבים קורצים. עוד יתרון ללהתחיל עם מריו על הספסל. הוא נכנס בדקות האחרונות, רענן, פיזי, חזק. כל ההגנות כבר מותשות אחרי משחק שלם, ופתאום בא איזה שור מגודל שמרביץ וגונב ובועט ואין להם איך להתמודד איתו. אז, אני סבור, שבאלוטלי יכול להפציץ גם להפציץ. מסכים איתך לגבי דיאמנטי, בפורום האיטלקי שיבחתי אותו כל העונה. תהיתי באמת לאן הוא נעלם בשני המשחקים הראשונים, והוא באמת חייב לפתוח בקישור במשחק הבא. עם זאת הייתי שם את מרקיזיו שבאופן כללי היה לו טורניר טוב יותר ממוטה. כלומר: פירלו-מרקיזיו-דה רוסי דיאמנטי אורי, פראנדלי בתצוגות אימון חלשות מהרגיל. אני מנסה להיזכר, היו לו מחדלים כל כך חמורים בתקופה בפיורנטינה? אני זוכר אותה כסימפטית למדי, אך לא חסרת ביצים ומרץ כמו הנבחרת האיטלקית מודל 2012.
ciao, piacere! אתם רואים, לא רק שאני בעד איטליה היורו, בנוסף החכמתי ללמוד קצת איטלקית. פרה פרה כמו שאומרים, טוב שאיטליה עברו את הבתים ועברו את היום הזה שהיה יכול להפוך בקלות לסיוט ולטיסה מוקדמת הביתה. נקווה להופעות יותר משכנעות בנוקאוט.