US Open 2009

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏31/8/09.

1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

גזענים טפו...

בכל מקרה זה היה ברור מתישהו שזה יקרה, פדרר הוא אחד מהכי גדולים אי פעם, אבל הוא לא מכונת טניס.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מזל טוב ילד :aaa8:

חבל רק שהוא אוהד בוקה...

3. דנידין Member

לשניהם הגיע, פשוט גמר ענק. הגיע הזמן שפדרר ישאיר משהו לאחרים ודל פוטרו כבר היה קרוב השנה לקחת גראנד סלאם שנלקח עלידי פדרר. אלוף אמיתי וזאת רק ההתחלה אני מאמין. כולה בן 20 ומתפתח להיות מפחיד!

אה כן, ומי אמר שזה טורניר מיותר? אחד המרשימים העונה בלי ספק. נראה אותך לא חוגג שפדרר הפסיד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏15/9/09
  4. The_Arsenal Member

אני פשוט לא מאמין שהלכתי לישון ב-2-0 לפדרר לסט הרביעי. הייתי גמור מעייפות וכבר חשבתי שהמשחק אבוד לדלפו. סעמק.

ברכות לדלפו!

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

במערכה שנייה היו לדלפו שני פורהנדים שהשדרנים אמרו שהם הטובים של השנה, ובכן אני לא רואה הרבה משחקים אבל אין ספק שמדובר היה על משהו מדהים.

אבל יותר מהכל אני מתרשם מהיכולת המנטלית של הילד, או האופי איך שאתם רוצים לקרוא לזה. שהוא רק התחיל לשחק דיברו רבות בארגנטינה שזו הנקודה החלשה שלו, הוא היה פורש ממשחקים שהוא היה בפיגור, מתעצבן מאבד ריכוז וכו'... מעבר לסטטיסטיקה שמראה שהשנה הוא מרבה לחזור מפיגור מערכה לניצחון, אני הייתי מאוד מאוד מופתע לראות אותו חוזר מול פדרר, הייתי בטוח שאחרי שפיספס כמה הזדמנויות מול השוויצרי דלפו ישבר.

הקפיצה המנטלית וההתבגרות של דלפו השנה מדהימים, זה לצד הסרב אלו השיפורים המשמעותיים שלו השנה לדעתי, וזכייה בגראנד סלאם בפעם הראשונה שאתה מגיע לגמר, ועוד מול פדרר זה התגמול היכ מתוק שיכול להיות.

אני גם אומר שהטורניר מיותר, אפילו חבל להשקיע בכזה טורניר ולבנות גג למגרש, בשביל מה? סתם עוד שבוע וחצי מבוזבזים בשנה, יאללה מי בא לבייג'ינג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

היו בעיות מזג אוויר, כן, אבל לקרוא לטורניר הנוכחי מיותר זה לא קצת הסחפות בכל זאת?http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

7. דנידין Member

ברור שזה לא טורניר מיותר. פשוט כמו בעוד מגרשים בסבב, צריך לעשות כמה שידרוגים, בעיקר בכל הנוגע לגג במגרש המרכזי לפחות. מעבר לכך, סאמראס, אגאסי ואחרים נתנו שם הופעות ענק, שום מיותר ושום כלום. גם פדרר נתן מכה של קלאסה מול הג'וק. יותר מזה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אולי הסמיילי לא היה ברור והייתי צריך להוסיף את זה: {ציניות}

לא מתאים לך סלע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/9/09
  9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה קורה לי המון לאחרונה, אני פשוט לא מאופס. אתמול שוב 20 שעות ברכבת, ככה זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

מישהו יכול לנדב מיידע לגבי הדירוג החדש של דל פוטרו?

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

המומחים בנושא בטח יתנו לך תשובה יותר מדוייקת אבל אני יכול להגיד לך שבלי קשר לניצחון בגמר הוא עקף את רודיק.לדעתי הפער מנולה היה משמעותי יותר ולכן הוא במקום ה-5

11. דקו Member

מצד אחד אני קצת מקנא בדלפו שהוא לקח סלאם בגמר הראשון וצונגה לא (אז בAO 08) אבל מגיע לו
    אני זוכר ראיתי פעם ראשונה את דלפו שנה שעברה גםב US Open מול אחד שאליאס מאוד אוהב קניאס ואיך להגיד לא אהבתי את דלפו המשחק שלו היה שקוף מדי יותר מדי קרבות התשה ושמירה על ריכוז גבוה וניצול טעיות היריב וזה לא עזר לו גם מול מארי אז ברבע למרות שלקח לו טייבריק שם(הולך לו בטיבריק בUS Open ) התוצאה לא הפתיעה אותי.
    המשכתי לו לספור אותו גם מול פדרר ב AO 09 והמפנה הגדול הגיע דווקא מול נדאל במיאמי אחרי שהוא הפסיד לו בIW דלפו השיג משחק שונה והצליח לשמור על ריכוז גם אחרי איבוד מערכה ולגנוב ניצחון על נדאל זה שיחרר אותו מבחינת פסיכולוגית מאוד. הניצחון הזה פשוט שיחרר אותו לגמרי והשיפור אחרי המשחק לא איחר לבוא עם זה בסרב ובנצחונות על חימר על מארי ועוד. לדלפו לקח לנצח את הטופ 4 אבל עם הוא מנצח נצחון אחד השחרור אצלו ענק כמו שקרה עם נדאל שאחרי 4 הפסדים יש לו כבר 3 נצחונות מארי בחימר לגבי הקשים היה מאוד קרוב במונטריאל עם אני לא טועה אחרי שהפסיד תמשחק בגלל עייפות/פציעה
    אחרי אכזבה בRG שהיה כל כך קרוב לנצח את פדרר והפסיד לו. הניצחון הבא שלו היה עניין של זמן ולשמחתו הוא עשה את זה בזמן הכי טוב גמר סלאם ראשון שלו.
    אחרי שנה אני יכול להגיד שהכרתי שחקן אחר
    עם סרב טוב, משחק מגוון,חזק מנטלי, ופורנד לא מעולם הזה,והבקאנד השתפרה פלאים.
    טוב להכיר אותך ילד ומזל טוב!

12. Selby Member

http://www.youtube.com/watch?v=CvZbDDe4eOE

"I don´t give a shit what the guy said"

"Don´t fucking tell me to be quiet"

איזה ג'נטלמן, וואו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    הבן אדם זכה בכל כך הרבה פרסים על כמה שהוא כביכול ספורטיבי, עשה מיליונים רק מהתדמית הזאת, של הג'נטלמן, של ה'שגריר' של ה'המשחק האצילי' והוא עדיין מרשה לעצמו להתנהג כמו ווייט טראש בלא מעט משחקים. איכס, איזה צביעות מגעילה.
    רודיק חוטף כל שני וחמישי ביקורות קשות על התנהגות לא יותר גרועה. למה? כי הוא עושה את זה לעיתים יותר קרובות. למה? כי יש לו הרבה יותר משחקים קשים וצמודים מפדרר. זהו, זאת הסיבה היחידה.

דרך אגב, ראיתי את ההתנהגות של פדרר בכל המשחק אתמול וישר חשבתי על מה שדני אמר על ה'נקבות'. פדרר כל המשחק התלונן על כל דבר שהוא לא אהב וגם בלא מעט פעמים חגג שגיאות ודאבל פולטס של דל פוטרו.
    שוב, צביעות.

פדרר הפסיד את המשחק אתמול אך ורק בגלל שחצנות.
    עם כל הכבוד לדל פוטרו ויש המון המון המון כבוד, בשורה התחתונה, לא משנה כמה הוא טוב הוא עדיין ball basher בגובה 2 מטר, מכונת כדורים ממש, וכל תינוק יודע בדיוק מה צריך לעשות נגד שחקן כזה.
    ופדרר הוא הרי הגדול בכל הזמנים, לא? ויותר מזה, הוא הרי שחקן הטניס השלם ביותר בכל הזמנים, לא? אז בוודאי שהוא יכול להוציא לפועל כל טקטיקה שהוא רוצה, בטח על אחד המשטחים האהובים עליו אם לא האהוב ביותר.
    אבל לא, הוא בחר שהוא רוצה לנצח את דל פוטרו במשחק שלו, בסוג של תחרות הפגזות מהקו האחורי, בחר שהוא רצה לנצח אותו בסרב מול סרב, פורהאנד מול פורהאנד ובקהאנד מול בקהאנד. אז יש לי חדשות בשבילו אם הוא לא יודע, כמו ששניהם שיחקו אתמול דל פוטרו יותר טוב ממנו בכל האספקטים האלו.
    כל מאמן נורמלי היה אומר לפדרר לגוון כמה שיותר את המשחק נגד דל פוטרו, עם דגש על סלייסים לבקהאנד שלו, אבל כמובן שלפדרר איו מאמן מאותה סיבה בדיוק.

50% סרב ראשון בפנים ו11 דאבל פולטס, פאקין הל, למה הוא לא היה יכול להגיש ככה בווימבלדון?!

GOAT MY ARSE

13. דקו Member

הקנאה פוגעת לך בדעות שלך וחבל
    אתה מחפש בכוח למצוא שלדים אצל פדרר
    וזה כבר נמאס לשמוע
    גם שאתה אוהד את רודיק תנסה להשאיר כבוד ליריב שלו
    כמה שקשה לך.

14. דימה Member

סלבי לא חסר אנשים כמוך, וכבר היו פה הרבה ויכוחים כאלה...
    פדרר בכיין, הוא לא מפרגן ליריב (במקרה ההוא לנדאל), הוא לא ספורטיבי וכאלה.
    אני לא יודע כמה אתה מתעסק בספורט, אבל כל אחד שמשחק כדורגל/כדורסל/טניס/דמקה יגיד לך שככה זה.
    זה לא משנה שזה פדרר וזה לא משנה כלום, פשוט אתה מתעצבן במהלך המשחק (ולפדרר היו הרבה סיבות להתעצבן כמו 11 דאבל פולטס)..
    אני בעצמי שאני לא ספורטאי מקצועי ולא כלום, הרבה פעמים מתעצבן מאוד על חברים טובים שלי באמצע משחק כדורסל בשכונה.
    אז תחשוב שחקנים מקצועיים, עם כל מה שעומד שם על הכף, הסטוריה וכסף..

ואיפה כל אותם האנשים שאמרו שפדרר בוכה כמו ילדה קטנה שהוא מפסיד, שהוא לא מפרגן..
    הביא רעיון כמו גבר ברך את דלפו כמו גדול.
    וגם דלפו ריגש אותי שאמר i want to be like you לפדרר.
    פדרר באמת אציל של המשחק לא יעזור כלום, אין שחקן יותר אהוד ממנו בכל העולם בכל מגרש בעולם (אולי חוץ ממארי בווימבלדון).
    אז מספיק עם השטויות האלה כבר ובואו נתרכז בתכלס.
    חוץ מזה ש2 שורות שכתבת בטקסט שלך פדרר אכן צודק..החוקים אומרים שאם אתה רוצה לעשות צ'לנג' אתה עושה ישר, לא מחכה.
    אז דלפו חיכה כמה שניות ופדרר התעצבן על זה...אני לא רואה פה שום דבר מוזר :/

במשחק עצמו, לפדרר אולי זה היה המשחק הכי גרוע בזמן האחרון.
    11 דאבל פולטס (?!?!), מלא טעויות בקהנד שהחזיקה אותו לא מעט משחקים, ובכלל חוץ ממשחק הרשת הוא לא היה כמו תמיד.
    בואו ניתן קרדיט לדלפו על זה שרוג'ר לא היה במיטבו, כי חוץ מהסרבים דלפו פשוט נתן לו פורהנדים מטורפים, עם כל התנופה של היד עם כל משקל הגוף..מגיע לו!

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

יש בפדרר שקט מסויים, משהו טבעי וגננטי, רואים את זה גם אצל אבא שלו, אבל אפשרות לחשוב 10 שניות אם לעשות צ'אלנג' שמשום מה השופט הסכים לקבל מדל פוטרו הוציא את פדרר מדעתו. מה לעשות שהוא בנאדם והצדק לצדו כאן, מותר לו לכעוס, כי זאת הייתה קריאה מאוחרת מידי לצ'לאנג'. אז סוף סוף פדרר עושה כמעט מה שכל שחקן טניס עושה, כועס, רוצה לנצח, מוציא מרור החוצה. זה לא חטא. שיקבל עונש, אז? שהשופט ינזוף. מותר גם לפדרר כמו שמותר לכולם. לא קרה שום דבר. סלבי, אתה מחפש את פדרר בנרות. זה הכל.