דל פורטו לוקח את המערכה הזאת כמו גדול, איזה קאמבק! הטינסאי הזה רק בן 20, אבל פשוט כשרון מטורף, שעשה התקדמות עצומה בשנה האחרונה, יש לו עוצמות אדירות בחבטות.
איזה פורהנד בנקודה האחרונה בשובר שוויון, אדיר. הייתי בטוח שפדרר ייצא מהבור הזה כמו תמיד אבל יש משחק! טניס גדול ברבע שעה האחרונה ודל פוטרו מאז השבירה נראה כמו שחקן אחר לגמרי.
אין ספק אני מסכים איתך, מאז האייסים של איבניסביץ' בגמר של 2002 בווימבלדון לא נהניתי ככה ממכה והתלהבות של שחקן אגב פדרר חוצפן קטן, כשהוא מערער זה בסדר אבל כששחקן אחר מערער אז הוא מתפוצץ על השיפוט זה לא פעם ראשונה שזה קורה, מדהים אבל בשביל פדרר הווינר זו גישה תובסתנית/לוזרית שכזו במצבים כאלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
חחחחחחחחחחחח ענק ומדהים מה שהיה עכשיו עם האוהד הזה מהקהל שצעק אאוט והשופטים שיושבים יותר קרוב ממנו לא ראו ואז פדרר עשה צ'לנג' והכדור היה במילימטר בחוץ חחחחחח ענק, השדר ביורוספורט אמר ישר לקחת אותו מהקהל לכיסא. מה שאני אוהב ביו אס אופן זה שהקהל שם כמו הקהל הישראלי בדיוויס, מתערב, צועק, עושה מה שבא לו! זה למה אני אוהב את היו אס אופן...אךךך אם רק ישראל ספרד היה בארץ, מה היינו עושים להם... אין ספק שאנחנו עדים לאחד הגמרים הגדולים של המשחק, אני כל כך רוצה שדלפו ינצח גם בגלל שגם ככה לפדרר יש מיליון גראנדסלאמים וגם בגלל העובדה ששחקן שמנצח את נדאל, עם פציעה או בלי וזה לא משנה בכלל, ב-3 מערכות חלקות מגיע ללכת אול דה וואי.
הפורהנדים האלו של דל פוטרו זה לא להאמין. שניים כאלו קוברים את פדרר עכשיו עם שבירה מוקדמת במערכה החמישית. איזה גמר!!!
אגב התמונה של הטורניר בלי ספק זה הבת של קימי (ג'אדה, מה היא חייזר?) מנסה להרים את המכסה של הגביע איזו חמודה : )
וטוב שהוא לא חזר למשחק. לדל פוטרו מגיע את הניצחון הזה עוד מטורנירים קודמים. הוא עשה התקדמות אדירה בשנה האחרונה ותמיד היה קרוב. הנה זה קרה, הכי ראוי שיש! :aaa8:
לילה מדהים של טניס. משחק ענק, תצוגת ענק של שני השחקנים. כל הכבוד לדל פוטרו, אגב השדר ל רצה לתת לו לדבר בספרדית : ) לא יפה....