US Open 2008

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏25/8/08.

1. Selby Member

שלומי, אתה יודע אולי לגבי שידור של הגמר(זוגות) היום?
    תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/9/08
  2. צחי לייבמן Member

להזכירך מולר, ניצח את דוידנקו, והיה בניהם פער ענק במיקום, ודיודניקו עדין הפסיד.
    למרות שפדרר מדורג שני ומולר מדורג 130, עדין פדרר לא ניצח כל כך בקלות.

נערך לאחרונה ב: ‏5/9/08
  3. shlomydavid מנהלים

Selby, אתה מכיר את האתר הזה http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=17248&part=sports
    אני לא בטוח בוודאות שיהיה שם שידור, אבל תראה מה כתוב למעלה..
    Match scheduled:
    Last updated: 05-09-2008 from 18:30 until 00:00
    01-09-2008 on 18:26
    Men's Doubles Final / Women's SF :: US Open 2008 :: Grand Slam #4

קיצר תבדוק ותקווה לשידור..

4. AA1305 Member

לרגע אחד לא היה ספק שפדרר ינצח את המשחק הזה, היה לו "קשה" רק בגלל שכרגע הוא ממש רחוק משיאו,וזה לא אותו שחקן ענק שהיה בעבר,ולגבי דוידנקו כמה דברים:הוא שחקן גמור ממזמן,הוא היה חשוד במכירת משחקים בעבר כך שאי אפשר לדעת מה היה גם פה,שים לב מה כתבתי בתגובה הקודמת"בטניס אכן יכולה להיות הפתעה,אבל רק כשהפערים הם לא כל כך גדולים כמו זה של פדרר ומולר".

5. צחי לייבמן Member

ואני לא מסכים איתך. פדרר היה אמור לקרוע את מולר, והוא לא עשה זאת.
    דודינקו מדורג 5 בעולם והוא היה אמור גם לנצח את מולר. עובדה שהוא הפסיד.
    זה שהוא היה חשוד זה לא אומר שהוא הורשע. יש הבדל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/9/08
  6. AA1305 Member

שוב,יש הבדל גדול מאוד בין הפתעות שבאמת קורות מדי פעם כמו למשל:דוידנקו-מולר או אפילו דודי סלע-גונזאלס הפתעות כאלה בהחלט יכולות לקרות מדי פעם,אך יש הבדל עצום בין הפתעות כאלה לבין הפתעות שלא קורות לעולם כמו למשל שפדרר יפסיד למולר או שדודי סלע ינצח את נדאל,אלה דברים בלתי אפשריים וגם אם תעשה 100 משחקים ביניהם יהיה רק מנצח אחד בכל 100 המפגשים האלה.

7. צחי לייבמן Member

זה אתה אמרת.

8. VaN Member

Abu, אני לא אמרתי שהוא לא שחצן/מתנהג בצורה לא ראויה, אני אמרתי שבמקרה הספציפי הזה אני לא רואה שחצנות מוגזמת מצידו של דג'וקוביץ'. הוא אולי סתום (אני הייתי מייחס לתגובה שלו אגו מנופח דווקא, על זה שלא יכל לספוג את העקיצות), אבל במקרה הזה אני לא חושב שהוא הראה שחצנות.
    הרבה מהדברים שכתבת קשורים לחוסר ספורטיביות, אותה בהחלט אפשר לייחס לדג'וקוביץ', אבל לא על סמך המשחק האחרון אלא המשחק שבא לפניו ועוד כמה משחקים בהם הוא נקלע פיגור וניסה לצאת ממנו באמצעים לא ראויים או מלוכלכים.

התגובה שלו מראה כמה הוא לקח ברצינות את רודיק, זאת בעיה שלו, בסך הכל הוא בחור צעיר והוא יתבגר ולא ייתן לדברים האלה לפגוע בו בעתיד.
    אני חושב שמה שרודיק עשה היה מעבר ללהתבדח עם המראיין, הוא ניסה להפעיל על דג'וקו לחץ והתסיס את הקהל, כשעושים כזה דבר לפני משחק צריך לצפות לתגובה, גם אם כל הקהל מאחוריך ולכן נולה הגיב (בצורה מוגזמת, אבל מבחינתו היה חשוב לו להגיב לדברים של רודיק).

9. SeRgInHo Member

מישהו יכול לרשום מה אמר רודיק ואיך דג'וקוביץ' הגיב?

10. shlomydavid מנהלים

נדמה לי שיש כאן את כל התגלגלות הדברים, כולל הדברים ממסיבת העיתונאים וההתנצלויות של שני השחקנים. והנה הראיון שלו מיד אחרי המשחק עם השריקות בוז כאן.
    והנה המסיבות עיתונאים אחרי המשחק שלהם (יש גם וידאו): ג'וקוביץ', רודיק

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/08
  11. Selby Member

יש!!!!!! איזה יופי הזכייה הזאת ממתיקה מאוד את השנה הגרועה.
    תודה לשלומי שמצא לי שידור ועוד באנגלית, איזה מלך!

אני מאוד מאוד מרוצה מאיך שהם שיחקו כל הטורניר, גם היום הם שיחקו מעולה, אמנם הם היו צריכים לשבור יותר עם כל ההזדמנויות שהיו להם והם נגררו לשני טייברייקים מותחים אבל מה שחשוב זה שבנקודות הבאמת חשובות של הטייברייקים הם היו במיטבם.
    בסה"כ אחרי פתיחה חלשה כשדווקא בובי נשבר הם התעשתו והיו הדומיננטיים.
    הם חוזרים למקומם הטבעי בעקבות הזכייה?

פאאס היה מדהים, בגיל 35 הוא ככה משחק, פששש, יש כבוד.

קדימה דמנטייבה! קדימה סרינה!

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/08
  12. shlomydavid מנהלים

בכייף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx שמחתי לעזור, ונחמד לראות אותך קצת רגוע ושמח אחרי אתמול..
    זכייה 6 בגראנד סלאם, והם הזוג הרביעי עם הכי הרבה סלאמים. אכן חוזרים למקום ה-1 בדירוג, וגם למקום ה-1 בדירוג השנתי. והנה התמונות שאתה בטח תרצה לשמור.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

http://d.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp/ap_photo/20080905/all/l3376554.Xxx
    http://d.yimg.com/i//ng/sp/eurosport/20080905/25/5bb2653e05c8f0cfd02ac5b9dc4a74e1.Xxx

13. Selby Member

שמרתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    עוד שני גראנד סלאמים(שאני בטוח שהם ישיגו, יש להם עוד 5 שנים ברמות הגבוהות ביותר וחבר'ה כמו נסטור ופאאס הם ההוכחה לזה) והם שניים רק לוודיס, עוד 6(זה כבר יהיה הרבה יותר קשה להשגה) והם סופית הצמד הטוב בהיסטוריה :aaa025:

יאנקוביץ' עם גמר סלאם ראשון בקריירה.
    עכשיו קרב במשקל כבד, סרינה נגד סאפינה.

14. אבו Member

ארררר, איזה התרגשות לקראת מחרש(שבת). לא יכול לחכות כבר.
    ההפסד באוסטרלין אופן לשחצן הסרבי היה תחילתו של המשבר, אין דרך טובה יותר לנקום באותו מעמד רק בניו-יורק. לצערי שהוא בכושר טוב דג'וקוביץ' הוא שחקן הקשים הטוב ביותר, ואפשר לומר שהוא פייבוריט מחר. אבל אני בתקווה שפדרר בהתאם למעמד, ישדרג גם את היכולת ולא נראה עוד טעויות. ואם אפשר לשם שינוי, אז גם בקהנד סביר. יחד עם דחיפת הקהל מאחוריו.

המשחק נקבע ל-18:00 שעוננו, המשחק המוקדם בארתור אש.
    אבל, לצערי התחזיות למחר בניו-יורק לא מבשרות טובות. יש סיכוי לא נמוך שיהיו גשמים, בייחוד יותר לכיוון שעות הערב(מה שאומר שאולי גמר הנשים או נדאל-מארי יופסקו לא פעם). אמור להיות משחק גדול.
    בכל מקרה, הנה מה שרשמתי בעמוד הראשון, לפני תחילת הטורניר:" אם פדרר לא עושה פה לפחות חצי, אל תקראו לי אבו". פדרר הוא מיסטר גרנד סלאם, 18 חצאי גרנד סלאם ברציפות, הישג פשוט מדהים, נדיר, רק שההתעלות תימשך גם מחר.

נשים- אין הפתעות, סאפינה לא מצליחה בדיוק להזיז לאגודל של סרינה. יאנקוביץ' עם הישג יפה וסוף סוף גמר סלאם, אבל זה לא יהיה יותר מזה. GS נוסף למשפחת וויליאמס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/9/08
  15. SeRgInHo Member

וואו, כל כך קשה היה לחזות שיגיע לחצי גמר עם הגרלה כזאת. הוא בכלל פגש מישהו מהטופ 10?