יורוספורט אכן עשו פאשלה, אבל בשביל זה אני רושם סיקור..אפשר להסתכל בו, וגם יש שם את הלוח מהאתר הרשמי..למי שרוצה לבדוק בעצמו (השעות שאני שם הן משוערות כפי שצחי ציין).
לא צריך יורוספורט, לא צריך לוחות שידורים וגם לא צריך עידכונים באינטרנט שיש כאן בפורום את שלומי :aaa8:
ממש לא,במשחק אחד ממש לא הכל יכול לקרות,זה טניס לא כדורגל,תזכיר לי מתי הייתה הפעם האחרונה שפדרר הפסיד בגרנד סלאם חוץ מנדאל או דיוקוביץ? בטניס הפתעה יכולה להיות כשהפערים הם לא כל כך עצומים,ומה לעשות שבמקרה הזה הפערים גדולים מדי.
Tony Adams, תודה רבה על המחמאה. ועם כבר עידכונים..אז המשחק זוגות מעורבים שלפני נמצא כרגע במצב 6:7, 2:4..ככה שהמשחק של פדרר קרוב.
אכן הגמר..זהו יש לנו זוכים ראשונים ב-US OPEN 2008 ! ליאנדר פאאס (הודו) וקארה בלאק (זימבבואה) זכו בזוגות מעורבים, אחרי ניצחון 6:7, 4:6 על ג'ימי מארי (בריטניה) וליאנדר פאאס (הודו). ושוב תודה גם לך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
הולך מאוד קשה לרוג'ר בכל הנוגע לשבירות, כי מדובר בבחור שיודע לתת חבטות פתיחה טובות. משחקים כאלו עושים הרבה כאב ראש לרוג'ר ואם זה יהיה רודיק בחצי גמר, אז זה לא יהיה יותר מידי שונה.
DAMMMMM. הרבה מאוד זמן לא כעסתי והתאכזבתי ככה מהפסד של שחקן שהוא לא פדרר. דג'וקוביץ'- איזה שחצן סרבי. יופי טיפש, עכשיו הקהל שונא אותך על הראיון השחצני שלך. עוד לפני הראיון הוא התחיל להשתחצן, וכל הקריירה שלו הוא משתחצן וממציא פציעות. קום און פד, זרוק אותו לכל הרוחות. ורודיק- אוי, לא ייאמן. פשוט לא ייאמן. זה אפילו יותר גרוע ממה שונוס עשתה אתמול. אין לי ספק שאם זה היה הולך ל-5 רודיק היה גם לוקח. כמה חבל. ------ הנה הראיון השחצני של הסרבי, כאשר ברקע שריקות הבוז. http://www.youtube.com/watch?v=OTPnHN_yJpY לא שזה לא היה ברור עוד לפני שמדובר בשחצן אמיתי(אם אפילו טניסאים כמו נדאל ופדרר יוצאים עליו ומגחכים עליו, תחשבו בעצמכם מה זה אומר על האיש), אבל בקטע הזה הוא סופית חתם את היותו שחצן בטניס העולמי(מחוץ לטניס הוא דווקא אחלה איש. נחמד וידידותי, לפי מה שאני יודע ורואה. וגם מהביקור שלו פה. אבל בכל מה שקשור לטניס, מסיבות עיתונאים, ראיונות-האיש סופר שחצן), כי במעמד כזה גדול הוא עדיין לא השתחצן. וההורים המגעילים שלו, האבא הפרחח שכמעט רצח פעם עיתונאי, האימא המטומטמת- איכס. נ.ב בחזרה לנולה לרגע- אם היה לו עוד על מה להשתחצן, הייתי אומר, נו טוב. אם היה לו איזה 12 GS כמו איזה רוג'ר פדרר אחד, או 5 GS כמו איזה רפאל נדאל אחד- אבל הלו, אתה עדיין נובאק דג'וקוביץ' עם אוסטרלין אופן אחד בלבד!
Abu, אני לא חושב שיש סיבה ממשית לכעוס על דג'וקוביץ' אחרי הראיון הזה, רודיק פתח נגדו חזית, במטרה להסית נגדו את הקהל ולהוציא אותו משיווי משקל, ודג'קוביץ' רצה לוודא שדבר כזה לא ייקרה שוב אז הוא הכניס קצת לרודיק, אני דווקא שמח. אפשר בקלות לראות בראיון של רודיק שהוא שמח להשחיל עוד ועוד עקיצות, ואפילו פנה אל הקהל והדגיש את הנקודה הזאת. מבחינתי רודיק הגזים, לפני משחק ברבע גמר הUSO עם כל הקהל שגם ככה מאחורי הוא לא היה צריך להגיב ככה בראיון. אני לא אור משהוא היה צריך לגונן על נולה, כי אין ממש סיבה, אבל גם לא היה צורך להמשיך ולעקוץ. בסך הכל אני מאמין שזה רק דיקבן יותר את דג'וקוביץ'. אני עוד בתהליכי החלמה מההדחה הפתטית של נלבנדיאן, אבל לקראת החצי אני אהיה חייב להחלים סופית. עם משחקים כמו מארי - נדאל, פדרר - דג'וקוביץ' אין מקום לרחמים עצמיים. יאללה רוג'ר, עם יכולת כמו אתמול קשה לי להאמין שהוא ינצח את נולה, אבל מצד שני אני בטוח שהוא ישפר את המשחק שלו בהתאם למעמד, שיהיה לו בהצלחה. ובקשר למארי, נבחרת יוון בכדורגל? אני לא חושב שצריך להרחיק עד לשם. אומנם יש לו משחק הגנה מצוין אבל כשהוא תוקף הוא לא פחות קטלני (טוב נו, אולי קצת פחות), נגד דל פוטרו אפשר היה לראות את ההבדל בין עבודת רגליים ממוצעת (JMDP) לעבודת רגליים מצויינת (מארי), רק שיעשה את העבודה מול הספרדי.
אבו, מי אני שאגיד לך שאתה מגזים, אבל לדעתי דווקא רודיק הצית את כל האש הזה. אני ממש לא מגן על דיוקוביץ, ואם יש משהו שמעצבן אותי זה ההורים של השחקנים, אבל הבחור נראה ממש כועס. שוב פעם רודיק יכול להגיד מה שהוא רוצה, אבל לפעמים צריכים להגיד את הדברים אחרי המשחק... לגבי הקהל, חוץ אולי מווימבלדון, הקהל בגרנד סלאם תמיד עושה דברים כאלה. בפריז זה בכלל נראה כמו משחק גביע דייווייס כאשר חוץ מלשמוח כאשר היריב עושה שגיאה כפולה, הם הכל עושים בשביל להגן על השחקן המקומי. תשמע, מי אני שאגיד משהו על זה, לפעמים גם זה מגיע לאותו שחקן/ית... אישית מעולם לא אהבתי את רודיק לכן אני לגמרי לא כועס, אבל אני יכול להבין שדברים יכולים להכעיס אותך. בכל מקרה אם אתה גם לא אוהב את שראפובה והאחיות וויליאמס אנחנו משדרים באותו התדר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx לגבי המפגש פדרר - דיוקוביץ? הסרבי מנצח. לדעתי הבחור עכשיו לגמרי בפוקוס היות שהקהל המקומי ימשיך לשרוק לו בוז. פדרר לדעתי עדיין לא הוכיח שהוא חזר לעצמו, אני צופה אפילו ניצחון בשלוש מערכות (מקסימום 4) לסרבי.
איזה כיף היה לקום בבוקר ולקרוא של נובאק בחצי גמר. הייתי בטוח שאחרי המשחק אימיים שלו מול רוברדו הוא הולך להפסיד לרודיק ב4 מערכות אבל הוא כנראה הצליח להתעלות על עצמו ועם קצת עזרה מרודיק הוא הצליח לנצח. אני אשמח אם מישהו יתקצר לי את המקרה בין רודיק לנובק כי שמעתי את זה רק ממכם.
יכולת מנטלית של בבון, גועל נפש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx המערכה הראשונה הייתה אחת הגרועות שלו אי פעם, איכס, הגיש כמו סבתא שלי. מגיש בשביל ללכת למערכה חמישית שהמומנטום שלו ובמקום זה עושה לי דאבל פולטים כמו איזה ילדה בת 12. אם הוא היה רק מגיש כמו נגד גונזו הוא היה מנצח, כי ג'וקוביץ' ממש אבל ממש לא שיחק טוב. שיילך כבר לפסיכולוג... אבל עדיין, פטריק הוא אחד המאמנים הטובים בעולם לדעתי ואני לא מגזים, הוא חייב למצוא דרך להמשיך איתו, לפחות בסלאמים. ג'וקוביץ' הוא פשוט אחד הילדים הכי טיפשים שראיתי, העיקר הוא מחקה את כל הסבב אבל כשהבדיחה על חשבונו הוא לא יכול לסבול את זה וחייב שהמילה האחרונה תהיה שלו. לא רואה יותר USO זהו, רק את גמר הזוגות...
http://www.usopen.org/images/nav/top/uso_nt_00000g1.Xxx סיקור משחקי היום ה-11: גברים - חצי הגמר ה-2: רוג'ר פדרר vs נובאק ג'וקוביץ' ! הלילה נקבע חצי הגמר השני ב-US OPEN 2008, והוא יפגיש למשחק מרתק את רוג'ר פדרר (שוויץ, 2 בעולם) ו-נובאק ג'וקוביץ' (סרביה, 3 בעולם). פדרר עבד קשה כדי להכניע 6:7, 4:6, 6:7 את ג'יל מולר (לוקסמבורג), ולעומתו ג'וקוביץ' הפסיד מערכה לאנדי רודיק (ארה"ב), אבל ניצח בסופו של משחק - 2:6, 3:6, 6:3, 6:7. קצת על האירועים שהיו במשחק: במשחק עצמו ג'וקוביץ' נאלץ להילחם גם בקהל ב'ארתור אש' שהיה עצבני עליו על זה שבאחת הנק' הסרבי צעק עליהם שישתקו. ג'וקוביץ' התעצבן על הקהל בגלל שהוא הפריע לו במהלך הנק'. הקהל הושפע מדבריו של רודיק לפני המשחק, שפקפק בפציעותיו של ג'וקוביץ' במשחקו מול רוברדו בשמינית הגמר. בסוף המשחק ג'וקוביץ' התראיין, וספג קריאות בוז נוספות מהקהל. הוא אמר: "זה לא יפה שהוא מאשים אותי בהתחזות וטוען שאין לי פציעות". רודיק דיבר על העובדה שהגיש למערכה הרביעית ועלה ל-0:30, אבל אז ביצע 2 שגיאות רצופות ואיבד את הגשתו: "אני לא חושב שנלחצתי כאשר ביצעתי את טעויות ההגשה הכפולות. המשכתי לשחק כמו קודם, לקחתי סיכונים כי זה מה שהחזיר אותי למשחק. שילמתי על כך מחיר ואין מה לעשות". משחקי היום ה-12: נשים - חצי הגמר: 21:00 (משוער): אלנה דמנטייבה (רוסיה, 6) - ילנה יאנקוביץ' (סרביה, 2) המאזן בינהן הוא 4:3 ליאנקוביץ'. דמנטייבה ניצחה במפגש האחרון בינהן בברלין 2008 (חימר). יאנקוביץ' ניצחה בשני המפגשים האחרונים בינהן על המשטח הקשה, מיאמי 2008 (פרישה של דמנטייבה) ו-US OPEN 2006. הניצחון האחרון של דמנטייבה על המשטח הקשה היה בגמר לוס אנג'לס 2006. 23:00 (משוער): דינארה סאפינה (רוסיה, 7) - סרינה וויליאמס (ארה"ב, 3) המאזן בינהן הוא 3:2 לסרינה (ניצחון אחד של סאפינה היה בזכות פרישה של סרינה לפני המשחק). הניצחון היחיד של סאפינה היה במשחק האחרון בינהן בברלין 2008 (חימר). סרינה ניצחה את שני המשחקים שהיו בינהם על המשטח הקשה, בבייג'ינג 2004 וב-US OPEN 2002. * שני המשחקים ישודרו ביורוספורט. * הערב יערך גם גמר הזוגות, ובו האחים בוב ומייק בראיין (ארה"ב, 2) יפגשו את לוקאס דלוהי (צ'כיה) וליאנדר פאאס (הודו). מגרש: 'ארתור אש'. שעה: 19:00. להלן לוח המשחקים המלא להיום (יש להוסיף 7 שעות לכל שעה רשומה). כל התוצאות בלייב נתונים באתר הרשמי של הטורניר עידכון: בגלל הגשם - גמר הגברים עלול לעבור ליום שני. ביום שבת אמורים להיערך חצאי גמר הגברים וגמר הנשים. בשל הגשם הכבד הצפוי בניו יורק, על פי התחזיות, המארגנים שוקלים להעביר את גמר הגברים מיום ראשון ליום שני. הבאנר והמידע באדיבות האתרים: האתר הרשמי של הטורניר, הסבב הרשמי של הגברים, הסבב הרשמי של הנשים, האתר
חבר'ה, על מה לעזעזאל אתם מדברים? דג'וקוביץ' נמצא בסבב משלשום? הוא לא יודע מי זה פאקינג אנדי רודיק, האיש שכל שאלה שנייה במסיבת עיתונאים מתבדח על כל דבר אפשרי?! צריך להיות ממש סתום, כדי לקחת את העניין הזה בצורה רצינית כמו שהסרבי לקח. ובשורה התחתונה- במה זה עזר לו? "החזרת לרודיק"? יופי, גיבור. פגעת בדבר הרבה יותר חמור, התדמית שלך בעיניי קהל הטניס. לעניין- לאיש פשוט אין קלאסה. אתה רוצה להגיב, תגיד משהו קטן במסיבת עיתונאים, איזו עקיצה קטנה- אבל ככה?! מול כל ה'ארתור אש'?! שמחר אתה אמור לשחק מול פדרר, שגם ככה הקהל היה מאחוריו בכל מקרה, אבל עכשיו הוא יהיה גם נגדך? אין, פשוט אסור לעשות דברים כאלה. ודג'וקוביץ' פגע בתדמית שלו קשות, אין ספק. וכמו שסלבי אמר, זה אירוני שדווקא הוא, לוקח ברצינות 2 משפטים של הליצן של הסבב והופך אותם לאיזו מלחמה, הוא, שמחקה חצי סבב(יש כאלה שלוקחים את זה בקלות, כמו שהיו לוקחים את הראיון של רודיק הליצן. ויש כאלה שלא). ושוב, אני לא מופתע מהעניין. מי שלא מכיר את ההיסטוריה של דג'וקוביץ' אולי מופתע, אבל האיש כבר שחצן ממזמן. הנה כמה דברים שעולים לי לראש: 1. הפרישה המגעילה מול פדרר שפדרר עומד לנצח, צעד מלוכלך ועלוב. ואל תגידו לי שהוא באמת היה פצוע, פאתטי. 2. כל הקריאות לטריינר שהוא מתעייף. 3. כל הראיונות השחצניים שלו, שבהם הוא מצהיר שהוא מספר 1 בעולם בלי קשר למציאות. ראיונות כמו:" הייתי הרבה יותר טוב מנדאל, הוא ניצח רק בגלל פציעה"(התגובה של נדאל הייתה בהתאם, אגב) ועוד ועוד ועוד ועוד...שחצן.