US Open 2008

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏25/8/08.

1. דנידין Member

כושלאמאמשלה. הרבה באמת מדברים על זה שמרגישים מתח בניהם, זה בטוח זה. פדרר אמור להיות בגיל בו הוא צריך רק להתקרב לשיא הגופני שלו, אבל בגלל שרמוטה שעושה לו סרטים, אחד הפנומנים הגדולים של העידן הנוכחי הולך לאיבוד. איזה ביזבוז, טיפשה!

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מעבר לכושר הגופני פדרר קצת לא פוגע בקבלת החלטות שלו היום , כמה עליות לא ברורות לרשת שנתנו נק' קלות לאנרייב

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע, רגע, לא הבנתי, השרמוטה זאת החברה של פדרר? ספר, ספר, חשבתי תמיד שהיא דווקא בחורה מאד רגילה כזאת. בכל מקרה רוג'ר בשלב הבא, לא שזה ממש מרשים לנצח לדעתי את המדורג 23 בתחרות בחמש מערכות.

4. AA1305 Member

לפי המשחק היום ניתן לראות בבירור שפדרר הוא שחקן גמור, שנמצא הרבה מעבר לשיא,הדבר היחיד שהציל אותו כל המשחק היה הסרב,מול שחקנים קצת יותר טובים שמדורגים גבוה יותר גם זה לא יעזור לו כבר.

5. shlomydavid מנהלים

http://www.usopen.org/images/nav/top/uso_nt_00000g1.Xxx

סיקור משחקי היום ה-9:

גברים - רבע הגמר: פדרר vs מולר, ג'וקוביץ' vs רודיק !

הלילה הושלמה תמונת רבע הגמר אצל הגברים, כשההפתעה הבולטת הגיעה מג'יל מולר (לוקסמבורג, 130), שגבר על ניקולאי דוידנקו (רוסיה, 4) - 4:6, 6:4, 3:6, 6:7.
    מולר ינסה להפתיע ברבע הגמר גם את רוג'ר פדרר (שוויץ, 2 בעולם ובטורניר), שחזר מפיגור מערכה מול איגור אנדרייב (רוסיה), וניצח במותחן של 5 מערכות - 7:6, 6:7, 3:6, 6:3, 3:6.
    גם נובאק ג'וקוביץ' (סרביה, 3) נאלץ לצאת מפיגור מערכה מול טומי רוברדו (ספרד), כדי לנצח במותחן של 5 מערכות - 6:4, 2:6, 3:6, 7:5, 3:6. ג'וקוביץ' יפגוש ברבע הגמר למשחק מעניין את אנדי רודיק (ארה"ב, 8), שניצח בקלות 2:6, 4:6, 1:6 את פרננדו גונסאלס (צ'ילה).

נשים - חצי הגמר: יאנקוביץ' vs דמנטייבה !

אצל הנשים נקבע הלילה חצי הגמר הראשון, והוא יפגיש למשחק מרתק את ילנה יאנקוביץ' (סרביה, 2) ו-אלנה דמנטייבה (רוסיה, 5).
    יאנקוביץ' ניצחה בקלות 1:6, 4:6 את סיביל באמר (אוסטריה), וגם דמנטייבה טיילה עם 2:6, 3:6 על פטי שנידר (שוויץ).

להלן משחקים בולטים ביום ה-10 (בסוגרים הדירוג בטורניר); מגרש:

גברים - רבע הגמר:

21:30 (משוער): חואן מרטין דל פוטרו (ארגנטינה, 17) - אנדי מארי (בריטניה, 8); 'ארתור אש'.
    4:00 בבוקר (משוער): רפאל נאדאל (ספרד, 1) - מארדי פיש (ארה"ב); 'ארתור אש'.

נשים - רבע הגמר:

19:45 (משוער): פלאביה פנטה (איטליה) - דינארה סאפינה (רוסיה, 6); 'ארתור אש'.
    2:00 בלילה: סרינה וויליאמס (ארה"ב, 4) - ונוס וויליאמס (ארה"ב, 7); 'ארתור אש'.

* כל המשחקים ישודרו ביורוספורט.

* לידיעת Selby, גם האחים בראיין (2) ישחקו הלילה בחצי גמר הזוגות מול טומי רוברדו (ספרד) וסרחיו רויטמן (ארגנטינה).
    מגרש לואי ארמסטרונג (יכול לעבור גם ל'ארתור אש').
    שעה (משוערת): 23:30
    .

להלן לוח המשחקים המלא להיום (יש להוסיף 7 שעות לכל שעה רשומה).

כל התוצאות בלייב נתונים באתר הרשמי של הטורניר

הבאנר והמידע באדיבות האתרים:

האתר הרשמי של הטורניר, הסבב הרשמי של הגברים, הסבב הרשמי של הנשים

6. אבו Member

סלבי, סחתיין על ארדו. לנצח בקלות כזאת את גונזלס. זה היה גם בקלות יכל להסתיים עם טריפל בייגל.
    אגב, זוכר מה אמרתי לך אחרי הסיבוב בווימבלדון ואחרי הסיבוב ראשון פה מול סנטורו? אני יודע על מה אני מדבר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    (תרשו לי פשוט לא לכתוב כלום על המשחק של פדרר אתמול)
    -----------

זה מתקרב, זה מתקרב. רק עוד אחד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    ברצינות, נולה עייף מאוד ורחוק מלהיות מפוקס. אתמול הוא עשה הצגות כמו שהוא בד"כ עושה כשהוא נכנס לצרות. רודיק יכול לנצח. מולר נותן טורניר מדהים אבל ייפול מול פד.

אם וכאשר, עם כל הכבוד לגמרים בסלאמס, שאומרים רודיק-פדרר,
    ישר עולה לי לראש כמובן, המשחק הטוב בקריירה של רוג'ר! אוי, זה היה פשוט מדהים.

--------
    היום הקרב של הבנות של ריצ'ארד.
    האמת כמעט ולא ראיתי אותן משחקות בטורניר הזה, אבל לפי התוצאות עושה רושם ששתיהן דורסות בקלילות. זה יהיה המשחק נשים הראשון שאראה במלואו בטורניר הזה. ההימור שלי, כמו בווימבלדון, עם ונוס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/9/08
  7. shlomydavid מנהלים

8. Selby Member

נו אבו מה זה הוידאו הזה למה, באתי שמח(בדיוק סיימתי לראות את המשחק של AROD שהקלטתי) ואתה הורס לי את היום?
    אנשים חושבים ש_(לא יכול להגיד את השם שלו אחרי הוידיאו הזה) לקח לAROD רק שלושה גראנד סלאמים, אבל הוא לקח לו יותר.
    קודם כל בAO 2007 שזה הוידאו ששמת אני זוכר שAROD שיחק טוב מאוד בכל הטורניר עד למפגש נגד _ שגם שם הוא שיחק די טוב אבל אני באמת חושב כמוך שזה היה אחד המשחקים הטובים של _ בקריירה.
    אם הוא היה מנצח אגב הוא היה פוגש בגמר את גונזו וכמובן שהוא היה מנצח אותו.
    אבל יותר מזה, כל ההפסדים האלה ל_ גרמו לו לשחק בכל כך הרבה סלאמים כשהוא מדוכא כי הוא יודע שהזוכה כבר נקבע מראש וכמובן שכשמשחקים ככה הסיכוי להגיע לאותו מפגש מול _ הוא לא גדול במיוחד.
    לשחק כשאתה יודע שגם אם תהיה במיטבך(וכמובן שרק מהמחשבה הזאת אתה לא מסוגל להיות מפוקס ובמיטבך) הסיכוי שלך לנצח אפסי זה הדבר הכי נוראי בטניס והחצי נחמה שלי היא שהקארמה נקמה בפדרר ונתנה לו להרגיש את זה בעצמו אינספור פעמים מול נאדאל על החימר.

להערכתי אם מישהו היה נותן לרוברט בעיטה בביצים לפי 30 שנה AROD(למה אתה קורא לו ארדו אני לא מבין...) היה במועדון ה7-8 סלאמים פלוס ביחד עם היואיט(המסכן לקח את זה עוד יותר הרבה יותר קשה מAROD אבל המזל שלו היה שבתחילת הקריירה שלו _ היה עדיין בהתפתחות שלו כשחקן לעומת היואיט שהיה הרבה יותר קרוב לתוצר הסופי והוא לקח 2 סלאמים ולא רק 1 כמו AROD).

ועדיין, עם כל זה, אני לא בכיין ואני מאשים רק את AROD בכל ההפסדים שלו ל_ בגלל היכולת המנטלית הנוראית שלו.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

המשחק הכי טוב של AROD מאז הניצחון על _ במיאמי, לפחות לי אין ספק.
    5 שבירות מתוך 12 משחקוני הגשה של גונזו, לא שגונזו הוא קרלוביץ' אבל מה זה פה, אתה משחק נגד מדורגת 300 בנשים? זה ממש אבל ממש נדיר אצל AROD כזאת כמות של שבירות ב3 מערכות בלבד מול שחקן שכל כך קרוב אליו בדירוג.
    וזה גם לא שהיה איזה אחוז ניצול גבוה במיוחד של נקודות שבירה.
    בפעם המיליון AROD מוכיח שמתי שהוא משחק טוב ולא עושה שטויות הוא בלתי שביר.

נולה לא משהו בכלל, הוא יורק דם בשביל כל ניצחון, אני אומר אם AROD ישחק כמו ששיחק היום הוא יכול לנצח אותו אפילו ב4.
    על _ אני רק יכול להגיד שלדעתי כמו שהיה אחרי הניצחון על סאפין בווימבי, גם הפעם ביטחון לא חסר לו(אני מתכוון ביחס לטורונטו וסינסי שהוא שיחק כמו איזה מישהו בדיכאון), אבל לא בטוח שהביטחון תואם את היכולת.
    אם מנצחים את נולה דופקים ל_ טריפל בייגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    סתם, אפילו אני מסוגל לקחת לAROD משחקון על ההגשה שלי :aaarofl:

נערך לאחרונה ב: ‏3/9/08
  9. אבו Member

Thats funny. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

והנה, בגלל שאני רגיש. תתעודד. אז מה אם ראית את זה 101 פעמים, מה רע ב-102?

10. פול סקולס Member

אני אוהב את סבב הATP כי זה לא כמו הכדורגל, שם אני נעול תמיד על קבוצה אחת ויהי מה,
    כאן אני אמנם תומך בנאדל, אבל פוזל לכיוון מארי וגאסקה בין היתר. לא ממש יודע למה.
    בכל אופן, GO MURRAY!!!

11. SeRgInHo Member

הטניס של מארי=נבחרת יוון בכדורגל.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

יוון או לא יוון הוא מגיע לכל כדור השד הסקוטי

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי עכשיו שסאפינה עלתה לחצי הגמר. 6-3 6-2 נגד פנאטה האיטלקייה. בחצי כבר תצטרך להזיע הרבה יותר קשה מול המנצחת בין האחיות וויליאמס. אגב לדעתי ממש בושה שריצ'רד לא הולך לראות, מסכן, קשה לו לראות את שתי בנותיו משחקות אחת מול השנייה. הוא בטח מעדיף שהן ישחקו עד לגמר נגד כל ה'לבנות הרעות' ואז בגמר יעשו מה שבא להן. זה אותו האיש שאמר פעם: "טוב שהבנות מתרכזות היום ביותר דברים אחרים, שם הן לפחות מרוויחות יותר."

קראתי עכשיו מאמר ב'טלחרף', אחד העיתונים הגדולים פה בהולנד, אבל מה שאני קורא שם...מסכנות הבחורות, באמת, לא צריך להיות דוקטור לפסיכולוגיה כדי להבין שהאיש הזה פשוט לדעתי התעלל בבנות האלו. מבחינתי ספורט ההשגי בכל מקרה צורה של התעללות, אבל כשרואים את האבא אני מרגיש אך ורק זיעה קרה. בכלל, אני חושב שאבא וויליאמס בקלות יכול להיות חבר טוב של האדון שראפובה שבעבר במהלך משחקו של בתו מול הניןו עשה תנועה של שיסוף גרון. מצטער, אבל אני גם לא יכול להזדהות עם אישה שמולידה ילדה ונותנת לה את השם מרטינה כדי שהיא תהיה אותה מפורסמת כמו המרטינה הראשונה, מרטינה נברטילובה. לי עדיין אין ילדים, אבל תחשבו שאני אתן לבני את השם מרקו רק כדי שיהפוך ל'מרקו ואן באסטן חדש'. (רק שלא יהיה כמו המאמן הנוכחי אלא כמו השחקן לשעבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx )

ברצינות, הדברים האלה מרחיקים אותי מספורט הטניס ובכלל אולי מספורט אינבידואלי כי בסין למעשה חוטפים ילדים מביתם כדי שכילדים קטנים כבר יסבלו בגלל שאחר כך יציגו 'בכבוד' את כל האומה הסינית. עכשיו ריצ'רד וויליאמס אולי עדיין לא התעלל פיזית בבנות שלו, אבל לך תדע, אולי גם זה קרה. לדעתי כשרון מקבלים ולא מרביצים את זה לתוך הילד/ה אפילו אם זה כרוך באלימות פיזית.

לסיכום, אם אני הייתי היום לכמה שעות האבא של הבנות האלה הייתי יושב בנחת באיצטדיון, ומתרווח בנחת מהבנות שלי. הייתי צוחק ומנופף לשלום ואומר לכולם עם חיוך גדול על שפתיי: "אלה הבנות שלי". עכשיו הדפוק הזה הולך לטייל או לשוט בסירתו כדי רקלא לראות את הבנות משחקות, באמת, מה יחשבו הבנות שלו? לי אין הסבר בריא להתנהגות הדוחה של האיש הזה. תשמעו, אולי השנאה שלו לאשתו לשעבר יותר מדי גדולה כי החבר'ה כבר הרבה זמן גרושים ולעולם לא מדברים אחד עם השני.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק זה, הבריטים תמיד מביאים שחקנים כאילו באים היישר מאוקספורד או משהו כזה, תמיד כאלה חנונים.
    אגב מצחיק אבל מארי בכלל סקוטי...לאקסית שלי אמא סקוטית ושמעתי דברים נחמדים על יחסי סקוטלנד - אנגליה. בכל מקרה אנדי, אנא תעשה לי טובה ולך להסתפר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

15. SeRgInHo Member

מישהו יכול להסביר לי איך בפעם ה-6596 דל פוטרו נשבר ומיד בגיים הבא מחזיר את השבירה? ועוד על האפס ברוב המקרים? ואללה, תעלומה...